Çözüm yolu arıyorum :(

lady1234

Loading...
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
1.999
896
Kızlar 3 yıllık evliyim. Allaha şükür iyi bir eşim var. Fakat eşim benimle eskisi kadar vakit geçirmiyor. Pazartesi ve salı dersi var cuma cumartesi pazar günleri kahvede arkadaşlarıyla birlikte bazı günler iş yerinde işlerini yetiştirmek zorunda kalıyor. Bana haftanın 1 gününü ancak ayırıyor :KK43: bu durumdan rahatsızlık duyduğumu anlattım ama keşke hiç konuşmasaydım çünkü ben konuştuktan sonra durum bu şekilde sanki bana inat yapıyor nasıl davranıcağımı şaşırdım bağırsam çağırsam huzurum bozulsun istemiyorum sessiz kalsam sindiremiyorum bana bi çözüm yolu bulun nolur ben işin içinden çıkamıorum :KK43: şu saat oldu hala ortalıkta yok aradım teli kapalıydı sonra açtı aradı hocasıyla birlikte olduğunu söyledi 45 dk gelirim dedi 1,5 saat oldu aradım telefonu kapalı

iyi bari haftanın bi gününü ayırıyor şanslısınız bence,

kahveye takılması sinir bozucu ama.

erkekler hepmi böyle yaa durumu düzeltmek için konuşuruz dahada inadına yaparlar ne anlıyolarsa gıcıklıktan

yok anacım bunun çıkışı mıkışı 7 de neyse 70 de o oluyolar 9 yıllık evlıyım 15 yıldır tanışıyoruz yontamadım gitti

Şimdi geldi beyfendi anahtarınıda almamış zile bastı 4 defa çaldı dayanamadım açtım gene bide pişkin pişkin sırıtıo suratımı astım anladı sinirlendiğimi ben odada sinirden kuduruyorum beyfendi içerde tv izlio kafayı yiycem ya :KK43:

canım dilim varmıyo ama altında başka bi olay var gbi yani aldatılıyor olabilir misin eşinle biraradayken ona daha ilgili olsan onu eve bağlayacak kadar ilgili ? ne bileyim tuhaf yani bukadar ilgsz olması umarım dedğim gbi değildr

canım dilim varmıyo ama altında başka bi olay var gbi yani aldatılıyor olabilir misin eşinle biraradayken ona daha ilgili olsan onu eve bağlayacak kadar ilgili ? ne bileyim tuhaf yani bukadar ilgsz olması umarım dedğim gbi değildr
Neden eve bağlamaya uğraşıyor?neden uğraşsın?bu kadında bir birey değil mi, bir kadın değil mi, sevgiye ihtiyacı yok mu?hangi kadının kocası ilgisiz diye gözü dışarı kayıyor?kadının kadına böyle tavsiyeler vermesi ne üzücü!!!ya da hangi kadın aldatılmaya mani olabildi? Git gide kendimizi alçaltıyoruz

Arapça dersine gidiyor. Eşimin beni aldattığını düşünmüyorum çünkü bebek düşünüyoruz öyle bişey olsaydı bebek istemezdi die düşünüyorum.

Derslere tek gitmiyor ayrıca yanında tanıdığım bildiğim bir kaç arkadaşıda car hep birlikte gidiyorlar dersleri 9 gibi başlıo 11 de bitio

Neden eve bağlamaya uğraşıyor?neden uğraşsın?bu kadında bir birey değil mi, bir kadın değil mi, sevgiye ihtiyacı yok mu?hangi kadının kocası ilgisiz diye gözü dışarı kayıyor?kadının kadına böyle tavsiyeler vermesi ne üzücü!!!ya da hangi kadın aldatılmaya mani olabildi? Git gide kendimizi alçaltıyoruz
erkklerle kadınları bir tutmayacaksın canım kadının gzü kaymıyor tabiki ama gözü kayan erkeğin de sonuçta bi kadına varıyor yolu o işi yapan da alçak bi kadın değil mi benim demek istedğim eşiyle zaten az görüşüyomuş o gün de bunalım takılırsa adam iyice dışarı meyillenir boşa mı demişler yuvayı dişi kuş yapar diye öyle bilmiş bilmiş konuşmakla olmuyo başına glmeynce anlamaz insan.

erkklerle kadınları bir tutmayacaksın canım kadının gzü kaymıyor tabiki ama gözü kayan erkeğin de sonuçta bi kadına varıyor yolu o işi yapan da alçak bi kadın değil mi benim demek istedğim eşiyle zaten az görüşüyomuş o gün de bunalım takılırsa adam iyice dışarı meyillenir boşa mı demişler yuvayı dişi kuş yapar diye öyle bilmiş bilmiş konuşmakla olmuyo başına glmeynce anlamaz insan.
Malesef genelde bu zihniyetteki kadınlar aldatılıyor.sizin fikirleriniz belli benimkiler belli.böyle davranmaya devam edin ki aldatılmak filan iyice meşrulaşsın

X