Çözemedim ben bu eltiyi??

ekocin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
136
0
96
Bursa
kızlar 6 aylık evliyim.eşimle ve eşimin ailesiyle hiçbir problemim yok.özellikle kayınvalidem ve kayınpederimi çoook severim.onlar da beni kızım kızım diye ölürler allah için.eltim de iyi kız.ama onların evlilikleri biraz problemli olmuş.boşanmaya kadar gelmişler ilk yıllar ve bikaç kez.aileler karışmış işe.ama allah için kayınvalidem ve kayınpederim onca şeye rağmen hala el üstünde tutarlar yeterki oğlumuzu üzmesin hesabı.neyse biz nişanlıyken eltim hep.ben senin ablanım ne güzel bana da kardeş geldi.şöyle yaparız böyle yaparız kahvaltıya gelirsiniz biz size geliriz,eşin yokken kalırsın falan...derdi.evlendikten beri hiç ne gelme var ne arama sorma.sadece kayınvalidemde karşılaşırsak görüşüyoduk resmen.ben hiç ön yargılı bakmadım elti gibi görmedim.en sonunda dayanamadım dedim ki hani dedim... abla nişanlıyken dediklerin noldu.niye gelmiyosunuz gitmiyosunuz?aynı şehirde ayda bir mi görüşcez o da tesadüf olursa dedim.ben de isterim eşimin abisi evine gelsin özenirim yani o mutlu olsun hem.(bide ben çalışıyorum o ev hanımı)sonra bunlar geldi bu paso aradı beni naber tatlım naptın nettin.haftasonu planlar yapıldı dışarı çıktık falan.iyi güzel bi hafta sürdü.sonra eşim 5 gün iş için olmıcaktı.bu yine atıyooo bize gel bizde kal işe burdan gidersin bana da iyi olur.beraber yaparız yeriz yatarız yabancımısın canım tatlım hayatım....kalmam asla ille kendi evim ama olur bakarız gelirim kalmasamda dedim.salı günü geliyim dedim tamam dedi.pzt bi telefon
salı işim çıktı napsak???
o zmn çarş olsun
ımmm çarş temizlik yapcam
perş?
ımmmm hastaneye gitcektim canım yaaa!cuma olsun diyo
yuhh dedim yani içimden cuma eşim gelcek belli zaten gitmiceğim cuma diyo bana.ve ses tonundan falan telaşından yalan söylediği o kadar belliydi bi sıtkım sıyrıldı midem bulandı resmen.olsun boşver başka zaman gelirim dedim bende.ama ayıp oldu sana diyo...
yani bi dengesizliktir gidiyo.çözemedim yaaa.sanki ben ona müsaitsen sana gelcem demişim de bahane çıkarıyo.salak madem ne diye çağırıyon.kendi davet etti kendi iptal etti.
siz ne diyosunuz? herkes diyo salak mısın ne güzel işte uzak dur çok mu lazım elti sonuçta.ben de arkadaş olmaya çalışıyorum.ben mi çok safım.bi bot alırım bayılır hemen nerden aldın der ben de sölerim saf saf ertesi gün bakarım ki ayağında.çorabıma kadar sorar nerden aldın pentimi?evet derim aynısını alır...amman off anlattım rahatladım azıcık yorum yapın kızlar...

Seni taklit etmesi ne güzel işte, taklitler aslını yaşatırmış.. Boşver, gül geç taklit konusuna..
Diğer konuya gelince, yani madem kabul etmeyecek nedne davet ediyor? Enteresan..:27:
Acaba eşine, kayınvalidene falan şov mu yapıyor, hani bakın ne kadar da iyiyim diye?

