çözüm bulamıyorum

dokunmakalbme

HERŞEY TERS GİDİYOR :((
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2013
745
1
16
Çorum
arkadaşlar mrb uzun zamndır konu acmıyordum ama aklım okadar karışık ki hala çözüm bulamadığım bir sürü şey var diyceksiniz ki önerilerimizi dikkate almadın ewet haklısınız bende kızıyorum kendime o kadar yanıldım ki neyin doğru neyi yanlış olduğunu kestiremiyorum farkında olduğum tek şey gün gectikce yıprandığım sinir hastası oldum psikolojim kalmadı sağlığım gitti
diyorum ki neden neden bitiremiyorsun neden neyi bekliyorsun ama inanın çevap yok sadece samimi bulduğum kimse ona içimi döküyorum çözüm yolu bulamıyorum
sonum ne olcak benim aşk yok para yok ev yok huzur yok varsa bile oda yalandan
ailemin yanına dönsem dahamı iyi olur acaba kaldırabilirmiyim bu hayat değişikliğini ben böylemi olmalıydım ne kadar yıkıldım ne kadar kıymetim yok değerim yok bu pis örene evde adını evlilik koyduğumuz bu hayttan bıktım artık bunaldım bu yaşta hayattan zevk alamz oldum
ne dersiniz arkadaşlar eşim olacak adam gezip eğlenirken hayatına devam ederken umrunda değilken ne istediğim
beni eve haps etmesi herşeyi kısıtlaması doğrumu bu kadar berbat bi hayat sunarken bana bide bunları eklemesi
ne dersiniz aptal olan benmiyim....

slm dokunmakalbime
seni görünce ne yazağımı şaşırdım biran
buraya ne kadar konu açarsan aç bacım.. yorumlar hep aynı olacak
sende kıpırdayamam dedikçe yapılacak bişey yok
biyerlerden başlıcam diyosan ailenin yanına gitmekle başlayabilirsin
ne diyim bilemedim ki...

slm dokunmakalbime
seni görünce ne yazağımı şaşırdım biran
buraya ne kadar konu açarsan aç bacım.. yorumlar hep aynı olacak
sende kıpırdayamam dedikçe yapılacak bişey yok
biyerlerden başlıcam diyosan ailenin yanına gitmekle başlayabilirsin
ne diyim bilemedim ki...

yorumun için tşk ederim
ama bi an geliyor o kadar iyiyim ki bi anda geliyor o kadar kötü
kişiliğim bozuldu galiba
ne yapsamda düşüncemi sabitlesem bu bi hastalık mı kara verememe hastalığı ikilemde kalma cesaretsizlik

arkadaşlar mrb uzun zamndır konu acmıyordum ama aklım okadar karışık ki hala çözüm bulamadığım bir sürü şey var diyceksiniz ki önerilerimizi dikkate almadın ewet haklısınız bende kızıyorum kendime o kadar yanıldım ki neyin doğru neyi yanlış olduğunu kestiremiyorum farkında olduğum tek şey gün gectikce yıprandığım sinir hastası oldum psikolojim kalmadı sağlığım gitti
diyorum ki neden neden bitiremiyorsun neden neyi bekliyorsun ama inanın çevap yok sadece samimi bulduğum kimse ona içimi döküyorum çözüm yolu bulamıyorum
sonum ne olcak benim aşk yok para yok ev yok huzur yok varsa bile oda yalandan
ailemin yanına dönsem dahamı iyi olur acaba kaldırabilirmiyim bu hayat değişikliğini ben böylemi olmalıydım ne kadar yıkıldım ne kadar kıymetim yok değerim yok bu pis örene evde adını evlilik koyduğumuz bu hayttan bıktım artık bunaldım bu yaşta hayattan zevk alamz oldum
ne dersiniz arkadaşlar eşim olacak adam gezip eğlenirken hayatına devam ederken umrunda değilken ne istediğim
beni eve haps etmesi herşeyi kısıtlaması doğrumu bu kadar berbat bi hayat sunarken bana bide bunları eklemesi
ne dersiniz aptal olan benmiyim....

Eşin gezip tozup hayatına bakıyorsa sende onu takmıcaksın ozmn canım ..Kendine bak umursama onu..Bazen hayatta herşeyden sıkıldığın bıktığın zamanlar olur..Önce bir kafanı toparla.Kendıne önem ver.
Ve sıkıntılarını da kocana güzel bır dılle anlatmaya calıs .Anlamıyorsa da sende onu dınleme.Tamam evlısın kocan kısıtlayabılır bıraz ama sana bıtkısel hayat yaşatamaz yanı kendı keyfıne bakıp senı eve hapis edemez canım..

Canım bence sen ılk önce kendını bır toparlamaya çalış sen kendını düşünerek hareket et sadece ..O hayatı yaşayan bılen tek sensın ..Seni motıve edecek kafanı toparlayacak şeyler yap ..Ilk kendını toparla kı sonra evlılıgın hakkında da otur ve dusun .Sen onunla mutlumusun degılmısın ,senı düşünerek mı hareket edıyor vs..bunları sen daha iyi düşünürsün canım..

Canım bence sen ılk önce kendını bır toparlamaya çalış sen kendını düşünerek hareket et sadece ..O hayatı yaşayan bılen tek sensın ..Seni motıve edecek kafanı toparlayacak şeyler yap ..Ilk kendını toparla kı sonra evlılıgın hakkında da otur ve dusun .Sen onunla mutlumusun degılmısın ,senı düşünerek mı hareket edıyor vs..bunları sen daha iyi düşünürsün canım..

tşk ederim önerileriniz için elimdem gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum tam motive oldum derken ufacık olayları gecmişi yaşananları (eşimin hatalrı oldu ama özür dilemesini iyi bilir maddi zorluklar içindeyiz şu zamanlarda imkanının olmadığını biliyorum ban kafa dağıtmak istediğini söylüyor benide çok sevdiğini ve hayatıma bu yüzden müdahale ettiğini kıskandığını bunun elind eolmadığını söylüyor ) o kadar kızıyorum bağırıyorum tek kelime etmiyor sinirimin gecmesini bekliyor öfkelenmemeye özen gösteriyor çünkü bi kez olmuştu kendine hakim olamadı vurmuştu bana sonra pişman oldu ve yemin etti
bunlarıda düşününce bişey gelmiyor elimden bana dediği sabret sadece sabret

tşk ederim önerileriniz için elimdem gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum tam motive oldum derken ufacık olayları gecmişi yaşananları (eşimin hatalrı oldu ama özür dilemesini iyi bilir maddi zorluklar içindeyiz şu zamanlarda imkanının olmadığını biliyorum ban kafa dağıtmak istediğini söylüyor benide çok sevdiğini ve hayatıma bu yüzden müdahale ettiğini kıskandığını bunun elind eolmadığını söylüyor ) o kadar kızıyorum bağırıyorum tek kelime etmiyor sinirimin gecmesini bekliyor öfkelenmemeye özen gösteriyor çünkü bi kez olmuştu kendine hakim olamadı vurmuştu bana sonra pişman oldu ve yemin etti
bunlarıda düşününce bişey gelmiyor elimden bana dediği sabret sadece sabret

önceki konunda da çok konuştuk biz seninle
en iyi kararı sen vereceksin
daha da sana karışacak, maalesef yazacak ne bişeyim ne halim kaldı
hayırlısı.. Allah yardım etsin..

cocugunu yuz ustu burakan anne ve baba mutlu olmayi haketmiyor zaten.

kendimi tutamadim pardon!

Son düzenleme:
arkadaşı görür görmez aklıma ilk gelen bu oluyo zaten Reputablecim
neyse daha yazmıcam demiştim.. konuyu deşelemiyim..!!

bende boyle dusunuyorum cocugunu yuz ustu bırakan kısıler zaten mutlu olamazkı
o yuzden suanda ıcınde bulundugu durum cokta sasırtıcı degıl

Back
X