Başka yere taşınınMerhaba arkadaslar size hikayemi anlatsam Roman olur bir cozum bulamiyorum sizce ne yapmaliyim kafam cok karisik. Biz esimle severek evlendik cok sukur bizde bir sorun yok. Sorun teyzem. Ben fransadan turkiyeye gelin geldim. 1 kizimiz oldu cok sukur❣ 3senedir evliyiz .lve teyzem bizimle surekli ugrasiyor. Ayni mahalledeyiz . Iftiralar ediyorr arkamizdan neler neler soyluyor kulagimixa geliyor. Bu durumdan cok sıkıldim bunalimdan cikamadim evlendigimizden gunden beri ugrasiyor biz darginiz bu arada konusmuyorux ama ayni mahallede kaliyoruz .dugun zamaninda cok ugrasti ayirmak istedi o yuzden darginiz . Hal boyle olunca gelecegimizi dusunemiyorum.hep boyle mi olcak ne yapabilirim arada fransaya donmek geciyor ama esimin isi devlet isi kadrolu bozmak istemiyorum dizenimiz de var bilemedim of ne yapsam ev kendimizin kiraya gitmeyi cok dusundum.....
Teyze sizin oz teyzeniz mi, esinizin teyzesi mi? Allah akil fikir versin. Ondan uzaga tasinma sansiniz varsa tasinin, gorusmeyin, arkanizdan ettigi laflari da duymazdan gelin. Sonucta sizi taniyan taniyordur zaten.
Herkese karsi mi boyle yapiyor yoksa size ozel bir durum mu? Hic anlam veremedim cidden. Nedir alip veremediği?Malesef oz teyzem. Ulke degistirmeyi bile goze alicam ama turkiye ici Kabul etmiyor esim
Herkese karsi mi boyle yapiyor yoksa size ozel bir durum mu? Hic anlam veremedim cidden. Nedir alip veremediği?
Herkese karsi mi boyle yapiyor yoksa size ozel bir durum mu? Hic anlam veremedim cidden. Nedir alip veremediği?
Bence düşünme yap..Merhaba arkadaslar size hikayemi anlatsam Roman olur bir cozum bulamiyorum sizce ne yapmaliyim kafam cok karisik. Biz esimle severek evlendik cok sukur bizde bir sorun yok. Sorun teyzem. Ben fransadan turkiyeye gelin geldim. 1 kizimiz oldu cok sukur❣ 3senedir evliyiz .lve teyzem bizimle surekli ugrasiyor. Ayni mahalledeyiz . Iftiralar ediyorr arkamizdan neler neler soyluyor kulagimixa geliyor. Bu durumdan cok sıkıldim bunalimdan cikamadim evlendigimizden gunden beri ugrasiyor biz darginiz bu arada konusmuyorux ama ayni mahallede kaliyoruz .dugun zamaninda cok ugrasti ayirmak istedi o yuzden darginiz . Hal boyle olunca gelecegimizi dusunemiyorum.hep boyle mi olcak ne yapabilirim arada fransaya donmek geciyor ama esimin isi devlet isi kadrolu bozmak istemiyorum dizenimiz de var bilemedim of ne yapsam ev kendimizin kiraya gitmeyi cok dusundum.....
Benim teyzem de öyle 2 Kez işimizi bozdu iftiralar. Çekememizlikler canım annem sessiz göz yumuyor büyüktür diyor ama kadın fesat. İnanırım Allah yardımcın olsun görmezden gel dicem ama zor
Aslinda senin gibi dusundum ama iste esim gurur yapiyor meydani bosmu birakcsz diyor gitmiyor baska yereYa Hu!
Nasıl çözüm yok?
Evi satın başka bir yerden alın.
Olmadı evi kiraya verip kiraya çıkın.
Madem teyzeyle başedemiyorsunuz,uzaklaşın.
Esimi ikna edemiyorum
taşının.
huzurdan önemlisi yok.
ama komşu gürültüsü olmasın dikkat edin
Cnm zatenn is yerine yakiniz 2dkeşinin iş yerine daha yakın bir ilçeye geçin futbol sahası falan yakın olsuno zaman ikna olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?