çözüm yolu bulamıyoruz :(

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Merhabalar,

Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayınız
Erkek arkadaşımın yaklaşık 8 senedir çözülemeyen sağlık problemi vardı. Tabi bizim ilişkimiz 1 senelik.
Aşırı derecede vücut terlemesi ve ayaklarının aşırı derecede yanmasıyla şiddetli bacak ağrısı.
Bununla alakalı çok nörolojı doktorlarına gitti. tüm tahlilileri yapıldı fakat hiçbirşey çıkmıyor.
1 ay önce benim ısrarımla Cerrahpaşa iyi bir doktora gittik yine.. Nöroloji prof. bizimle ilgilendi.
Tekrar tahliller yaptı, Aziz Sancar laboratuvar özel tahlilleri bile yapıldı ayrıca Romotoji bölümünede gittik ordaki tahlilleride yapıldı berki romatizma vardır diye fakat yine yok bir mikrop bile yok.
Artık kafayı yemiş durumunda piskolojisi bozuldu :( Yapıcak birşeyimiz kalmadı..
Doktor sinirsel olabilir antidepresyan ilaç veririz demiş ama o tarz ilaçlar insanın beynini değiştiriyor..
Ne yapmalıyım kafam durdu :( Artık acaba büyümü var diye düşünmeye başladım

terlemeyi bilemicem ama aşırı ayak yanması benim bi akrabamda da vardı.
psikiyatriye gittiler ilaç kullandı ve tamamen kurtuldu.
geçmiş olsun.

Merhabalar,

Erkek arkadaşımın yaklaşık 8 senedir çözülemeyen sağlık problemi vardı. Tabi bizim ilişkimiz 1 senelik.
Aşırı derecede vücut terlemesi ve ayaklarının aşırı derecede yanmasıyla şiddetli bacak ağrısı.
Bununla alakalı çok nörolojı doktorlarına gitti. tüm tahlilileri yapıldı fakat hiçbirşey çıkmıyor.
1 ay önce benim ısrarımla Cerrahpaşa iyi bir doktora gittik yine.. Nöroloji prof. bizimle ilgilendi.
Tekrar tahliller yaptı, Aziz Sancar laboratuvar özel tahlilleri bile yapıldı ayrıca Romotoji bölümünede gittik ordaki tahlilleride yapıldı berki romatizma vardır diye fakat yine yok bir mikrop bile yok.
Artık kafayı yemiş durumunda piskolojisi bozuldu :KK43: Yapıcak birşeyimiz kalmadı..
Doktor sinirsel olabilir antidepresyan ilaç veririz demiş ama o tarz ilaçlar insanın beynini değiştiriyor..
Ne yapmalıyım kafam durdu :KK43: Artık acaba büyümü var diye düşünmeye başladım

Hadi terleme neyse de şiddetli bacak ağrısını araştırıp bir şey bulamamaları ilginç.

Bence psikolojik olabilir, antidepresanı kullanıp şikayetlerinin geçip geçmediğine bakın. Başka çözüm kalmamış görünüyor.

Zaten son çare psikiyatri.. Ama aklımın almadığı durum böle psikiyatrilik birşey yok sanki..

psikiyatrinin tek alanı ruh sağlığı bozuklukları değil ki.
benim akrabamın durumunda doktor ayak yanması beyindeki bi sıvının eksikliğinden olur demiş.
ve o sıvıyı dengeleyecek bi ilaç vermiş ve de yanma geçmiş sonrasında.

Hadi terleme neyse de şiddetli bacak ağrısını araştırıp bir şey bulamamaları ilginç.

Bence psikolojik olabilir, antidepresanı kullanıp şikayetlerinin geçip geçmediğine bakın. Başka çözüm kalmamış görünüyor.

Yapılmayan tahlil kalmadı.. Şuan en son doktor kortizon iğnesi vermiş.. Berki iyi gelir diye.. Artık doktorlar bir açıklama yapamıyorlar.

Her ilaç kullanan delirmiş olmuyor, kafası daha iyi oluyor.
Bilmediğiniz psikolojik sorunları olabilir.
Siz destek olan tarafta olun yeterli.

g
Her ilaç kullanan delirmiş olmuyor, kafası daha iyi oluyor.
Bilmediğiniz psikolojik sorunları olabilir.
Siz destek olan tarafta olun yeterli.

Ben zaten en büyük destekçisiyim, çok fazla anlatmıyor bana üzülmeyeyim diye, ama kıvranıyor yanımda bacak ağrısından.. Anlamıyorum vücudunda tek mikrop belirtisi bile yok

Madem büyü vardı o kadar doktor dolanmasaydınız bari.
Konuya gelicek olursak botoks yöntemi ile terleme sorunu çözülebiliyor. :KK51:

İnsülin, kolestrol yada psikolojik dedi doktor dedeme ayak yanması için . .

Merhabalar,

Artık kafayı yemiş durumunda piskolojisi bozuldu :KK43: Yapıcak birşeyimiz kalmadı..
Ne yapmalıyım kafam durdu :KK43: Artık acaba büyümü var diye düşünmeye başladım
antidepresana sicak bakmiyorsunuz buyuye Mi sicsk bakiyorsunuz:110::110:antidepresan gerekli durumlarda kullanilmali cogu ilac zararli ama tedavi icin gerekiyorsa kullanilmali.sonucta sebep psikolojik olabilir ki bunu prof soylemis tercih sizin

Back
X