• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çözemedim

Bazı insanlar daha realist yaklaşıyor bu konulara, kimse beraber olmak istemediği biriyle bir dakika bile harcamamalı hemen ayrılmalı deniyor ama bir yılını geçirdiğin insanın kalbini böyle fütursuzca kıramazsın ya... hele ki kızın duygudurumu böylesine hassasken. Çok kızdım çok. Bu şe...siz arkadaşınızın peşinde sürünür de kız dönüp bakmaz inşallah!
Aynısı benim kız arkadaşımın başınada geldi sevgilisi aynı böyle davrandı öyle keskin ayrılık kelimeleri kurup bitirdi ve ben erkek arkadaşımla avmde yemek yerken arkadaşımın sevgilisini başka kızın içine düşerken gördük arkadaşımda böyle haraptı sonradan düzeldi onu çoktan unuttu yani bu konularda asla inanmıyorum kesin biri vardır başka bahanesi olamaz böyle kansızlar çok var :sinirli:

Haklısınız ben zaten o çocuğun ne hissettiğini umursamıyorum istemiyorsa cehennemin dibine gitsin de benim arkadaşımı üzmesin. Ama o çocuğun kafasına dank edip dönmek isteyene kadar kızcağız ne olur bilmiyorum.

İlişkiler bitebilir ama bir gecede sevdiğin insandan böylesine olmak hakikaten zor. Travma yaratmadan ayrılamıyor pislikler. Hakikaten erkekler ayrılırken acımıyor. Kadınlarsa alıştırıyor sinyalini veriyor bir şekilde. Hiç pat diye bırakan kadın görmedim.

Aynısı benim kız arkadaşımın başınada geldi sevgilisi aynı böyle davrandı öyle keskin ayrılık kelimeleri kurup bitirdi ve ben erkek arkadaşımla avmde yemek yerken arkadaşımın sevgilisini başka kızın içine düşerken gördük arkadaşımda böyle haraptı sonradan düzeldi onu çoktan unuttu yani bu konularda asla inanmıyorum kesin biri vardır başka bahanesi olamaz böyle kansızlar çok var :sinirli:
Ya isterse hayatında 100 kişi olsun insan böyle mi bırakır ben anlamıyorum ki bu kadar pislik nasıl olunur.

Böylece gözden çıkardığına göre yerini doldurmuştur zaten pislik. Askerde nasıl yedi bu haldı onu anlayamadım. Böyleleri çıkmasın karşımıza ya.

İlişkiler bitebilir ama bir gecede sevdiğin insandan böylesine olmak hakikaten zor. Travma yaratmadan ayrılamıyor pislikler. Hakikaten erkekler ayrılırken acımıyor. Kadınlarsa alıştırıyor sinyalini veriyor bir şekilde. Hiç pat diye bırakan kadın görmedim.
Çok doğru bi tespit cidden Allahından bulsun böyle yapanlar...

Böylece gözden çıkardığına göre yerini doldurmuştur zaten pislik. Askerde nasıl yedi bu haldı onu anlayamadım. Böyleleri çıkmasın karşımıza ya.
Aslında acemi birliği biteli daha 2 hafta oldu zaten öncesinde birliktelerdi sanmıyorum pek 2 haftada böyle ciddi giden bi ilişkiyi bitirebilecek bi kız olsun hayatında. Yani şöyle ki o kadar zaman bulamaz diye düşünüyorum telefonuda bu laflari soyledikten 3 4 gün sonra kapandı. Eğer birisi olsa telefonda konuştuğu kız numarasını ekleyince hic whatsappa bakmıcak mı bide burdan yazayım falan demicek mi

Aslında acemi birliği biteli daha 2 hafta oldu zaten öncesinde birliktelerdi sanmıyorum pek 2 haftada böyle ciddi giden bi ilişkiyi bitirebilecek bi kız olsun hayatında. Yani şöyle ki o kadar zaman bulamaz diye düşünüyorum telefonuda bu laflari soyledikten 3 4 gün sonra kapandı. Eğer birisi olsa telefonda konuştuğu kız numarasını ekleyince hic whatsappa bakmıcak mı bide burdan yazayım falan demicek mi
Belki yeni hata geçmiştir belki eskiden tanıdığı bir kızdır yani keskin konuşuyorsa güvendiği bişey vardır insan sevdiğine kıyamaz kıymayı bırak kaybetmekten korkar merak ettim öğrenirsen başkası varmıymş yokmuymuş paylaşırsın

