Cowgirl pozisyonunda vajinal orgazm yasayabiliyormusunuz

secondsweetwoman

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2024
48
2
1
37
Esimin penisi biraz ince. Sanirim buyuzden sorun yasiyorum .Internette biraz araştırdım. Cowgirl pozisyonunu oneriyorlar. Bu pozisyonda eşim ile vajinal haz yasamam mumkun olurmu . Tecrubeli hanimlardan yorumlarini ricaediyorum

Deneyeceğim. Fakat bunu esimle paylasmadan tecrubeli olan arkadaslardan yorum istiyorum . Ince penisle ise yaramazmi acaba diye dusunuyorum

Esimin penisi biraz ince. Sanirim buyuzden sorun yasiyorum .Internette biraz araştırdım. Cowgirl pozisyonunu oneriyorlar. Bu pozisyonda eşim ile vajinal haz yasamam mumkun olurmu . Tecrubeli hanimlardan yorumlarini ricaediyorum
Anacim ne bilek. Yasayip sen bize haber ver oldum olmadim diye

Çok kişisel bir soru, çok anlık. Bazen hiç olmaz dediğin pozisyonlarda birden oluyor, bazen ne yaparsan yap olmuyor

Şahsi fikrim vajina girişinin daha dar olacağı pozisyonlar daha mantıklı.
Hangisi oluyo o . nasil basaricam . Benimde hic tecrubem yok ki . Internette bilgide yok . Kalcani iyi hareket ettir diyolar da . Ya olmazsa ondan korkuyorum .

Denemeden bilemezsin.Deneyin hangisi hoşunuza giderse onunla devam edersiniz

Denicemde. Nasil yapmam gerekiyo . Mesela sirtimi geriyemi atmaliyim . Yoksa ellerimle onun gogsune dokunarakmi yapmaliyim . Duz durupmu hareket etmeliyim . Bude kesin cozummu acaba bu pozisyon . Yine uzulmekten korkuyorum .

Deneyeceğim. Fakat bunu esimle paylasmadan tecrubeli olan arkadaslardan yorum istiyorum . Ince penisle ise yaramazmi acaba diye dusunuyorum
Kime göre ince?
Başkasının orgazm olduğu pozisyon sizin bedeninizi ilgilendirmemeli. Eşinizin kullanımı sınırlı sayıda değil ya git dene istediğini. Biz nerden bilelim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…