Covid19 testim 2.kez pozitif çıktı 😔 😔

Merhaba öncelikle geçmiş olsun acil şifalar diliyorum 🤲🏻 Başımdan geçenleri size anlatayım. 21 gün önce komşumla çardakta oturduk ve maskesizdik bizim tedbirsizliğimizden de oldu . Neyse iki gün sonra komşumda hafif öksürük ateş başlıyor hastaneye gidiyorlar . Covid pozitif . Tansiyon ilacı kullandığı için verecekler ilaç bununla etkileşime girebilir demişler ve ilaç vermemişler . Tabi bizi de çağırmışlar temaslılar gelsin test yaptırsın diye . Biz gittik teste eşim ben arkadaşımın kocası oğlu kızı negatif çıktık . Muhtemelen erken yaptırdık kuluçka döneminde idik . Bu arada arkadaşım annesinin yanına gidiyor dönüşte oluyor bu olay . Kızı annesinin eve dönüşünün 5. Günü öksürük ve ateş şikayetiyle tekrar gidiyor test yapıyorlar ve pozitif . Biz de hala bşe yok kıza ilaç verdiler. Biz bu 17 gün boyunca dışarıya çıkmadık . Ben hamileyim bu arada . Eşim 4 günde bir getirden site kapısına gidip ürün aldı sadece temasımız başka olmadı . Neyse eşime bu karantina sonunda test yaptılar tekrar işinden dolayı . Test pozitif biz şok . Şuan evde ilaç bıraktılar hiçbir şekilde şikayet yoktu . Bugün verdikleri ilacın 3. Günü. Bugün hafif bir boğaz ağrım var dedi . İlaçlardan olabilir mi ?ne yapacağımızı şaşırdık . Hadi diyelim ilk testler yanlıştı 17 gün boyunca hiç semptom göstermedik pozitif çıktı şimdi ilaca başladıktan sonra bu boğaz ağrısı ne ?
Insanin kagasinda deli sorular degil mi benim de kafamda cokmsoru var ama sormuyorum artik

Peki 4 kere pozitif ciktiniz kendinizi nasil hissediyorsunuz.
Hasta gibimi yoksa ayakta mi geciriyorsunuz
Dunya genelinde vakalar artiyor ama vefat sayisinda ciddi düşüş var.
Yani virus bulaşsa bile ciddi sorun yaratmiyor etkisini yavas yavas kaybediyor galiba
Cok merak ediyorum
Evladiniza bir an once kavusursunuz inşallah

Insanin kagasinda deli sorular degil mi benim de kafamda cokmsoru var ama sormuyorum artik
Esimin ikinci testi de pozitif cikti hicbir semptom belirti olmadi yine 15 gun evde artik gercekten insan psikolojikmen yipraniyor . Kimse adam akilli bir aciklama yapmiyor birinin dedigi digerini tutmuyor artik saldik evde oyle bekliyoruz

20 haziranda pozitif çıkan testim verilen ilacı serumları kullanmama rağmen yapılan 2. Testin sonucunu şimdi yine pozitif olarak gördüm. 😒 😒
Koku tat alamıyorum kolonyanın bile kokusu yok 🤯 kızımı özlüyorum 20 gündür tekim Allah şifa versin herkese geçti sanıyordum geçmemiş yine şimdi ne olacak bilmiyorum 1 kutu ilaç bitti gitmedi bu illet içimden 😔😔
Cok gecmis olsun inşallah en kisa sürede iyilesirsiniz

Benim annem bir haftadir yogun bakimda arkadaslar.astimi da oldugu icin virus akcigerlerine yerlesmis zatürreye cevirmis direk.dualariniza ihtiyacim var 😓😓 bu arada annemde ilk belirtiler ciktiginda hastaneye goturduk test negatif cikti eve yolladilar.evde durumu yice agirlasti.tekrar hastaneye goturunce de yogun bakima aldilar.lutfen dikkat edin.biz bu hastaligi ciddiye almadik taa ki basimiza gelene kadar.vakalar artti hastaneler artik hasta seçmeye basladi.lutfen dikkat edin.😓