Benim eltimi de ararım ben, gelmek istiyoruz diye..
"müsait olunca haber veririrm" der ve kayıplara karışır..
Sonra benim eşimi görünce "abiii her zaman bekliyorum, gelin arayı açmayın" der..
:27:

canım benim sen iyi niyetlisin herkesle iyi olmak istiyorsun belki ama bu kadar üstüne gitme...son yaptığından anla görüşmek istemeyebilir kendince vardır belki söyleyemediği bişey bilemeyiz :37:o böyle yapıyorsa sende kendini geri çek abartılacak bişey yok en azından çok üstüne gelmiyor sürekli seninle olmak istese emin ol sende bunalırsın oluruna bırak :54:çok samimiyet tez ayrılık getirir unutma. bence arada ne olursa olsun biraz mesafe olmalı benim eltim yok ama bildiğim kadarıyla eltiler çokta iyi geçinmez zaten takma kafana bence kendi bilir sen iyi niyetini göstermişsin keyfine bak :71:

annem de öle teselli ediyo beni ne güzel işte beğeniyo demekki aldıklarını ki alıyo.ama bi yerden sonra uyuz olucam yani ikiz gibi :)))
valla şov yapma olayına katılıyorum sadece lafda yani icraat yok!!

Canı isterse gelsin istemezse gelmesin çok da tın deyip geçmek varken nedir bu vesvese...
Hem de çalışıyormuşsun işin başından aşkın, ev iş güç derken kendine, eşine zamanın yokken ne diye dengesi bozuk bir eltiyi takıyorsun kafaya? :24:

annem de öle teselli ediyo beni ne güzel işte beğeniyo demekki aldıklarını ki alıyo.ama bi yerden sonra uyuz olucam yani ikiz gibi :)))
valla şov yapma olayına katılıyorum sadece lafda yani icraat yok!!

bir ara takılsana "çok mu beğeniyosun sen benim aldıkalrımı.." gibisinden, şakayla karışık..

iki tarafli davraniyo bence .yüzüne gülüyo arkadan dolaplar ceviriyo. cok fazla her seyine kanma .biraz mesafeli davran.ilk evlilik yillarinda ben de esimin ailesinle cok iyi olmaya calisirdim. candan icten severdim.ama zamanla anlarsin. bence arada mesafe birak ne iyi ne kötü..orta sekerli

ne kadar uzak o kadar iyi
bende ilk başlarda eltimin birine çok yakın davrandım hatta en sevdiğim oydu
ama ne oldu bize geldiler 20 gün çoluk çocuk kalmaya iç yüzünü gördüm
şu an hiçç görüşmüyorum yaz tatillerinde kaynanamın evinde rastlayınca mecburi iki laf sadece
o da itin hatrı yoksa sahibinin hatrı vardır :63:

:31:
kızlar 6 aylık evliyim.eşimle ve eşimin ailesiyle hiçbir problemim yok.özellikle kayınvalidem ve kayınpederimi çoook severim.onlar da beni kızım kızım diye ölürler allah için.eltim de iyi kız.ama onların evlilikleri biraz problemli olmuş.boşanmaya kadar gelmişler ilk yıllar ve bikaç kez.aileler karışmış işe.ama allah için kayınvalidem ve kayınpederim onca şeye rağmen hala el üstünde tutarlar yeterki oğlumuzu üzmesin hesabı.neyse biz nişanlıyken eltim hep.ben senin ablanım ne güzel bana da kardeş geldi.şöyle yaparız böyle yaparız kahvaltıya gelirsiniz biz size geliriz,eşin yokken kalırsın falan...derdi.evlendikten beri hiç ne gelme var ne arama sorma.sadece kayınvalidemde karşılaşırsak görüşüyoduk resmen.ben hiç ön yargılı bakmadım elti gibi görmedim.en sonunda dayanamadım dedim ki hani dedim... abla nişanlıyken dediklerin noldu.niye gelmiyosunuz gitmiyosunuz?aynı şehirde ayda bir mi görüşcez o da tesadüf olursa dedim.ben de isterim eşimin abisi evine gelsin özenirim yani o mutlu olsun hem.(bide ben çalışıyorum o ev hanımı)sonra bunlar geldi bu paso aradı beni naber tatlım naptın nettin.haftasonu planlar yapıldı dışarı çıktık falan.iyi güzel bi hafta sürdü.sonra eşim 5 gün iş için olmıcaktı.bu yine atıyooo bize gel bizde kal işe burdan gidersin bana da iyi olur.beraber yaparız yeriz yatarız yabancımısın canım tatlım hayatım....kalmam asla ille kendi evim ama olur bakarız gelirim kalmasamda dedim.salı günü geliyim dedim tamam dedi.pzt bi telefon
o zmn çarş olsun
perş?
yuhh dedim yani içimden cuma eşim gelcek belli zaten gitmiceğim cuma diyo bana.ve ses tonundan falan telaşından yalan söylediği o kadar belliydi bi sıtkım sıyrıldı midem bulandı resmen.olsun boşver başka zaman gelirim dedim bende.ama ayıp oldu sana diyo...
yani bi dengesizliktir gidiyo.çözemedim yaaa.sanki ben ona müsaitsen sana gelcem demişim de bahane çıkarıyo.salak madem ne diye çağırıyon.kendi davet etti kendi iptal etti.
siz ne diyosunuz? herkes diyo salak mısın ne güzel işte uzak dur çok mu lazım elti sonuçta.ben de arkadaş olmaya çalışıyorum.ben mi çok safım.bi bot alırım bayılır hemen nerden aldın der ben de sölerim saf saf ertesi gün bakarım ki ayağında.çorabıma kadar sorar nerden aldın pentimi?evet derim aynısını alır...amman off anlattım rahatladım azıcık yorum yapın kızlar...

