- Konu Sahibi Herdaimgunes
-
Bir süre yememeyi başarıyorum sonrası daha facia oluyorBir ara bende böyleydim. "10 saniye cigneyip yutacagim. Bu kadsr kalori almaya degmez" diye dusunerek aştım. Buna ek olarak cok aciktigimda tok tutmasi icin yarim muz yiyordum
Alışkanlıkların Gücü adlı kitabı okumanızı tavsiye ederim.Artık işin içinden çıkamjyorum düzeltmeye çalıştıkça sarpa sarıyor daha da batıyorum kitaplar okuyorum videolar izliyorum bir süre iyi oluyor sonra yine tepetaklak oluyorum gündüzleri idare ediyorum çalışırken yemek aklıma gelmiyor ama akşamları kıtlıktan çıkmış gibiyim (gündüz öğün atlamama ve suyu içmeme rağmen) ne oluyor bana akşamları? Neden görmemiş gibi yiyip içip suçluluk hissediyorum? Kilo sorunumda cabası. Asla veremiyorum alıyorum çok yoruldum düzeltemiyorum bu durumu devlet hastanesinde gittim doktora psikolojik tedaviye yönlendirdi ama psikiyatrist beni toplam beş dk bile dinlemedi ilgilenmedi başka hastaneden randevu aldım o da ilaç yazdı bir süre kullandım nasıl bir doktorsa verdiği ilaç iştahımı çılgınlar gibi açtı sonrada bıraktırdı işte. Ben artık hayatımı kilolu yaşamaktan ve yemek yediğimde pişmanlık duymaktan yoruldum kaldıramıyorum Allah rızası için var mı bu durumı yaşayan yok mu bi çözümü kafayı yicem kendimi kesicem artk bıktım
İrade beyinde bitiyor benim şu hayatta en sevdiğim şey makarna ama kremalı veya mayonezliArtık işin içinden çıkamjyorum düzeltmeye çalıştıkça sarpa sarıyor daha da batıyorum kitaplar okuyorum videolar izliyorum bir süre iyi oluyor sonra yine tepetaklak oluyorum gündüzleri idare ediyorum çalışırken yemek aklıma gelmiyor ama akşamları kıtlıktan çıkmış gibiyim (gündüz öğün atlamama ve suyu içmeme rağmen) ne oluyor bana akşamları? Neden görmemiş gibi yiyip içip suçluluk hissediyorum? Kilo sorunumda cabası. Asla veremiyorum alıyorum çok yoruldum düzeltemiyorum bu durumu devlet hastanesinde gittim doktora psikolojik tedaviye yönlendirdi ama psikiyatrist beni toplam beş dk bile dinlemedi ilgilenmedi başka hastaneden randevu aldım o da ilaç yazdı bir süre kullandım nasıl bir doktorsa verdiği ilaç iştahımı çılgınlar gibi açtı sonrada bıraktırdı işte. Ben artık hayatımı kilolu yaşamaktan ve yemek yediğimde pişmanlık duymaktan yoruldum kaldıramıyorum Allah rızası için var mı bu durumı yaşayan yok mu bi çözümü kafayı yicem kendimi kesicem artk bıktım
Aşırı yemeyi yenmek diye bir kitap var diğer tüm kitaplardan çok farklı. Sonuna kadar gidebileceğin bir yol gosteriyor. Eğer eksiksiz bir şekilde dediklerine uyarsan bu sıkıntıdan kurtulursun.Artık işin içinden çıkamjyorum düzeltmeye çalıştıkça sarpa sarıyor daha da batıyorum kitaplar okuyorum videolar izliyorum bir süre iyi oluyor sonra yine tepetaklak oluyorum gündüzleri idare ediyorum çalışırken yemek aklıma gelmiyor ama akşamları kıtlıktan çıkmış gibiyim (gündüz öğün atlamama ve suyu içmeme rağmen) ne oluyor bana akşamları? Neden görmemiş gibi yiyip içip suçluluk hissediyorum? Kilo sorunumda cabası. Asla veremiyorum alıyorum çok yoruldum düzeltemiyorum bu durumu devlet hastanesinde gittim doktora psikolojik tedaviye yönlendirdi ama psikiyatrist beni toplam beş dk bile dinlemedi ilgilenmedi başka hastaneden randevu aldım o da ilaç yazdı bir süre kullandım nasıl bir doktorsa verdiği ilaç iştahımı çılgınlar gibi açtı sonrada bıraktırdı işte. Ben artık hayatımı kilolu yaşamaktan ve yemek yediğimde pişmanlık duymaktan yoruldum kaldıramıyorum Allah rızası için var mı bu durumı yaşayan yok mu bi çözümü kafayı yicem kendimi kesicem artk bıktım
İyi bir diyetisyenle çalışıp doğru beslenmeyi öğrenerek. Kilonuz kaç acaba ?Artık işin içinden çıkamjyorum düzeltmeye çalıştıkça sarpa sarıyor daha da batıyorum kitaplar okuyorum videolar izliyorum bir süre iyi oluyor sonra yine tepetaklak oluyorum gündüzleri idare ediyorum çalışırken yemek aklıma gelmiyor ama akşamları kıtlıktan çıkmış gibiyim (gündüz öğün atlamama ve suyu içmeme rağmen) ne oluyor bana akşamları? Neden görmemiş gibi yiyip içip suçluluk hissediyorum? Kilo sorunumda cabası. Asla veremiyorum alıyorum çok yoruldum düzeltemiyorum bu durumu devlet hastanesinde gittim doktora psikolojik tedaviye yönlendirdi ama psikiyatrist beni toplam beş dk bile dinlemedi ilgilenmedi başka hastaneden randevu aldım o da ilaç yazdı bir süre kullandım nasıl bir doktorsa verdiği ilaç iştahımı çılgınlar gibi açtı sonrada bıraktırdı işte. Ben artık hayatımı kilolu yaşamaktan ve yemek yediğimde pişmanlık duymaktan yoruldum kaldıramıyorum Allah rızası için var mı bu durumı yaşayan yok mu bi çözümü kafayı yicem kendimi kesicem artk bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?