- 18 Haziran 2014
- 3.357
- 5.656
Merhaba arkadaslar hayirli aksamlar bende icimi dokup yardim isteyenlerdenim. Hemen konuya giriyorum universiteden bi arkadasm yillar snra bana msj atti nbr nslsn dye knusmaya basladik yaklasik 2 aydir knusuyrz knusmanin boyutuu boyle hoslandgni begendgni belli etme ima etmelere geldii bnde imalari hep salaga yatarak dinledm belkide hosuma gittigi icindir bilmiyrm. Ve basbasa bulusma ayarlandi bi sekilde bulusma zamani yaklastkca boyle heyecanini belli etmeye daha yakin davranmaya imalari artirdi bnde bi beklenti icine grdim bulusunca acilacak bu bana gibi bende heyecanliyim tabi nese bulustuk ben tabii yemek yicez bana acilck yada baslamamiz icin bi adim bekliyrm ama hicbisy demedii normal havadan sudan knustuk hep o anlatti bisyler bn anlattim bsylrr günümüz gayet guzel gectii ama hanii adim atmadi ister istemez moralim bozuldu bnm nese eve geldim direk msj atti girdinmi eve bgn icin cok tesekkur ederim cok guzeldi dye yine yapalim yine gelicm fln yazdi bnde msjda belli etmisimki galiba bana bi sorun mu var sanki morali bozkk ddi bnde bsy olmadgni soledim halbukii bisy bekliydm olmadii dyemedm o gece bu uyuyamadi gece ruyasnda bzi gormus onu anlatmis bn uyurkn iste tekrr bulusmusuz cok gzlmiss heyrcanlanmiss falan filan ve msjlasmaya dvm ediyrz yine dvm ediyoo olumsuz bsy yok ama niye yuzyuzeykn bsy demedi daha neyi bekliyoo anlamiyorum ben mi cok aceleciyim yksa ters giden bsymi oldu bu arada bu bnm ilk görüştügm erkek fikir verirsenz sevinirim :)