Covid ve hamilelik

Sannacandy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
150
29
28
41
Merhaba kızlar ağır covid geçiyorum üstelik 17 haftalık hamileyim 5 gündür açılmayan inatçı burun tıkanıklığı var sprey yasak doktor asla vermiyor hamile olduğum için deniz suyu işe yaramıyor buhar ise yaramıyor başka önerileriniz var mı ne olur rahatlatn beni teşekkür ederim

Geceleri yatarken takılan burun bantları var onları denedin mi?
Birde burnunun içine krem sürmek işe yarayabilir. Özellikle benim gibi burnu tıkandığında kanıyorsa.

Merhaba,
Hangi başlık altına yazmalıydım emin olamadım.. ama sizi korkutmak istemem. 36. Hafta içindeyken bebeğimin kalbi durdu. 24. haftada covid geçirdim. 2 haftada toparlayamamıştım, evde ağır geçirdim. izolasyonum bittiğinde detaylı ultrasona girdim, herhangi bir sorun görülmemişti, içim rahatlamıştı ancak önlem amaçlı ecopirine başlamıştım. 32. Haftada ecopirini kestim ve o haftalarda sırt- omuz ve karın ağrısı çekmeye başlamıştım. Her hamilelikte olur diye üstüne düşmemiştim ama o haftalarda plasentada pıhtı birikmeye başlamış ve benim doktorumun aklına d- dimer testi yaptırmak hiç gelmedi. Plasentada damarlar tıkanmış.. bu sebeple bebeğimi kaybettim. Romatizmal taramaları yaptırdım hepsi negatif..

Covid geçiren gebelere öneri amacıyla yazıyorum. Mutlaka dimer testi yaptırın ve mutlaka kan sulandırıcı kullanın..

Ayy çok teşekkür ederim bendede geçmeye sırt kasık karın ağrısı var gebelikte normal diye üstüne gitmemiştim detaylı ultrason yapıldı bebek sağlığı iyi kafam karıştı şimdi hemen diner testi yaptırcam çok teşekkür ederim

Merhaba kızlar ağır covid geçiyorum üstelik 17 haftalık hamileyim 5 gündür açılmayan inatçı burun tıkanıklığı var sprey yasak doktor asla vermiyor hamile olduğum için deniz suyu işe yaramıyor buhar ise yaramıyor başka önerileriniz var mı ne olur rahatlatn beni teşekkür ederim
Yasak mı ben de öyleyim sürekli sıkıyorum sormadım hiç

Bende bilmiyorum doktor dedi burun acici spey ver dedim doktora o olmaz bébék icin zazarli dedi Deniz suyu yazdi

Back
X