Belki yeni hata geçmiştir belki eskiden tanıdığı bir kızdır yani keskin konuşuyorsa güvendiği bişey vardır insan sevdiğine kıyamaz kıymayı bırak kaybetmekten korkar merak ettim öğrenirsen başkası varmıymş yokmuymuş paylaşırsın
Ama diyorum ya aşkım bitti dedikten 3 4 gün sonra telefonunu kaptırdı ve whatsapp profilinde kızla ikisinin fotoğrafı var. Illaki yeni hat almadan once bi kendi numarasiyla konusmalari gerekiyor. Yani cocuk dur ben hat cikarayimda sapiklik yapayim demez heralde desede oyle birini bulamaz. He eskiden biri varsa bilemem de... öğrenirsem söylerim ama sanmıyorum öğrenebileceğimi

bir de derler kadınlarını anlamıyoruz. erkekler daha anlaşılmaz..
arkadaşınızın yanında olun ne diyim bilemedim ama üzüldüm çok

Askerden önce acıma dıygusu varmış aşık zannetmiş kendini ama askerlik insanda değişik duygular yaratıyor. Ordaykende kendine acımış. Sevgilisi için erken gittiğinden ötürü içten içe onu suçlamış. Kemdine acır vaziyete gelmiş ve sevgilisine olan acıma duygusu törpülenmiş. Ben böyle düşünürdüm. Ağır gelmiş askerlik ve sorumluluk

Ya acaba askerde başına bişey mi geldi? Nerde asker şuan belki uzaklaştırmak için yapıyor yoksa aricam demezki buda diğer ihtimal

Ailesi tarafindan yonetilen bir insan gibime geldi.. benim anlamadigim bir iki aylik bir iliskide degil, bir senelik bir iliski.. bu erkekleri anlamakta zorluk cekiyorum.. arkadasin baskasindan degil, kendinden guc alsin.. kendisine deger versin.. demekki adamin niyeti farkliymis belkide.. askerdeyse psikolojik olarak zorlukta cekiyor olabilir..

Aklıma başka biri ihtimali geldi ama telefonu da yokmuş nerden buldu askerde.
Askerliği nerde yapıyor? Acaba can güvenliği olmadığından uzaklaşsın diye mi yapıyor ki.. Zor durum

çocugun ailesinden kaynaklanıyor bence.
kesin olumsuz bişey demişlerdir.
diğer ihtimalse başka biriyle görüşmeye başladı.
eğer kız arkadaşın sorunlarını fazla yansıtıysa karşı taraf onun sorunlarından sıkılıp sogmuş olablr.

