İyi geceler kızlar size en yakın arkadaşımla ilgili bir konuda danışmak istiyorum. Zira yorumlarınıza çok ihtiyacım var.
Konuya hemen gireyim doğduğum günden beri arkadaşım hatta artık kardeşim olan insan babasından, ablasından abisinden bolca sille yiyip psikolojisi zamanında çökmüşken karşısına çıkan bir erkek onu hayata döndürdü.
1 senelik ilişkileri gayet güzel gidiyordu ufak tefek her ilişkide olan sorunları dışında öyle büyük sorunları yoktu. Hatta çocuk bir an önce evlenmek için tecilini bozup askere gitti çünkü arkadaşımın artık o evde beklemeye tahammülü yoktu.
Daha 1 hafta öncesine kadar telefonda hergün evlilik hayalleri kuran insan bir anda ben senden soğudum aşk bitti ama seni seviyorum seni istiyorum diyor. Üstüne 1 hafta hiç bir şekilde konuşulmuyor, çocuktan ses seda yok. Kuzenleri vasıtasıyla bir şekilde haber gönderip arkadaşım aratıyor kendisini. Çocuk bu seferde neden aramamı bekliyorsun ki biz senle konuştuk bunları ben seni sevmiyorum senden soğudum diyor. Arkadaşım da ama ben seni çok seviyorum ben senin için ayakta duruyodum, beni hayata bağlayan tek şey sendin demiş. Çocuğun buna verdiği cevap ise neden duygu sömürüsü yapıyorsun. Böyle bişeyi neden yapar bi insan ? Bu kadar yaralı bir insanın canını neden daha fazla yakar ? Yüzü bir gün olsun gülmemiş hep itilip kakılmış bi insana neden bir tekme de o koyar ki hemde o en büyük destekçisiyken ? Üstelik daha iki hafta önce bütün ailesiyle tanışırdı arkadaşımı. Bir de kapatırken seni sonra yine arıcam demiş. Arkadaşım da yani bir umudum olsun mu diyince sen beni anlamıyor musun bitti diyorum demiş. Bu nasıl bir tezatlık.
Çok uzun oldu kusura bakmayın ama arkadaşım kendisine bişey yapacak diye korkuyorum çocuğa mesaj mı atsam acaba ?