çözüm yolu bulamıyoruz :(

Yıllarca ayak yanmama çözüm bulamamıştım. Aslında en başında psikiyatriye gitmem gerekiyormuş ama bütün doktorları denedikten sonra gittim. Parkinson hastalığının başlangıcı dedi ilaç verdi şimdi çok şükür iyiyim gece uykusuna hasrettim gece su dolu leğende ayaklarım içinde uyumaya çalıştığım günlerime üzülüyorum.

Yıllarca ayak yanmama çözüm bulamamıştım. Aslında en başında psikiyatriye gitmem gerekiyormuş ama bütün doktorları denedikten sonra gittim. Parkinson hastalığının başlangıcı dedi ilaç verdi şimdi çok şükür iyiyim gece uykusuna hasrettim gece su dolu leğende ayaklarım içinde uyumaya çalıştığım günlerime üzülüyorum.

Psıkıytrıye gıdıcegımız asıkar artık yanlız onun dedıgıne gore ılaclar onun hıslerını yok edıyormus ..Sızde de boyle bır durum oldu mu?

Bacak agrısıda oluyor muydu?

Psıkıytrıye gıdıcegımız asıkar artık yanlız onun dedıgıne gore ılaclar onun hıslerını yok edıyormus ..Sızde de boyle bır durum oldu mu?
Herhangi bir yan etkisi olmadı. Hangi hislerini yok ediyormuş? Ayrıca bunuda doktora soylesin

Merhabalar,

Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayınız
Erkek arkadaşımın yaklaşık 8 senedir çözülemeyen sağlık problemi vardı. Tabi bizim ilişkimiz 1 senelik.
Aşırı derecede vücut terlemesi ve ayaklarının aşırı derecede yanmasıyla şiddetli bacak ağrısı.
Bununla alakalı çok nörolojı doktorlarına gitti. tüm tahlilileri yapıldı fakat hiçbirşey çıkmıyor.
1 ay önce benim ısrarımla Cerrahpaşa iyi bir doktora gittik yine.. Nöroloji prof. bizimle ilgilendi.
Tekrar tahliller yaptı, Aziz Sancar laboratuvar özel tahlilleri bile yapıldı ayrıca Romotoji bölümünede gittik ordaki tahlilleride yapıldı berki romatizma vardır diye fakat yine yok bir mikrop bile yok.
Artık kafayı yemiş durumunda piskolojisi bozuldu :KK43: Yapıcak birşeyimiz kalmadı..
Doktor sinirsel olabilir antidepresyan ilaç veririz demiş ama o tarz ilaçlar insanın beynini değiştiriyor..
Ne yapmalıyım kafam durdu :KK43: Artık acaba büyümü var diye düşünmeye başladım
varis sorunu var bence

Kan değerlerine bakıldı mı? Nişanlımın kan değerleri tam sınırda yüksek yani o yüzden sürekli yaz kış terler ve ayakları yanar genellikle 3 ayda bir kan veriyor değerleri normale düşsün diye. Geçmiş olsun.

Kan değerlerine bakıldı mı? Nişanlımın kan değerleri tam sınırda yüksek yani o yüzden sürekli yaz kış terler ve ayakları yanar genellikle 3 ayda bir kan veriyor değerleri normale düşsün diye. Geçmiş olsun.

İnan sadece bu ay toplam 10 tüp kan alındı, hiç birşey yok

Gizli şeker olabilirmi diye düşündüm ama bütün tahlilleri yapıldı demişsiniz
Belki de gerçekten psikolojiktir.

Back
X