Cozum yok gibi nasil olur ki

ashiq_kiz

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
313
47
318
Fransa
Merhaba arkadaslar size hikayemi anlatsam Roman olur bir cozum bulamiyorum sizce ne yapmaliyim kafam cok karisik. Biz esimle severek evlendik cok sukur bizde bir sorun yok. Sorun teyzem. Ben fransadan turkiyeye gelin geldim. 1 kizimiz oldu cok sukur ❣ 3senedir evliyiz .lve teyzem bizimle surekli ugrasiyor. Ayni mahalledeyiz . Iftiralar ediyorr arkamizdan neler neler soyluyor kulagimixa geliyor. Bu durumdan cok sıkıldim bunalimdan cikamadim evlendigimizden gunden beri ugrasiyor biz darginiz bu arada konusmuyorux ama ayni mahallede kaliyoruz .dugun zamaninda cok ugrasti ayirmak istedi o yuzden darginiz . Hal boyle olunca gelecegimizi dusunemiyorum.hep boyle mi olcak ne yapabilirim arada fransaya donmek geciyor ama esimin isi devlet isi kadrolu bozmak istemiyorum dizenimiz de var bilemedim of ne yapsam ev kendimizin kiraya gitmeyi cok dusundum.....

Teyze sizin oz teyzeniz mi, esinizin teyzesi mi? Allah akil fikir versin. Ondan uzaga tasinma sansiniz varsa tasinin, gorusmeyin, arkanizdan ettigi laflari da duymazdan gelin. Sonucta sizi taniyan taniyordur zaten.

Başka yere taşının

Teyze sizin oz teyzeniz mi, esinizin teyzesi mi? Allah akil fikir versin. Ondan uzaga tasinma sansiniz varsa tasinin, gorusmeyin, arkanizdan ettigi laflari da duymazdan gelin. Sonucta sizi taniyan taniyordur zaten.

Malesef oz teyzem. Ulke degistirmeyi bile goze alicam ama turkiye ici Kabul etmiyor esim

Herkese karsi mi boyle yapiyor yoksa size ozel bir durum mu? Hic anlam veremedim cidden. Nedir alip veremediği?

Aslinda herkese karsi boyle diyebiliriz ama bize daha cok ya seytan kadin. Allah sahit bizde anlamadik ne alip veremedigi var eskiden gelen bir kin kizina mi istiyordu esimi bilemedim aslinda basta teyzem tanistirdi esimi iyiydikk sonra ayirmak istedi bize

Herkese karsi mi boyle yapiyor yoksa size ozel bir durum mu? Hic anlam veremedim cidden. Nedir alip veremediği?

Benim teyzem de öyle 2 Kez işimizi bozdu iftiralar. Çekememizlikler canım annem sessiz göz yumuyor büyüktür diyor ama kadın fesat. İnanırım Allah yardımcın olsun görmezden gel dicem ama zor

Bence düşünme yap..

Iki çözüm var: birincisi aile büyükleri araya koymak. Onlar bir kenara cekip konussunlar. Ikincisi: esin gidip ağzının payını verip, sizden uzak durmasını iyice kafasına sokacak (yani burda şiddet kullanılmıyor tabiki)

A ashiq_kiz eşin ondan istemiyordur o zaman taşınmak bence.

teyze ne yapıyor mesela takmamak bu kadar zor mu?

benim mesela beni aldatan eski sevgilim 2 sokak arkamda yaşıyor şu an. ama umrum bile değil, bunu başaramaz mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…