çözüm bulamıyorum

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
herkese merabalar buraya üye olalı uzun zamann oldu ama her yazmak için elime bilgisayarı aldığımda geri bıraktım yazmadım yazacaklarımın sizler için saçma geleceğini düşünerek yazamadım.neyse uzatmadan konuya geçmek istiyorum kızlar benim sıkıntım herşeyii hayatta sorun yapmak hayatı hep stresle geçirmek takıntılı olmak gibi saçma sapan huylar.ben artık gerçekten kendimle mücadele etmekten yoroldum haytta istediğm şeyler benim için çok çok önemli oldu mutlaka olmalı diye düşünerek istedim ve sonunda olmayınca malesef beni depresyona sürükledi.bi pskiyatriye gittim tabiki aslında pskoloğa gitmeyi istiyorum ancak bulunduğum yer itibariyle mümkün değil.bundan 2-3 ay önce erkek arkadaşımdan ayrıldım herşey zaten onla ayrıldıktan sonra patlak verdi normaldede stresli bi insandım ancak ondan ayrıldıktan sonra herşey benim için daha sorun oldu onunla olmasını o kadar çok istedimki onu okdar saf duygularla sevdimki ama onun tek derdi benle cinsellik konuşmaktı artık onu bu isteklernden vazgeçiremeyince ayrılmak zorunda kaldım evet sevdiğim halde ayrıldım, onu defalarca uyardım sen benle bunları konuşmak isteyince mutsuz oluyorm dedim elbetteki cinsellikte insanın hayatının bi parçası ama bunları konuşmak ve yaşamak benim için ancak evlendikten sonra yaşanmalıydı bunları ona söylediğimde bana evlendiğimizde bu tip şeyleri yaşayacağımızdan haberin var dimi dedii okadar zoruma gittiki bu sözleri.düşündüm insanlar yada erkeklermi diyeyim bu kadramı insafsız oldu bu kadarmı hayatımızı cinsellik kapladı bu kadarmı acımasız oldu. garip duygular işte...biliyorum hayat kısa kimseler için değmiyor çok şükür beni seven sahip çıkan ailem var ancak işte bazen okadar çıkmazda hissediyormki napıcağımı bilemiyorum.benim duygularım yazmak istediklerimde bunlardı yazdım rahatladım bi nebzede olsa...okuyup yorum yazan herkese şimdiden teşekkürler...

Canim bir arastirmaya gore erkekler gunde ortalama 19 kere cinsellik dusunuyormus. Yani evet o kadar onemli onlar icin. Ama sen rahatsiz olmussun ustune gelmis, terbiyesizlik etmis. Ayrildiktan sonra ilk zamanlar insan arizaya bagliyor, hayattan zevk almayi unutuyor. Merak etme gececek ama kendine biraz zaman tani. Konusacak kimsen yoksa bir deftere yaz, icini bir sekilde dök. Asla umidini kesme hayattan bir sey icin sen elinden geldigi kadar ugrasmissan ve olmamissa vardir bir hayir de geç. Kendine iyi davran, guclu ol. Seni uzenlerin hicbiri uzulmuyordur emin ol, peki sen kendine neden eziyet ediyorsun!

yaşamak istemediğin hiç bir şeyi karşındakini kaybetmek için yaşama..ki zaten ayrılmışsın gayette iyi olmuş..boşver böyle adamlardan hayır gelmiyo..

bu konuda seni zorlamışsa ayrılmak yerinde bir karar olmuş. ama sana şunu söyleyebilirim ki hayatında kim olursa olsun senden cinsellik üzerine bir beklentisi olacak. zaten insanlar birbirleriyle cinsellik yaşamak için sevgili oluyorlar nişanlanıyorlar evleniyorlar. tabii ki yaşanacakların zamanı var ama amaç bu zaten. birine karşı cinsel bir takım hislerin yoksa o kişi senin için sadece arkadaştan ibarettir.

Canim bir arastirmaya gore erkekler gunde ortalama 19 kere cinsellik dusunuyormus. Yani evet o kadar onemli onlar icin. Ama sen rahatsiz olmussun ustune gelmis, terbiyesizlik etmis. Ayrildiktan sonra ilk zamanlar insan arizaya bagliyor, hayattan zevk almayi unutuyor. Merak etme gececek ama kendine biraz zaman tani. Konusacak kimsen yoksa bir deftere yaz, icini bir sekilde dök. Asla umidini kesme hayattan bir sey icin sen elinden geldigi kadar ugrasmissan ve olmamissa vardir bir hayir de geç. Kendine iyi davran, guclu ol. Seni uzenlerin hicbiri uzulmuyordur emin ol, peki sen kendine neden eziyet ediyorsun!

güçlü olmaya çalışıyorum olmak zorundayım da çünkü kpss ye giricem eylülde.zaten benden ayrıldıktan hemen sonra biriyle sevgili oldu gördümya o kadar sinirlndimki ya dedim ben neyaptım suçum bu konuları konuşmak istememdi ama napalım dediğin gibi vardır bi hayır.teşekkür ederim sizlerin yorumları benim için desdek oldu

İlla yatmak ya da fiziksel bir temasta bulunmak en azından ilk etapta gerekli değildir belki bir ilişkide, ama içinde karşılıklı cinsel çekim olmayan bir ilişki ilişki değildir o arkadaşlıktır.

