çözümlenmeyen aynı ev sorunu

Ev alin evlenin
Baska sehire yerlesin evlenin.
Ne demek ailem bole.siz yeni bir aile kuracaksiniz ya hani bi hatirlasin
Zaten kendisi benim yaşadığım şehirde çalışıyor ailesi memlekette. Ayrı evi kabul ettirebilsem işim daha kolay olacak. Peki beni deniyor olabilr mi

Zaten kendisi benim yaşadığım şehirde çalışıyor ailesi memlekette. Ayrı evi kabul ettirebilsem işim daha kolay olacak. Peki beni deniyor olabilr mi
Eee zaten baska sehirdesiniz sorun ne
Memlekete mi yerlesecek aile adetleri birlikte oturmak diye?
Mecbur baska sehirde yasayacaksiniz isinizden dolayi

Bu teklif gelince orada ne iş yapacaksın demediniz mi

Yani bana bu şekilde bir cümle ile gelse ve işi başka şehirde olsa sen kal burada çalış

Orada bana baban bakacaksa gidip onunla evleneyim daha iyi derim

Artık psikolojim bozldu. Bende öyle dedim bis nişanlı kalalılm sen evini al öyle evleniriz dedim bıktım artık ya ben yapabileceğimi bilsem zaten kabul ederdim

Aynen en mantıklısı. Ev olayını çözmeden evlenme bence de. Hatta aynı bina derlerse de kabul etme.

Ama kendi adıma konuşursam, basıma gelmedi ama, beni bunun için uzun süre zorlayan, ayrılıp barışan biriyle devam etmezdim diye düşünüyorum. Evlenince kimbilir daha neleri çıkar.

Teklif diyosunuz da aile yapısı bu böyle bi talepte bulunması ona göre normal. Öenmli olan benim düşüncemi kabullenmesi

Normal olmamalı ya hangi devirde yaşıyoruz ki fanusta mı yaşıyor ailesi. Bu normal görülmemeli artık. Hadi aile yaşlı olsa düşüncesi değişmez ama gençlerin kafası değişsin bari. Hastalık vs önemli durumlar hariç. Bırakamadı millet saçma sapan adetlerini geleneklerini.

Ben de edeceğimi sanmıyorum benim dediğimi yapmazsa bitecek. Cnku yapamacağım hiç bisey için söz vermem. Erkek arkadaşımda en çok buna deli oluyor esneklik göstermemem filan

İyi de o da esneklik göstermiyor ki. Bence çok duygularına kapılma hergün biraz daha ileri gidiyorsun daha fazla açılmadan ayrıl.

Çok istiyorsan konuş babanla evlendikten sonra bizim evde kalalım de. Size iç güveysi gelsin madem. Babam ev alana kadar başka evde oturana müsadere etmez dersiniz. Bunu teklif etsen nişanlına ne kadar saçma gelir dimi. Halbuki aynı derecede sacmalik. O adet maddi yardım sağlamak için değil gelin kız bize hizmet etsin adeti.

Evet düşkün zaten. Peki kabul etmeme sürecinde tavrm nasıl olsun. Benden h bişekilde yuz bulmaması lazım
Canım net ol tavrında benim tek şartım ayrı ev bizde bı aile olucaz eltimle oturmak yada kvle oturmak bana çok ters kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ya ayrı ev ya bu iş olmaz tarzında konuş

İyi de söylediği şey çok saçma değil mi? Bulunduğunuz ve çalıştığınız şehirde ev kiralayıp yaşamak varken işi gücü bırakıp memlekete mi yerleseceksiniz? Sebep ne peki? Sizin bulunduğunuz şehirde nerede kalıyor peki?

O iş aynı evde yaşamak ile bitmeyecek biliyorsun değilmi. Gelini niye aynı eve alıyorlar, gelsin bize hizmet etsin diye. Öyle istiyorsa kendi memleketinden kendi adetlerine göre bir kız ile evlenecek madem. Ki artık oraların kızları bile buna itiraz ediyor . İyi düşün , ikna olmazsa sakın evlenme. O bir süre aynı ev diyor da bence seni ikna etmek için öyle söylüyor, iki gün sonra bana söz vermişti ayrı eve çıkmıyor diye konu açarsın bu kez

Aman diyorum sakin kac kisi uyarmis ayni eve cikmak gibi bir hata yapma evliligin zehir olur. Okumus insansiniz sevgilin belli ki ana kuzusu ve bu hic bir sekilde degismez. Mutsuz bir evlilik istiyorsan evlen.

