Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce bende yaptırmıştım ama ilk defa geldi bana sanırım süreç bu şekilde işliyor şuan yada baya zaman oldu çıkmadı sonuç diye3 defa yaptırdım hiçbirinde gelmedi bu mesaj
Bende kesin pozitifim diye kendimi yemeğe başlamıştım ama süreç böyle şuan heralde çok teşekkür ederimEsimede her zaman geliyo mesaj, her test yaptirdiginda yani.
Negetif de cikabilir yani bu mesaj pozitif oldugunuz anlamina gelmiyor
Benim 6 saat sonra çıkmıştı e nabız dan e devlet üzerinden baka bilirsiniz geçmiş olsun sonuç çıkana kadar kendinizi izole ediniz diye msj geliyor evet bizede gelmiştiDaha önce bende yaptırmıştım ama ilk defa geldi bana sanırım süreç bu şekilde işliyor şuan yada baya zaman oldu çıkmadı sonuç diye
Benim 12 saat olmak üzere sonuç çıkmayıp bide üstüne mesaj gelince ekstra tedirgin oldum ama normal süreç bu heralde teşekkür ederimBenim 6 saat sonra çıkmıştı e nabız dan e devlet üzerinden baka bilirsiniz geçmiş olsun sonuç çıkana kadar kendinizi izole ediniz diye msj geliyor evet bizede gelmişti
Bulunduğunuz şehirden kaynaklı yoğunluk ola bilir gecikme merak etmeyin rica ederimBenim 12 saat olmak üzere sonuç çıkmayıp bide üstüne mesaj gelince ekstra tedirgin oldum ama normal süreç bu heralde teşekkür ederim
Umarım öğretmen değildirHayır, eşim hep negatif çıktığı halde bu mesaj geliyor.
Evet sanırım yeni uygulama bu şekildeGeçmiş olsunnn, bu mesaj uygulamasını ilk kez duydum ama yeni bir uygulama olabilir. korkmayın sizin durumunuz için değil otomatik mesaj bu belli. açıkçası mantıklı olmuş böyle bişey yapmaları
Hayır öğretmen değil, mühendis. Bir doz aşısı var, ama tam aşılı sayılmak için 2 doz olması gerekiyor. Süresi dolunca onu da yaptıracak.Umarım öğretmen değildir
OlabilirDaha önce bende yaptırmıştım ama ilk defa geldi bana sanırım süreç bu şekilde işliyor şuan yada baya zaman oldu çıkmadı sonuç diye
Geldi negatif ama tedbiren bi ciğer filmi çektiricemOlabilir
Geldi mi sonucunuz ?
Geçmiş olsunGeldi negatif ama tedbiren bi ciğer filmi çektiricem
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun