- Konu Sahibi dokunmakalbme
-
slm dokunmakalbime
seni görünce ne yazağımı şaşırdım biran
buraya ne kadar konu açarsan aç bacım.. yorumlar hep aynı olacak
sende kıpırdayamam dedikçe yapılacak bişey yok
biyerlerden başlıcam diyosan ailenin yanına gitmekle başlayabilirsin
ne diyim bilemedim ki...
arkadaşlar mrb uzun zamndır konu acmıyordum ama aklım okadar karışık ki hala çözüm bulamadığım bir sürü şey var diyceksiniz ki önerilerimizi dikkate almadın ewet haklısınız bende kızıyorum kendime o kadar yanıldım ki neyin doğru neyi yanlış olduğunu kestiremiyorum farkında olduğum tek şey gün gectikce yıprandığım sinir hastası oldum psikolojim kalmadı sağlığım gitti
diyorum ki neden neden bitiremiyorsun neden neyi bekliyorsun ama inanın çevap yok sadece samimi bulduğum kimse ona içimi döküyorum çözüm yolu bulamıyorum
sonum ne olcak benim aşk yok para yok ev yok huzur yok varsa bile oda yalandan
ailemin yanına dönsem dahamı iyi olur acaba kaldırabilirmiyim bu hayat değişikliğini ben böylemi olmalıydım ne kadar yıkıldım ne kadar kıymetim yok değerim yok bu pis örene evde adını evlilik koyduğumuz bu hayttan bıktım artık bunaldım bu yaşta hayattan zevk alamz oldum
ne dersiniz arkadaşlar eşim olacak adam gezip eğlenirken hayatına devam ederken umrunda değilken ne istediğim
beni eve haps etmesi herşeyi kısıtlaması doğrumu bu kadar berbat bi hayat sunarken bana bide bunları eklemesi
ne dersiniz aptal olan benmiyim....
Canım bence sen ılk önce kendını bır toparlamaya çalış sen kendını düşünerek hareket et sadece ..O hayatı yaşayan bılen tek sensın ..Seni motıve edecek kafanı toparlayacak şeyler yap ..Ilk kendını toparla kı sonra evlılıgın hakkında da otur ve dusun .Sen onunla mutlumusun degılmısın ,senı düşünerek mı hareket edıyor vs..bunları sen daha iyi düşünürsün canım..
tşk ederim önerileriniz için elimdem gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum tam motive oldum derken ufacık olayları gecmişi yaşananları (eşimin hatalrı oldu ama özür dilemesini iyi bilir maddi zorluklar içindeyiz şu zamanlarda imkanının olmadığını biliyorum ban kafa dağıtmak istediğini söylüyor benide çok sevdiğini ve hayatıma bu yüzden müdahale ettiğini kıskandığını bunun elind eolmadığını söylüyor ) o kadar kızıyorum bağırıyorum tek kelime etmiyor sinirimin gecmesini bekliyor öfkelenmemeye özen gösteriyor çünkü bi kez olmuştu kendine hakim olamadı vurmuştu bana sonra pişman oldu ve yemin etti
bunlarıda düşününce bişey gelmiyor elimden bana dediği sabret sadece sabret
arkadaşı görür görmez aklıma ilk gelen bu oluyo zaten Reputablecim
neyse daha yazmıcam demiştim.. konuyu deşelemiyim..!!
aklimdan gecenleri yazsam hos olmaz bu kadarini soyleyebiliyorum burada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?