Çözemiyorum yardımlarınıza ihtiyacım var

Nur-5

Başak kadını
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
177
94
48
29
Kızlar herkese iyi günler bir dert değil aslında kafam çorba çözemiyorum.
Yaklaşık 1.5 senelik bir ilişkim vardı, güzel gidiyordu ve sakin, anlayışlı beni kaybetmekten çok korkan biriydi.
Telefonda konusurken birşeyler içiyordu o gluk gluk sesinden çok rahatsız oldum ve iç sonra ara yada içme dedim tamam özür dilerim dedi ama 10 kere uyardım nerdeyse . O gün sorunsuz şekilde kapattık telefonu.
Ertesi gün gururumu kırdın , sen beni kuklan mı sandın , yalvarırım mı sandın hoşçakal dedi engelledi ben şok ama pişman olacak biliyordum velhasıl yazmayınca ben instagram yazdım.
Anılarımızdan, sevgimizden bahsettim seviyorum deyip engelledi.
Ya başkası var , yada doldurusa geldi bilemicem ama sizce neden ? Sevmiyorum, istemiyorum de okey seviyorum diyip engellemek neden oyundan bile engellemek ? Cevaplarınıza çok ihtiyacım var.
Seviyorum evet ama kendimi paralayama kapı orada sebebini anlayabilsem rahatlayacağım.

1,5 senelik ilişki telefondaki bu olay yüzünden mi bitti? anlamadım yani tek sebep bu olamaz ki.

Başak kadiniysan simdi sen kafanda kurarsin sabaha kadar.
Öncelikle yapma bunu. Sakin ol.
Ona karsi da umursamaz davranma daha cok sinirlenir ve uzaklasir.
Ama cokta üstüne varma
Haksızsın bir de..ne var iciyorsa gluk gluk. Harbiden tuhafsiniz siz başaklar. Kabul et.
Gururu kırılmış adamın ama biraz abartmış tabi

Bence bu bir şeylerin patlaması noktası olmuş.Önceden de ona " şuyundan rahatsız oldum" gibi şeyler der miydiniz?

Kızlar herkese iyi günler bir dert değil aslında kafam çorba çözemiyorum.
Yaklaşık 1.5 senelik bir ilişkim vardı, güzel gidiyordu ve sakin, anlayışlı beni kaybetmekten çok korkan biriydi.
Telefonda konusurken birşeyler içiyordu o gluk gluk sesinden çok rahatsız oldum ve iç sonra ara yada içme dedim tamam özür dilerim dedi ama 10 kere uyardım nerdeyse . O gün sorunsuz şekilde kapattık telefonu.
Ertesi gün gururumu kırdın , sen beni kuklan mı sandın , yalvarırım mı sandın hoşçakal dedi engelledi ben şok ama pişman olacak biliyordum velhasıl yazmayınca ben instagram yazdım.
Anılarımızdan, sevgimizden bahsettim seviyorum deyip engelledi.
Ya başkası var , yada doldurusa geldi bilemicem ama sizce neden ? Sevmiyorum, istemiyorum de okey seviyorum diyip engellemek neden oyundan bile engellemek ? Cevaplarınıza çok ihtiyacım var.
Seviyorum evet ama kendimi paralayama kapı orada sebebini anlayabilsem rahatlayacağım.

Biriktirmiş, biriktirmiş patlamış. Bir şeyler içiyor diye on kez uyarmak niye? Bir kez rica edersiniz umursamazsa ya bir bahaneyle telefonu kapatırsınız ya da katlanırsınız. Ufacık bir şey için 10 kez uyardıysanız buna benzer şeyleri daha önce de yapmışsınızdır muhakkak, bu ilk değildir.

Bu kadarcık şeyden gururu kırulan adam zaten evlilikte yaşananlara asla ayak uyduramayacaktı

Başak kadiniysan simdi sen kafanda kurarsin sabaha kadar.
Öncelikle yapma bunu. Sakin ol.
Ona karsi da umursamaz davranma daha cok sinirlenir ve uzaklasir.
Ama cokta üstüne varma
Haksızsın bir de..ne var iciyorsa gluk gluk. Harbiden tuhafsiniz siz başaklar. Kabul et.
Gururu kırılmış adamın ama biraz abartmış tabi
Başak olmakla ne alakası var sap sup gluk seslere rahatsız olurum oda bilir

Back
X