Çözemiyorum... içinden çıkamıyorum...

Haklısınız cünkü aynı zamanda çalışıyorum... ama öylede eşimden dahada uzaklaşıcakmışım o ayda bi iki günden onu mahrum edicekmisim cocuğu görmesinden mahrum edicekmisim gibi hissediyorum....

Sizin tercihiniz tabii ki herkes yapamaz ornegin ben bu sekilde esim olmadan yapamazdim ama sunu biliyorum ki bu tarz gemide calisan beylerin esleri genelde kendi ailesinin memleketinde olurlar keske siz sehir degistirmeseydiniz ailenizle olmak size iyi gelecektir esinizde bencillik yapmasin eskisehirde havaalani var mi bilmiyorum ama alir biletini gelir gormek isteyen 1 gunlugune bile olsa gelir bence siz memleketinize ailenizin yanina donun bunlari keske bastan konussaydiniz.

Sizin tercihiniz tabii ki herkes yapamaz ornegin ben bu sekilde esim olmadan yapamazdim ama sunu biliyorum ki bu tarz gemide calisan beylerin esleri genelde kendi ailesinin memleketinde olurlar keske siz sehir degistirmeseydiniz ailenizle olmak size iyi gelecektir esinizde bencillik yapmasin eskisehirde havaalani var mi bilmiyorum ama alir biletini gelir gormek isteyen 1 gunlugune bile olsa gelir bence siz memleketinize ailenizin yanina donun bunlari keske bastan konussaydiniz.
Burda hava alanı yok malesef ankara da var en yakın oda aktarmalarla maximum 4-5 saati buluyo ordan buraya saatler falan uymayınca tren ucak yada otobüs diğer türlüde 12 saat haklısınız en basından aslında ailemle kalmalıydım biraz mantıksız oldu... teşekkür ederim

Hepimiz mutlu olalım..... eşimin mesleğine saygı duyuyorum.. sadece keşke aynı memeleketli olsaydık... sağolun.. Allah razı olsun.... tüm sevdiklerimiz ve denizciler Allah a emanet olsun... bu arada eşim o kadar kazanmıyor aslında bana kalsa keşke asgari ücretle çalışsa ama işini seviyor .... ve farklı bir sektörde yapamayacağını düşünüyor..
Başka sektörde gerçekten yapamaz . Benim babam emekli oldu . Bu seferde kendine tekne aldı . O denizin kokusu duyulacak :)

iş değiştirm şansı yok mu? yani ben istemezdim böyle ayrı gayrı evlilik. evli gibi değilsiniz ki.
Sen konuyu anlayamamıssın mesele evlilik değil evliliğimde bi sorun yok. Mesele başka memlekette yaşamak aileden ve eşten uzak sen istemezsin demek böyle evlilik senin başına gelir gelmez Allah bilir hayat bu istememizle olmuyor bazı şeyler.. zaman gösterir senin hayatınıda inşallah beni anlıcak durumda olursun birgün kimbilir..

Esin zaten yilin buyuk bolumu yaninda degilmis ben olsam ailemin,arkadaslarimin oldugu yere tayin isterim.Evdeyken niye sizin dediginiz sehre gelemezmis onu anlamadim.

Esin zaten yilin buyuk bolumu yaninda degilmis ben olsam ailemin,arkadaslarimin oldugu yere tayin isterim.Evdeyken niye sizin dediginiz sehre gelemezmis onu anlamadim.
Yok ayda bi iki gün eve gelme sansı var iki şehir arasında mesafe uzak olduğu için bu süreçte gelemem diyor..

yılın yarısını eşinle geçiremezsen tabiki özlersin eski hayatını
çünkü başka yerleri ve başkalarını düşünüp özlemek için çok vaktin var

Back
X