Çözemedim

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Bi arkadaşım var evi bana çok yakın genelde hergün görüşürüz 6 aylık filan arkadaşız iyi de anlaştık.
Bi ara hergün görüşürken aramamaya başladı gelmemeye başladı aradım Bi sıkıntı varsa söyle dedim yok ev işleri işte uğraşmaktan vakit olmuyo ddi tmm dedim bidahada aramadım sonra Bi haftaya kendi aradı. Yine aynı devam sonra işe girdi ikinci gün işi bırakmış bırakır bırakmz yanıma geldi oturup sohbet etmeye sonra Yine aynı görüşmeye devam. Sonra annesi geldi yanına onla gezmişler 4-5 gün.
Tmm hergün aramak zorunda değil annesi de kırk yılda Bi gelmiş yalnız kalmak istemesi normal ama insan hergün görüşüp araştığı insanı ailesinden biri geldi diye hemen arayıp sormayı keser mi ? Sonra Bi kere yazdı işte bnde aramadım rahstsz etmmk için.
Bnde tatile gttim zaten tatil dönüşü rahstsz etmeyeym dedim dedim ertesi gün buluştuk nyse sonra Yine aynı görüşmeye devam kendisi arayıp geliyor çok sıcak da davranıyor Yine aramamaya başladı ben de aramıyorum.
En son pazartesi günü aradım . Hastsyım yatıyorum dedi . Bn de beraber yeriz diye yemk ypmştım grtrcektim nyse sonra artık geçmiş olsun dedim. Ev çok pis filan dedi . Bn de tmm önmli değil nolcak saklarım dolapta istersen yarın yersin fark etmez dedim. Kpattım. Iki dk sonra aradı evi biraz toplıyım sonra gel dedi .
Bn de yok cdden şimdi rahstsz etmiyim sen uyu dinlen görüşürüz dedim yok kendim için diyorum banada iyi olur sabahtan beri hiçbirşey de yemedim dedi peki dedim götrdüm yedk içtik sohbet ettk sonra salı aramadım çrşmba aradım gel istersen dedi yok işlerim var sen gel dedim yok dedi yatıyorum kalkmıyım şimdi dedi yarın grşrz dedi.
Iyi dedim Yine ses seda yok.
1.si ben de mi sorun var
2.si evini çok toplayıp temizlemek istemiyor benimle görüşünce temizliyip davet etmeye zorunluluğu hissettiği içinmi böyle yapıyo?
3. Sü de başka biişey ama ne?
Ben çat kapı asla gitmiyorum geneldede kendi evime davet ediyorum.
Ikimizde evliyiz yaşıtız ev hanımıyız iş arıyoruz Ikimizde 23-24 yaşlarımız.

ben bi problem görmedim açıkcası
evliymişsiniz
belki müsait olduğunda sürekli görüşebiliyor ama gün oluyor ki demek görüşmeye vakit bulamıyor
görüştüğünüzde normalse tavırları bence kafaya takacak bişe yok

Kardeşimle yaşıtsın benden abla tavsiyesi canım kimseyle fazla samimi olma habersiz gitme ve habersiz gelmesine müsade etme...
Hergün aramak zorunda değil belki 2.dediğin olabilir...
Mesela ben evimde yalnız takılmayı komşumla arada görüşmeyi severim takılma bunlara canım.

Bi yatıya kalmadığınız kalmış birbirinizde.Aile gelince ailesiyle ilgilenir insan şahsen ben de aramıyorum bütün vaktimi ailemle geçiriyorum.

Tuhaf bir durum yok

Ikinizde de gariplik var.

Konudan anladigim. Gurbette iki Türk musunuz de bu sıkı bağ kurulmuş?

Bağ sıkı ise ne diye gelmemler sorun oluyor.
Ev temiz değilmiş koca evi dagitmak ciddi emek işi evimde tamir var bu ara oradan biliyorum.

Sizinki arkadaslik ama aşk gibi epey karışık.

Arada bir görüşün bence.

her gün görüşmeye karşı olan bir insan olarak arada kafasını dinlemek istiyor olabilir. canın cananın da olsa insanın yanlız kalma ihtiyacı oluyor.

Arkadaşla her gün konuşmaya gerek yok ki. Bazen haftalarca aramam mesaj yazmam. Çat diye arayasim gelir normal konuşuruz. Sevgili değilsiniz ki. Herkesin özel anı ve zamanı vardır. Canı istemiş aramış istememiş aramamis. Sık boğaz edecek ya da kahirlanacak bir şey yok. Hem çok muhabbet tez ayrılık getirir. İlişkileri yipratmayalim.

Mübalağa sanatı nedir tanımını çok iyi anlatmışsınız. Okurken bunaldım, gereksiz takıntılar. Bekar olsanız anlayacağım da ikiniz de evlisiniz.
Bekarken ye, iç, yat, gez, toz beleşe ev, hayat kolay olur. Evliyken sorumlulukları almakta yükümlü insan herşeyle ilgilenmek kolay olmayabiliyor.

Ve ayrıca çok muhabbet, sohbet, görüşmek iyi değildir. Herşeyi tadında tozunda yaşayın.

okurken bana fenalık geldi. lütfen kimseye bu kadar bağımlı olmayın, ne eşinize ne sevgilinize ne ananıza ne babanıza. bırakın hem sizin hem başkasının kendine ait hayatı olsun. evet annesi gelmişken sizi hiç arayıp sormaması çok normal, bu kadar mıçmıç olmak da hiç iyi değil.

Evet sizde sorun var. İkinizin ayrı evi, hayatı, sorumlulukları var.
Sürekli sizi aramak ya da görüşmek istemek zorunda değil.
Arkadaşlık, dostluk her gün görüşüp dip dibe olmak değil. Böyle üzerine giderseniz bunalması çok normal.

Kadıncağız hasta haliyle hazır yemek gelsin diye kendini paralamış resmen. Hiç oralı olmamışsınız ya çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…