kızım dertsiz başına dert mi alcan gelmesin daha ii çok yüz verme öle sonra çıkmazlar senden arasıra gidip gelirsin

Boşver canım sen çokyüz verme sonra tepene çıkar.birde mesafe herzaman iyidir.eşinin hatrı var işte idare edeceksin.kafaya takma herkesin başında...............

Amaan boşver
gelmeyenle gitmeyenle mesafe koyacaksın
hiç önemseme
en güzeli bence..

Benim de kayınvalidem aynı..Aynı şehirde olmamıza rağmen ne arar ne sorar bu kadar vurdumduymazlık olmaz.Bi de yüzünde karşı kaç kere söyledik eşimle arayp sorduğun yok diye ama kdında utanmak şöyle dursun hala işim başımdan aşkın havalarında...
Seninki de o hesap olmuş ilk başta..Canım böyle dengesiz insanlar için beynimizi yoruyoruz işte en iyisi uzak durmak

fazla muhabbet tez ayrılık getirir...güzel bir sözdür ve benim hayatta benimsediğim bir sözdür.eşim ve çocuklarım hariç kimseyle çok fazla yüz göz olmam,stres yaratanı da çıkarırım hayatımdan.tavsiye ederim,daha dinç oluyorsunuz o zaman...

o zmn çarş olsun
perş?

arkadaş olupta napcan arkadaşın mı yok boşver, bence yine ayda bir görüşün, demekki düşünceleriniz karşılıklı değil, zorlamanın bi anlamı yok
yanlız çok komik ya, hem gel diyo sonrada bin bahane
:1:

aynen öyle yaaa ben de ona uyuz oluyorum zaten.madem ne diye çağırıyon dimi.ya hiç demesin öyle şeyler anlarım ki bu benle görüşmek istemiyo mesafeli çok da tın derim.ama çok gülüm balım karşılaşınca ama icraat yok.ay bide uyuz olduğum şey ben onla görüşmek için ölüyorum o benle muhattap olmuyo triplerinde...

İyi olana belli saygı cercevesi icinde karsılıgını verirsin. İyi olmayı kim istemez ki? Valla bende isterim bakarım iyiyse yola devam degilse hadi oradan!! Hic kendimi üzmem ben öyle etrafımda ikili konusan dengesiz insanları cekemem ki. Kendi bilir. :63:

bu da farklı bir elti tipi olsa gerek:6:
sanırım çok konuşup icraata gelince hiçbir şey yapmayan insanlardan eltin
hiç takma kafana boşver az ve öz görüş olsun bitsin:31:

Back
X