Her hastalıkta olduğu gibi moralinizi yüksek tutmanız çok önemli❤️ Sakın kötü düşünmeyin. Normal grip bile bazen bir ay sürüyor. Allah şifa versin

Benim annem bir haftadir yogun bakimda arkadaslar.astimi da oldugu icin virus akcigerlerine yerlesmis zatürreye cevirmis direk.dualariniza ihtiyacim var 😓😓 bu arada annemde ilk belirtiler ciktiginda hastaneye goturduk test negatif cikti eve yolladilar.evde durumu yice agirlasti.tekrar hastaneye goturunce de yogun bakima aldilar.lutfen dikkat edin.biz bu hastaligi ciddiye almadik taa ki basimiza gelene kadar.vakalar artti hastaneler artik hasta seçmeye basladi.lutfen dikkat edin.😓
Çok geçmiş olsun umarım anneciğiniz iyileşir 🙏 fakat sormadan edemeyeceğim neden “ciddiye” almadınız ki başta? Olanlar, olabilecekler hastalığın ciddiyeti aylardır konuşuluyor..

20 haziranda pozitif çıkan testim verilen ilacı serumları kullanmama rağmen yapılan 2. Testin sonucunu şimdi yine pozitif olarak gördüm. 😒 😒
Koku tat alamıyorum kolonyanın bile kokusu yok 🤯 kızımı özlüyorum 20 gündür tekim Allah şifa versin herkese geçti sanıyordum geçmemiş yine şimdi ne olacak bilmiyorum 1 kutu ilaç bitti gitmedi bu illet içimden 😔😔
Allah acil şifalar versin🙏🏻

Çok geçmiş olsun, geçmişte zatürre geçirdim bende , bilirim çok zordur. Allah acil şifalar versin annenize. Evet çok saldık ülke olarak sanki bitmiş gibi davranılıyor, devletin yanlış tutumu da var tabii. Ekonomi odaklı düşünüp her yeri açtılar, vatandaş ancak yasaklarla mecburi dikkat ediyordu. Şimdi yasaklar da kalktı saldılar iyice. İnşallah biran önce sağlığına kavuşur anneniz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ya rabbim yardımcınız olsun şifa versin inşallah 🤲 herkes çok saldı artık vakalar da çok arttı bnm kp pozitif çıkmış evde izole ol demişler ama işe gidip geliyormuş hala sanayide dükkanı var milletle iç içe bide

Çok geçmiş olsun umarım anneciğiniz iyileşir 🙏 fakat sormadan edemeyeceğim neden “ciddiye” almadınız ki başta? Olanlar, olabilecekler hastalığın ciddiyeti aylardır konuşuluyor..
Biz dikkat ettik ama etraf dikkat etmedi bi sekilde virus geldi buldu bizi.ciddiye almadik derken etrafimizda viruse yakalanan kimseyi duymayinca virus bizden uzakta diye dusunmustuk malesef

Çok geçmiş olsun, geçmişte zatürre geçirdim bende , bilirim çok zordur. Allah acil şifalar versin annenize. Evet çok saldık ülke olarak sanki bitmiş gibi davranılıyor, devletin yanlış tutumu da var tabii. Ekonomi odaklı düşünüp her yeri açtılar, vatandaş ancak yasaklarla mecburi dikkat ediyordu. Şimdi yasaklar da kalktı saldılar iyice. İnşallah biran önce sağlığına kavuşur anneniz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Cok sagolun.normal zaturre gibi de degil bu virusun zaturresi.ilaclar fayda etmiyor.solunum cihaziyla oksijen veriliyor akcigerlere.vucudun kendi kendini iyilestirmesi bekleniyor:(

Ya rabbim yardımcınız olsun şifa versin inşallah 🤲 herkes çok saldı artık vakalar da çok arttı bnm kp pozitif çıkmış evde izole ol demişler ama işe gidip geliyormuş hala sanayide dükkanı var milletle iç içe bide
Kimde virus olduguni artik anlayamiyoruz bile.sagolun annem iyilessin sagligina kavussun diye her gun bi umutla doktorlardan gelecek guzel haberi bekliyoruz😥

Back
X