Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teyzem bir kaç ay olmamıştı covid kaynaklı. Olabilir yaniBir ay önce covit oldum parol ve ağrı kesici dışında hiç ilaç kullanmadım ama bu ayki adetim bir hafta gecikti ve henüz olmadım bu durumu yaşayan varmı acaba
Covit ilacı kullandınız mı sizevet benimde 20 gün gecikti
Kuzenimin gecikti. Benim de çok az ve kısa sürdü uzun zamanBir ay önce covit oldum parol ve ağrı kesici dışında hiç ilaç kullanmadım ama bu ayki adetim bir hafta gecikti ve henüz olmadım bu durumu yaşayan varmı acaba
hayır kullanmadımCovit ilacı kullandınız mı siz
Gecikmeleriniz kaç ay sürdü acabaevet benimde 20 gün gecikti
Diğer aylar?evet benimde 20 gün gecikti
Kaç gün ileri atmıştı? Sonraki aylar nasıldı düzeni?Benimde öyle olmuştu doktor normal demisti
Kaç ay böyle sürdü?Kuzenimin gecikti. Benim de çok az ve kısa sürdü uzun zaman
Geçireli 8-9 ay oldu şuanda düzenli bir sikinti yok tam 25 gün gecikmsti benimKaç gün ileri atmıştı? Sonraki aylar nasıldı düzeni?
Tam hatırlamıyorum ama hamile kalana kadar sürdü sanırım. Yaklaşık 1 seneKaç ay böyle sürdü?
İlaç kullandıktan gangileriydi?Tam hatırlamıyorum ama hamile kalana kadar sürdü sanırım. Yaklaşık 1 sene
Düzensiz değil ki az ve kısa oldu sadece benim. Hamile kalmayı zorlaştırır mı bilemiyorumİlaç kullandıktan gangileriydi?
Yapma 1 sene düzensiz olması hamileliğimde zorlaştırmaz mı ya,ç
Hamile kalmayıda zorlaştırır mı dedin covid?
Az kısa olması da bi etkileme, ablamda öyle olmuş.Düzensiz değil ki az ve kısa oldu sadece benim. Hamile kalmayı zorlaştırır mı bilemiyorum
Merhaba daha sonraki aylarda da gecikme yaşadınız mı yasadiysaniz kaç gün sürdü gecikmeleriniz benim yedi ay geçti halen daha düzelmedi bey ay 25 gecikti endişe etmeye başladımevet benimde 20 gün gecikti