Çözemediğim bir durum

Bilmem, belkide garip degilsinizdir ya. Bi normal gorundunuz simdi geri gozume. Siz bana bakmayin, dedimya, ikizler burcuyum:dondurma:

Bende bilemedim simdi :olamaz:
Bazilari bana cok benzedigini yazdi, tek olmadigim icin icim rahatladi ve "garip degilmisim" dedim :KK48:
Bazilari da normal degil, ilsikini gözden gecir dedi.
Bazilari da psikolojik olabilir dedi. Ahey aheyyy nerelere gidem:KK17:

bide bu onedio da filan belirtileri var ve emin ol bu hastalığı bilen herkes en az 1 kere olabilir miyim diye düşünüyor :)
Bu hastalık onedio gibi kıytırık sitelerde teşhisi koyulamayacak kadar ciddi bir hastaliktır.gün içindeki ufak ruh değişiklikleri değildir bu hastalık.mani dönemi de depresyon donemi de pistir lanettir.her konuya yorum yapma zorunluluğumuz yok hele ki böyle ciddi psikiyatrik rahatsızlık teşhisini psikiyatri dr.u bile hemen koyamıyorken yanlış bu kardeşim.

Bende bilemedim simdi :olamaz:
Bazilari bana cok benzedigini yazdi, tek olmadigim icin icim rahatladi ve "garip degilmisim" dedim :KK48:
Bazilari da normal degil, ilsikini gözden gecir dedi.
Bazilari da psikolojik olabilir dedi. Ahey aheyyy nerelere gidem:KK17:

Mesela " bende oyleyim" dedim. Baskalarida oyleyim dedi. Bu normal oldugunun gostergesi degilki? Belkide tum akil hastalari burya toplandik? olamazmi?

Ki zaten ben bende oyleyim dedim, normalim demedim. Normal deglm nen cunku.

Bu hastalık onedio gibi kıytırık sitelerde teşhisi koyulamayacak kadar ciddi bir hastaliktır.gün içindeki ufak ruh değişiklikleri değildir bu hastalık.mani dönemi de depresyon donemi de pistir lanettir.her konuya yorum yapma zorunluluğumuz yok hele ki böyle ciddi psikiyatrik rahatsızlık teşhisini psikiyatri dr.u bile hemen koyamıyorken yanlış bu kardeşim.

Kendinizde acaba ben bu muyum bende bu var diyebiliyorsanız gayet sağlıklısınızdır:)

Ben böyle siteleri kullanacaksam eger daha cok bilgi edinme amacli kullaniyorum. Elbette asil teshisi doktor koyar. :KK48:
Psikolojiyle yakindan ilgileniyorum, dönem dönem psikoloji dersleri aldim. Bu yüzden hassas bi konu oldugunun farkindayim.
Yorumunuz icin tesekkürler, her söyleneni dikkate almaya calisacagim Hoppa

Mesela " bende oyleyim" dedim. Baskalarida oyleyim dedi. Bu normal oldugunun gostergesi degilki? Belkide tum akil hastalari burya toplandik? olamazmi?

Ki zaten ben bende oyleyim dedim, normalim demedim. Normal deglm nen cunku.

Dogru, normal oldugumun göstergesi degil, ama en azindan anormal olmadigimi gösterir. Bütün anormaller buraya toplanmis olamaz ya :KK48:

Back
X