Merhaba kızlar artık mücadele edecek gücüm kalmadı. Erkek arkadaşımla 3,5 yıldır birlikteyiz kendisi kürt. Aile yapısında evlenen gelen aynı evde yaşıyor. Belli bi. Süre ev alana kdr işte. Biz kaç kere ayrıldık barıştık. Ayrılıyoruz yine kendisi dönüyor. Bazende ben Dayanamiyorum .aynı evi kabul etmediğmi yapamcğmı söylediğim halde hala ısrarcı. Sveen mucadele eder diyorum. Eğer gerçekten mumkun olsa ayrı eve çıkarım ama ailem böyle ben napıyım diyor. Ona ayrı evi kabul ettirmem lazım. Nasıl bi yöntem geliştireyim bana akıl verin. Önceki konularım uzerinden beni yargılayacak önyargılı kişilerin yorumlarını dikkate almıcam. Çnkü objektif yorum bekliyorum
Evlendikten kısa bir süre sonra keşke evlenmeseydim diyeceksiniz zaten. Şimdilik aşkım canımla kandırabilecek ama ileride bunlar fayda etmeyecek. Kendinizi sürekli ağlarken bulacaksınız.

Hayatını mahfetme eşin ailem böyle diyip kestirip atıyor ilerde çok ezilirsiniz boşanırsınız çok geçmeden kendinize yazık etmeyin

Böyle bir teklifte bulunan adamı açık ve net hayatımdan uzaklaştırırım

Merhaba kızlar artık mücadele edecek gücüm kalmadı. Erkek arkadaşımla 3,5 yıldır birlikteyiz kendisi kürt. Aile yapısında evlenen gelen aynı evde yaşıyor. Belli bi. Süre ev alana kdr işte. Biz kaç kere ayrıldık barıştık. Ayrılıyoruz yine kendisi dönüyor. Bazende ben Dayanamiyorum .aynı evi kabul etmediğmi yapamcğmı söylediğim halde hala ısrarcı. Sveen mucadele eder diyorum. Eğer gerçekten mumkun olsa ayrı eve çıkarım ama ailem böyle ben napıyım diyor. Ona ayrı evi kabul ettirmem lazım. Nasıl bi yöntem geliştireyim bana akıl verin. Önceki konularım uzerinden beni yargılayacak önyargılı kişilerin yorumlarını dikkate almıcam. Çnkü objektif yorum bekliyorum
erkek arkadasinizin ailesi normal degil, kurtlerin boyle bir gelenegi falan yok cunku.

Aynen kabul etmiyorum zaten. Peki sizde demi benzer durum oldu evlenince kaynanızla aynı evde mi yaşadınız
Evet canim.ben halada ayni evde yasiyorum hersey zehirr hatta suan.bosanma noktasina kadar geldik esimli aramizda sorun yok esimle ama ailesi yuzunden sakin bu hataya dusme.bellki ssninkide cok duskun ailesine.allah yardimcin olsun

Şehirler bile ayrıyken aynı ev nasıl oluyor? Önceki konunuzda da sormuştum, cevap vermemiştiniz.
Siz memlekete ya da onlar sizin yaşadığınız şehre mi taşınacaklar? Muhtemelen öyle.
Hadi diyelim sorunu çözdünüz, ayrı evi kabul ettirdiniz.
E şehirler farklı, bu kez gelip 3,5 ay kalıp gidecekler.
Hiç bir mantığı, oluru yok ki.
Aynı şehir olsa gelip yatma olayı olmaz ama farklı şehirler olunca illa ki gelip kalacaklar yani.
Beraber yaşama zihniyetinde olan insanların da hiç sanmıyorum misafirliğin kısası makbuldür, 2,3 gün kalıp dönelim diyeceklerini.

sakın kabul etme. onu da değiştiremezsen ayrıl. çekilmez gerçekten. bir de doğulular. yaşadığına pişman olursun bekarlık günlerini mumla ararsın. yengeyle yaşamak nedir ya. herşeyine karışacaklar bu kültüre alışkın olmayan birisi için çok zor gelir.

Back
X