- 18 Şubat 2024
- 48
- 2
- 1
- 37
- Konu Sahibi secondsweetwoman
-
Bu pozisyonda eşim ile vajinal haz yasamam mumkun olurmu .
Anacim ne bilek. Yasayip sen bize haber ver oldum olmadim diyeEsimin penisi biraz ince. Sanirim buyuzden sorun yasiyorum .Internette biraz araştırdım. Cowgirl pozisyonunu oneriyorlar. Bu pozisyonda eşim ile vajinal haz yasamam mumkun olurmu . Tecrubeli hanimlardan yorumlarini ricaediyorum
Hangisi oluyo o .Çok kişisel bir soru, çok anlık. Bazen hiç olmaz dediğin pozisyonlarda birden oluyor, bazen ne yaparsan yap olmuyor
Şahsi fikrim vajina girişinin daha dar olacağı pozisyonlar daha mantıklı.
Anacim ne bilek. Yasayip sen bize haber ver oldum
Sen evli olduguna emin misinIns olur . Yokmu hic bilen ya . Ince penisle nasi oluyo bu isler diye bilen birileri
Gonuller bir ama tecrube yok . Ya olmazsa o zaman eşimde üzülür. Ondan çekiniyorum. Daha cok aslindaDenemeye para istemiyolar yeter ki gönüller bir olsun
Denemeden bilemezsin.Deneyin hangisi hoşunuza giderse onunla devam edersinizEsimin penisi biraz ince. Sanirim buyuzden sorun yasiyorum .Internette biraz araştırdım. Cowgirl pozisyonunu oneriyorlar. Bu pozisyonda eşim ile vajinal haz yasamam mumkun olurmu . Tecrubeli hanimlardan yorumlarini ricaediyorum
SabirGonuller bir ama tecrube yok . Ya olmazsa o zaman eşimde üzülür. Ondan çekiniyorum. Daha cok aslinda
Tabiki eminim . Ama iste sadece evliyim . Cinsellikten vajinal olarak haz alamayan evli bir kadin . Cok yoruldum bundanSen evli olduguna emin misin
Yuzustu yattigim pozisyonda aslinda oluyo fakat islaninca o haz kayboluyor . Doggyde daha az hissediyorum . Butek bunu denemedim sanirim . Oyuzden soruyorum . Derdime çare olacak bi pozisyonmu diyeDenemeden bilemezsin.Deneyin hangisi hoşunuza giderse onunla devam edersiniz
Ergen degilim . Sadece yetistigim ortam sebebiyle bilgim yok . Bende ordan burdan ogrenmeye çalışıyorum bi hal çare bulmaya çalışıyorumNeyse anlasildi senjn olay. Hadi sivilcelerin şahi ergenlerin padişahi caçav
Kime göre ince?Deneyeceğim. Fakat bunu esimle paylasmadan tecrubeli olan arkadaslardan yorum istiyorum . Ince penisle ise yaramazmi acaba diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?