- 23 Mart 2021
- 78
- 12
- 8
- 28
- Konu Sahibi Fatma Akar
-
Cok sağolunBol bol vitamin al c portakal mandalina havuç
Sarımsaklı çorbalar iç kemik suyu ile yapılmış çorbalar
umarım çok hafif geçer şimdiden çok çok geçmiş olsun
Nasıl geçiyor covid canım bende 6 haftalık hamıleyım heryerım dökülüyor sanki çok halsızım kemıklerım ağrıyo ama baskada belırtı yok bende covidden şüphelenmeye başladım şimdiSelam kızlar dün covid oldugumu öğrendım ve hamıleyim 10 haftalık atlatanlar varmı ne yapmam gerekıyor korkuyorum cocuga birsey olmaz inşalllah
Bende 9 haftalık hamileyken geçirdim.Bi sıkıntı olmadı bebek iyi gayet şu 28 haftalık..ilaç kullanmadım ateşim yükseldikçe vucuduna soğuk kompleks uyguladım ayaklarımı suya soktum hızlı düştü ateşim.ateş çıktıkça böyle yaptım.bala limon sıkıp içtim.Sende yap istersen.çok kötü olursan doktor parol öneriyo ilaç olarak ama ben kullanmadımSelam kızlar dün covid oldugumu öğrendım ve hamıleyim 10 haftalık atlatanlar varmı ne yapmam gerekıyor korkuyorum cocuga birsey olmaz inşalllah
Merhaba aşınız var miydi peki?Bende 9 haftalık hamileyken geçirdim.Bi sıkıntı olmadı bebek iyi gayet şu 28 haftalık..ilaç kullanmadım ateşim yükseldikçe vucuduna soğuk kompleks uyguladım ayaklarımı suya soktum hızlı düştü ateşim.ateş çıktıkça böyle yaptım.bala limon sıkıp içtim.Sende yap istersen.çok kötü olursan doktor parol öneriyo ilaç olarak ama ben kullanmadım
Canım aşısızdızdım.Ama rahat geçirdim çok şükür.koku kaybı burun tıkanıklığı 37 lerdede ateşim seyretti.öyle öksürük nefes darlığı yasamadım yatıp uyumadımda.ayakta atlattımMerhaba aşınız var miydi peki?
Kac doz ve asi ile kovid arasinda ne kadar zaman vardi?
Cok gecmis olsun buarada.
Canim cok gecmis olsun bende covidim şuan 4.5 aylik hamileyim ilac kullanmiyorum koku ve tat kaybim var 1 haftadir benimde canim cok sıkkın ot gibi yasiyorum ama bunada sukur bol bol meyve tuket ben oyle yapiyorum ilac almiyorum doktorunla gorusuyormusun bu surecteSelam kızlar dün covid oldugumu öğrendım ve hamıleyim 10 haftalık atlatanlar varmı ne yapmam gerekıyor korkuyorum cocuga birsey olmaz inşalllah
Cok gecmis olsunCanım aşısızdızdım.Ama rahat geçirdim çok şükür.koku kaybı burun tıkanıklığı 37 lerdede ateşim seyretti.öyle öksürük nefes darlığı yasamadım yatıp uyumadımda.ayakta atlattım
Teşekkür ederim.Allah her nerde varsa deva versin kolayca atlatmayı nasip etsin inş..Cok gecmis olsun
Ateşiniz çok yükseldmi peki bende 15 haftalık gebeyim ama gece ateşim 39 lara yükseldi moralim bozuldu birşey olmasından korkuyorumBende 9 haftalık hamileyken geçirdim.Bi sıkıntı olmadı bebek iyi gayet şu 28 haftalık..ilaç kullanmadım ateşim yükseldikçe vucuduna soğuk kompleks uyguladım ayaklarımı suya soktum hızlı düştü ateşim.ateş çıktıkça böyle yaptım.bala limon sıkıp içtim.Sende yap istersen.çok kötü olursan doktor parol öneriyo ilaç olarak ama ben kullanmadım
Yok bENİm 37.8 lerde seyretti..kadın doğum doktorunuzla iletişime geçin.Ama burda çok okudum hamile olup ateşin çok yükseldiğini . Bişey olmaz Allah'ın izniyleAteşiniz çok yükseldmi peki bende 15 haftalık gebeyim ama gece ateşim 39 lara yükseldi moralim bozuldu birşey olmasından korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?