İyi geceler kızlar size en yakın arkadaşımla ilgili bir konuda danışmak istiyorum. Zira yorumlarınıza çok ihtiyacım var.
Konuya hemen gireyim doğduğum günden beri arkadaşım hatta artık kardeşim olan insan babasından, ablasından abisinden bolca sille yiyip psikolojisi zamanında çökmüşken karşısına çıkan bir erkek onu hayata döndürdü.
1 senelik ilişkileri gayet güzel gidiyordu ufak tefek her ilişkide olan sorunları dışında öyle büyük sorunları yoktu. Hatta çocuk bir an önce evlenmek için tecilini bozup askere gitti çünkü arkadaşımın artık o evde beklemeye tahammülü yoktu.
Daha 1 hafta öncesine kadar telefonda hergün evlilik hayalleri kuran insan bir anda ben senden soğudum aşk bitti ama seni seviyorum seni istiyorum diyor. Üstüne 1 hafta hiç bir şekilde konuşulmuyor, çocuktan ses seda yok. Kuzenleri vasıtasıyla bir şekilde haber gönderip arkadaşım aratıyor kendisini. Çocuk bu seferde neden aramamı bekliyorsun ki biz senle konuştuk bunları ben seni sevmiyorum senden soğudum diyor. Arkadaşım da ama ben seni çok seviyorum ben senin için ayakta duruyodum, beni hayata bağlayan tek şey sendin demiş. Çocuğun buna verdiği cevap ise neden duygu sömürüsü yapıyorsun. Böyle bişeyi neden yapar bi insan ? Bu kadar yaralı bir insanın canını neden daha fazla yakar ? Yüzü bir gün olsun gülmemiş hep itilip kakılmış bi insana neden bir tekme de o koyar ki hemde o en büyük destekçisiyken ? Üstelik daha iki hafta önce bütün ailesiyle tanışırdı arkadaşımı. Bir de kapatırken seni sonra yine arıcam demiş. Arkadaşım da yani bir umudum olsun mu diyince sen beni anlamıyor musun bitti diyorum demiş. Bu nasıl bir tezatlık.
Çok uzun oldu kusura bakmayın ama arkadaşım kendisine bişey yapacak diye korkuyorum çocuğa mesaj mı atsam acaba ?
sakın aramayın.daha cok götü kalkar kız bı sıgınacak lıman bulmus cocukta onu kullanmı.erkek anlarmı onun üzücü gecmıssınden işi bitene kadar.kız bıraz bunalttı ve ya cok sevdı yanı sevgisini gözterdı erkekte sımardı ve kactı baska arayısta

Askerden önce acıma dıygusu varmış aşık zannetmiş kendini ama askerlik insanda değişik duygular yaratıyor. Ordaykende kendine acımış. Sevgilisi için erken gittiğinden ötürü içten içe onu suçlamış. Kemdine acır vaziyete gelmiş ve sevgilisine olan acıma duygusu törpülenmiş. Ben böyle düşünürdüm. Ağır gelmiş askerlik ve sorumluluk
Galiba dediğiniz gibi olmuş çünkü 2 gündür arkadaşımı arıyo ve ben bunaldım ben belki 5 sene sonra evlenecem önce işimi kuracam gibi laflar söylemiş, arkadaşımda ben demiyorum ki sen evlilik konusunu açıyosun diyince bilmiyorum benim kafam çok karışık falan demiş.

çocugun ailesinden kaynaklanıyor bence.
kesin olumsuz bişey demişlerdir.
diğer ihtimalse başka biriyle görüşmeye başladı.
eğer kız arkadaşın sorunlarını fazla yansıtıysa karşı taraf onun sorunlarından sıkılıp sogmuş olablr.
Kız her sorununu ona anlatırdı her gün buluşup ağlardı falan ama askere gitmesine 2 ay kala psikolojik destek almaya başladı yani bi 4-5 aydır hiç bir sorununu anlatmıyo gayet güzel konuşuyolardı. Eskiden bunalmıştır da belki acısı şimdi çıkıyodur

Ya acaba askerde başına bişey mi geldi? Nerde asker şuan belki uzaklaştırmak için yapıyor yoksa aricam demezki buda diğer ihtimal
Ankarada asker başına bişey geldiğini sanmıyorum da. Söylediklerinde bir tezatlık var çözemediğim nokta o işte. Hem istemiyorum diyo hem arıyo hem hala ilgileniyo yemek ye vs. Kız telefonu kapatmak istediğinde lütfen kapatma diyo

Ailesi tarafindan yonetilen bir insan gibime geldi.. benim anlamadigim bir iki aylik bir iliskide degil, bir senelik bir iliski.. bu erkekleri anlamakta zorluk cekiyorum.. arkadasin baskasindan degil, kendinden guc alsin.. kendisine deger versin.. demekki adamin niyeti farkliymis belkide.. askerdeyse psikolojik olarak zorlukta cekiyor olabilir..
Arkadaşımın dediğine göre babasının ağzına bakan bir insanmış ama ailesi dediğim gibi sonradan arayıp sormuş kızı istemeseler neden öyle yapsınlar diye düşünüyorum. Bana sadece psikolojik sorunları var gibi geliyor öyle hissediyorum.

Back
X