güzelim evlenince değişiyor bu yani aile olyrsn eşinin ailesi de inan bana eşin kadar önemli...insan insana herzaman ihtiyaç duyuyr umarım senin elti adayın vicdanlı bir insan evladıdır
inş canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzelim evlenince değişiyor bu yani aile olyrsn eşinin ailesi de inan bana eşin kadar önemli...insan insana herzaman ihtiyaç duyuyr umarım senin elti adayın vicdanlı bir insan evladıdır
Komiklik had saffada.Boşver tatlım,üzme sen kendini.Beyni gelişememiş daha onun
ayyyy, bu konuyu yazan arkadaşın da anlattıklarının aynılarını ben yaşıyorum. aynen ben de evleneli 6 ay kadar oluyor. eltime başlarda arkadaş gib i davrandım, ailesini bile arıyordum ama baktım ki bayramda bile o benm ailemi filan aramadı. bırak ailemi beni bile arayıp sormuyo. eee, işim yok onla mı uğraşcam.
başlarda arkadaş gibi dertleşiyodum, baktım ki aslnda niyeti hiç de iyi değil. mesela eşim bundan 3 yıl önce biriyle nişanlanmış, olmamış ayrılmışlar, her fırsatta bunun lafını açıyo, bütün sinirimi bozuyo, ben de irtibatımı kestim tamamen. yok sana bunu yaptılar bana yapmadılar filan. allahım bu ne ya, saçma sapan düşünceler. eltim değil de sanki kumam gibi davranıyor. kazak alıyorum aynsından 1 hafta sonra onun üzerinde. bir elbise alırım aynısından alır. üüüffffff :83: sıkıntılı insnaım ben uğraşamam böyle.allah herkesi yerinde mutlu etsin. bıraktım ben de hiç muhatap olmuyorum.
ha eşimin abisidir elbette ki gidip geliyoruz ama samimiyet olayı bitmiştir benm için. o abisiyle istediğini paylaşsın, ama ben eltimlehayır
![]()
ben de eltim ne almış evinde ne var hiç umrsamam...görsem bile lafını etmem ama benim elti öyle değil sanki bir keseden yiyoruz onun eşinin işi ayrı benimkinin ayrı...ama dediğin gibi 2.kaynanam ama görmüyorum şimdi görünce bazen zevzeklik ediyor iyi oluyr ..alıyor benden cevabını bohça meselelerine glnce bunlar bana bir mendil bile koymamıştı ama benim annem onları öyle bir utandırdı ki yapmazlarsa yapmsnlr kızım dedi ben senin niyetine yptrmştm kayınvalideme kaynıma eltime hepsine bohça koydu annem...çok da anlarlar yaaa...insanlık görsünler ..genede bizde görüyorlar işte herşeyi
arkadaşların yorumlarına katılıyorum, kıskançlık oluyor bazılarında, o mazeret üretiyorsa boşver, anlaşılan sen yanında olunca kıskançlığından dolayı senden rahatsız oluyordur, sadece işi düştüğünde konuşuyor anlaşılan, zarar vermeye çalışır böyleleri, şov yapıyor uzak dur derim başın ağrımamış olur.