Son düzenleme:
yaşamak istemediğin hiç bir şeyi karşındakini kaybetmek için yaşama..ki zaten ayrılmışsın gayette iyi olmuş..boşver böyle adamlardan hayır gelmiyo..

evet haklısın o şekilde düşünmek lazımmış bunu geç anladım bana çok zarar verdi ama..hakkaten gelmiyomuş hayır bu tip adamlardan

canım benim ayrılmasaydın buraya çok daha farklı ve içi pişmanlıklarla dolu bir topicle gelebilirdin...sen de kadir gecesi doğanlardansın:))) üzülme....

İlla yatmak ya da fiziksel bir temasta bulunmak en azından ilk etapta gerekli değildir belki bir ilişkide, ama içinde karşılıklı cinsel çekim olmayan bir ilişki ilişki değildir o arkadaşlıktır.

yani tabiki illaki olr o şekilde hisler ama bu hep benle istiyodiki cinsellik konuşayım beni rahatsız eden buydu eğer zaman tanısaydı belki bende istiycektim onla konuşmak

bu konuda seni zorlamışsa ayrılmak yerinde bir karar olmuş. ama sana şunu söyleyebilirim ki hayatında kim olursa olsun senden cinsellik üzerine bir beklentisi olacak. zaten insanlar birbirleriyle cinsellik yaşamak için sevgili oluyorlar nişanlanıyorlar evleniyorlar. tabii ki yaşanacakların zamanı var ama amaç bu zaten. birine karşı cinsel bir takım hislerin yoksa o kişi senin için sadece arkadaştan ibarettir.

ama işte ben hemen bu beklenti içinde olsnlar istemiyorm.hemen böyle bi beklentide olmaları beni rahatsız ediyo.yani benmi çok safım acaba

canım benim ayrılmasaydın buraya çok daha farklı ve içi pişmanlıklarla dolu bir topicle gelebilirdin...sen de kadir gecesi doğanlardansın:))) üzülme....

evet haklısınız:)) ama beni çok yaraladı işte ben ayrıldım diyede bana beddualar etti sanki ben suçluymuşum gibi

canım ayrılmakla en dogrusunu yapmıssın .suan en azından sevdıgın ıcın canın yanıyor

eger bu ılıskı onun ısteklerı dogrutu da devam etseydı bu sefer canının acısı da

kullanılmıs duyguların ayaklar altına alınmıs onurun gururun olacaktı emın ol .

bu adamın derdı cok bellı .tek derdı cınsellık baska da bırsey degıl .

bırseylerı paylastıktan sonra emın ol yanın da olmayacaktı cekıp gıdecektı

bu sefer de kullanıldıgını dusunup ofken senı hapsedecek yıyıp bıtırcektı .

en ıyısı yapmıssın cnm .bırak tatlım soyle dusun ; kendımı kullandırmadım dıye dusun .

ne yazık kı ılıskıler artık cok lacklastı .ortalar da adam gıbı adam kalmadı .

erkeklerın genelı bu modelden .Allah sonumuzu hayır etsın .

evet haklısınız:)) ama beni çok yaraladı işte ben ayrıldım diyede bana beddualar etti sanki ben suçluymuşum gibi

sen de ona etseydin hem de en can alıcı yerinden...tohumun kurusun emi,frengi geçiresin,malum yerin kalkamaz olsun inşallah deseydin:)))

Ayrıldığınız için duyduğunuz üzüntü ilişki yaşadığınızda sizi saracak olan pişmanlıktan daha iyidir... Geçmişi arkkanızda bırakın...:34::34:

canım ayrılmakla en dogrusunu yapmıssın .suan en azından sevdıgın ıcın canın yanıyor

eger bu ılıskı onun ısteklerı dogrutu da devam etseydı bu sefer canının acısı da

kullanılmıs duyguların ayaklar altına alınmıs onurun gururun olacaktı emın ol .

bu adamın derdı cok bellı .tek derdı cınsellık baska da bırsey degıl .

bırseylerı paylastıktan sonra emın ol yanın da olmayacaktı cekıp gıdecektı

bu sefer de kullanıldıgını dusunup ofken senı hapsedecek yıyıp bıtırcektı .

en ıyısı yapmıssın cnm .bırak tatlım soyle dusun ; kendımı kullandırmadım dıye dusun .

ne yazık kı ılıskıler artık cok lacklastı .ortalar da adam gıbı adam kalmadı .

erkeklerın genelı bu modelden .Allah sonumuzu hayır etsın .

evet onun tek derdi cinsellikti ama bunu onla konuşup ilk başta anlaşmıştık konuşmıycam dedi artık bi müddet öyle devam etti sonra kendine daha çok bağladıktan sonrada devam etti zaten. bende artık ipleri kopardım.iykide ayrıldım canım yanıyo ama oda geçicek inşallah.hakkaten Allah sonumuzu hayır etsin.okadar korkuyormki karşıma biri çıkınca oda aynı şeyleri yapıck diye

Ayrıldığınız için duyduğunuz üzüntü ilişki yaşadığınızda sizi saracak olan pişmanlıktan daha iyidir... Geçmişi arkkanızda bırakın...:34::34:

işte sorun şuki ah bi geçmişi tamamen arkada bırakabilsemmm.o okadar rahatki ayrıldıktan sonra bi kızla çıkmaya başladı halaa devam ediyo onla birbirlerne aşk dolu mesajlar falan filan facden takip ediyodum ama dayanmıyorm öyle görmeye bende engelledim bakmamak için:((

Canım erkeklerin tamamı cinsellik düşünür. Benim aşkımda bir kaç defa söyledi. Rahatsız olduğumu belirttim. Evleninceye kadar bu konuları konuşmama kararı aldık. Gerçekten sevseydi senin duygularına önem verirdi. Önemsemeyen biri için üzülmeye bile değmez.

Back
X