- 30 Ocak 2013
- 29.426
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
ben eklemedm o eklemş bnde kabul ettimEklemeseydin. Eklediysem sil. Derdini ettiğin şeye bak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben eklemedm o eklemş bnde kabul ettimEklemeseydin. Eklediysem sil. Derdini ettiğin şeye bak
Neticede o yada sen birbirinizin arkadaş listesindesiniz:)ben eklemedm o eklemş bnde kabul ettim
benm yazın bir konuştğm şair vardı bu bir gün bna dedi ki gel artık yanımda ol gözlerime bakarak anlat ne anlatacaksan diye ben gitmedim tabi. bugünde şiirini dinlerken yazdğm bir şiir vardı kağıdın resmini çektim öğlen ona attım ve akşam muzurluk olsun diye yayını olduğu radyonun sayfasına bu akşam ki bütün şiirleriniz bir zamanlar ''gel artık yanımda ol gözlerime bakarak anlat ne anlatacaksan'' diyen adama gelsin dedim.
beyfendi diğer facemden eklemiş beni (iletişimi kesmiştik) direk ona yazdğmı anlamış tabi. işte sildim yorumunu başkasının anlamasına gerek yok ben anladım yeter öyle br yorum yapma br daha demiş. hayır yani niye eklyn mesajların eklemeden de gidiyor dmi ama ne gereği vardı eklemenn neden bu dengeszlik üstelik mesajdan sonra silmedi de beni duruyor halen arkadaş listemde
Neticede o yada sen birbirinizin arkadaş listesindesiniz:)
Bu adam gercek bir sair mi? Yani meselegi sairlik mi?
Ozaman boşver.evt ama o faceme ayda 1 giriyorum ben
evet
Bu adam gercek bir sair mi? Yani meselegi sairlik mi?
Elifcan , sen bu ıssız adam, problemli adam vs tiplerine artık prim vermesen, yaşıtın , adam gibi el ele tutuşabileceğin biriyle flört etsen ben kurban kesicem.
kısmet :)
:)) adam milyarları kaldırıyor canım 34 yaşında :) zipzip braz önce burdaydı :)Bu herife de söyle gitsin adam gibi bir iş tutsun. Zipzip daha gelmemiş ama ortayaşlı bir amca geldi gibi bana ? Genç kızlara ıssız adam ayakları yapacağına sigortalı bir iş bulsun.
:)) adam milyarları kaldırıyor canım 34 yaşında :) zipzip braz önce burdaydı :)
şuan br ilşkye vaktm yok :))Valla ne kaldirirsa kaldirsin Elifcim, sen boyle garip herifleri cozmeye caliscagina derslerine calis guzelce. Bir de kampuste etrafina bakin, yasitlarin dururken neden garip heriflere prim veriyorsun ?
Bosver sen bu adamlari , ciddi soyluyorum. Senin yasitin biriyle normal biriyle normal bir iliski yasamaya ihtiyacin var.
7şuan br ilşkye vaktm yok :))
:)) adam milyarları kaldırıyor canım 34 yaşında :) zipzip braz önce burdaydı :)
34 yaşında, milyarları kaldırırdı ..
ama radyoda şairlik yapar, ergen gibi davranırdı..
kim inanırdı bu adama,
kadir inanmazdı, elif inanırdı..
elif..
yarın imza günüme bekliyorum herkesi, sanal dünyalardaki yanlış adamlar ve yitirilen değerlerimiz temamız
gelirken gözyaşlarınızı ve yumuşacık yüreklerinizi unutmayın hanımlar![]()
34 yaşında, milyarları kaldırırdı ..
ama radyoda şairlik yapar, ergen gibi davranırdı..
kim inanırdı bu adama,
kadir inanmazdı, elif inanırdı..
elif..
yarın imza günüme bekliyorum herkesi, sanal dünyalardaki yanlış adamlar ve yitirilen değerlerimiz temamız
gelirken gözyaşlarınızı ve yumuşacık yüreklerinizi unutmayın hanımlar![]()
Bu herife de söyle gitsin adam gibi bir iş tutsun. Zipzip daha gelmemiş ama ortayaşlı bir amca geldi gibi bana ? Genç kızlara ıssız adam ayakları yapacağına sigortalı bir iş bulsun.
HahahhaBu herife de söyle gitsin adam gibi bir iş tutsun. Zipzip daha gelmemiş ama ortayaşlı bir amca geldi gibi bana ? Genç kızlara ıssız adam ayakları yapacağına sigortalı bir iş bulsun.