kızlar 6 aylık evliyim.eşimle ve eşimin ailesiyle hiçbir problemim yok.özellikle kayınvalidem ve kayınpederimi çoook severim.onlar da beni kızım kızım diye ölürler allah için.eltim de iyi kız.ama onların evlilikleri biraz problemli olmuş.boşanmaya kadar gelmişler ilk yıllar ve bikaç kez.aileler karışmış işe.ama allah için kayınvalidem ve kayınpederim onca şeye rağmen hala el üstünde tutarlar yeterki oğlumuzu üzmesin hesabı.neyse biz nişanlıyken eltim hep.ben senin ablanım ne güzel bana da kardeş geldi.şöyle yaparız böyle yaparız kahvaltıya gelirsiniz biz size geliriz,eşin yokken kalırsın falan...derdi.evlendikten beri hiç ne gelme var ne arama sorma.sadece kayınvalidemde karşılaşırsak görüşüyoduk resmen.ben hiç ön yargılı bakmadım elti gibi görmedim.en sonunda dayanamadım dedim ki hani dedim... abla nişanlıyken dediklerin noldu.niye gelmiyosunuz gitmiyosunuz?aynı şehirde ayda bir mi görüşcez o da tesadüf olursa dedim.ben de isterim eşimin abisi evine gelsin özenirim yani o mutlu olsun hem.(bide ben çalışıyorum o ev hanımı)sonra bunlar geldi bu paso aradı beni naber tatlım naptın nettin.haftasonu planlar yapıldı dışarı çıktık falan.iyi güzel bi hafta sürdü.sonra eşim 5 gün iş için olmıcaktı.bu yine atıyooo bize gel bizde kal işe burdan gidersin bana da iyi olur.beraber yaparız yeriz yatarız yabancımısın canım tatlım hayatım....kalmam asla ille kendi evim ama olur bakarız gelirim kalmasamda dedim.salı günü geliyim dedim tamam dedi.pzt bi telefon
salı işim çıktı napsak???
o zmn çarş olsun
ımmm çarş temizlik yapcam
perş?
ımmmm hastaneye gitcektim canım yaaa!cuma olsun diyo
yuhh dedim yani içimden cuma eşim gelcek belli zaten gitmiceğim cuma diyo bana.ve ses tonundan falan telaşından yalan söylediği o kadar belliydi bi sıtkım sıyrıldı midem bulandı resmen.olsun boşver başka zaman gelirim dedim bende.ama ayıp oldu sana diyo...
yani bi dengesizliktir gidiyo.çözemedim yaaa.sanki ben ona müsaitsen sana gelcem demişim de bahane çıkarıyo.salak madem ne diye çağırıyon.kendi davet etti kendi iptal etti.
siz ne diyosunuz? herkes diyo salak mısın ne güzel işte uzak dur çok mu lazım elti sonuçta.ben de arkadaş olmaya çalışıyorum.ben mi çok safım.bi bot alırım bayılır hemen nerden aldın der ben de sölerim saf saf ertesi gün bakarım ki ayağında.çorabıma kadar sorar nerden aldın pentimi?evet derim aynısını alır...amman off anlattım rahatladım azıcık yorum yapın kızlar...
salı işim çıktı napsak???
o zmn çarş olsun
ımmm çarş temizlik yapcam
perş?
ımmmm hastaneye gitcektim canım yaaa!cuma olsun diyo
yuhh dedim yani içimden cuma eşim gelcek belli zaten gitmiceğim cuma diyo bana.ve ses tonundan falan telaşından yalan söylediği o kadar belliydi bi sıtkım sıyrıldı midem bulandı resmen.olsun boşver başka zaman gelirim dedim bende.ama ayıp oldu sana diyo...
yani bi dengesizliktir gidiyo.çözemedim yaaa.sanki ben ona müsaitsen sana gelcem demişim de bahane çıkarıyo.salak madem ne diye çağırıyon.kendi davet etti kendi iptal etti.
siz ne diyosunuz? herkes diyo salak mısın ne güzel işte uzak dur çok mu lazım elti sonuçta.ben de arkadaş olmaya çalışıyorum.ben mi çok safım.bi bot alırım bayılır hemen nerden aldın der ben de sölerim saf saf ertesi gün bakarım ki ayağında.çorabıma kadar sorar nerden aldın pentimi?evet derim aynısını alır...amman off anlattım rahatladım azıcık yorum yapın kızlar...