- 5 Nisan 2015
- 113
- 100
- 103
- Konu Sahibi Aceleyegerekyok
-
İstemiyorsa yani bu onun tercihi ise hayatına öyle devam edebilir. Sonuçta hayata tek tabanca da devam edilebilir. İlla evlenmek zorunda değiliz.Sıkıntıda olan arkadasimin konusunu sizlere sormak istiyorum, Cunku buraya üye değil,11 ay evlilik yaşayıp boşandı 21 yaşındayken, şuan 32 ,33 yaşlarında, ama bu sure zarfı içinde 1, 2 kişiyle yakınlaşması olmuş, Hayatına giren kişinin çok fazla olduğunu düşünüyor, ne birini tanımak istiyor, ne de evlenmek, daha önce belki bir çok kişi, bu durumu yaşamış olabilir, konuşuyoruz ama pek tesiri olmuyor ve kendini üzüyor. Ne yapabiliriz profesyonel yardım mi alsın?
Anne olmak istiyor aslında, bu düşünce sistemi onu alıkoyar maalesefİstemiyorsa yani bu onun tercihi ise hayatına öyle devam edebilir. Sonuçta hayata tek tabanca da devam edilebilir. İlla evlenmek zorunda değiliz.
Ama isteyip cesaret edemiyorsa, endişeleri arzunun üstünde ilerliyorsa tabi ki destek almalı.
Kota mı belirlemiş kendine? Hey Allah 'ım.Sıkıntıda olan arkadasimin konusunu sizlere sormak istiyorum, Cunku buraya üye değil,11 ay evlilik yaşayıp boşandı 21 yaşındayken, şuan 32 ,33 yaşlarında, ama bu sure zarfı içinde 1, 2 kişiyle yakınlaşması olmuş, Hayatına giren kişinin çok fazla olduğunu düşünüyor, ne birini tanımak istiyor, ne de evlenmek, daha önce belki bir çok kişi, bu durumu yaşamış olabilir, konuşuyoruz ama pek tesiri olmuyor ve kendini üzüyor. Ne yapabiliriz profesyonel yardım mi alsın?
Sırf anne olabilmek için evlenilmez ki. Bunun için Birilerini tanı evlen diyemeyiz. Düşüncelerinden kurtulmak istiyorsa ve kendi başaramıyorsa kendisi zaten yardım almak isteyecektir. Bu mesele kişisel karardır, akıl hocalığı yapmak seni beni aşar. MaalesefAnne olmak istiyor aslında, bu düşünce sistemi onu alıkoyar maalesef
Herkes evlenmek zorunda mıSıkıntıda olan arkadasimin konusunu sizlere sormak istiyorum, Cunku buraya üye değil,11 ay evlilik yaşayıp boşandı 21 yaşındayken, şuan 32 ,33 yaşlarında, ama bu sure zarfı içinde 1, 2 kişiyle yakınlaşması olmuş, Hayatına giren kişinin çok fazla olduğunu düşünüyor, ne birini tanımak istiyor, ne de evlenmek, daha önce belki bir çok kişi, bu durumu yaşamış olabilir, konuşuyoruz ama pek tesiri olmuyor ve kendini üzüyor. Ne yapabiliriz profesyonel yardım mi alsın?
Yani 2 ,3 kezde evlenebilir ayrılabilir, bir insan bu kadar sevgiliside olabilir dimi.. ayrılabilir !!bunların içinden, en azından birinin evleneceği kişinin olmasını istiyormuş ama olmamış. Ve tekrar yeni birini tanıması gerekiyor doğal olarak; sorun ettiği buKonudan hicbir sey anlamadım
"Evlenmek istemiyor
Konsuuruyoruz üzülüyor " ee yani?
Peki biz ne yapabiliriz bu durumda?Yani 2 ,3 kezde evlenebilir ayrılabilir, bir insan bu kadar sevgiliside olabilir dimi.. ayrılabilir !!bunların içinden, en azından birinin evleneceği kişinin olmasını istiyormuş ama olmamış. Ve tekrar yeni birini tanıması gerekiyor doğal olarak; sorun ettiği bu
Haklısın işte mantıklı düşünemiyor, bu düşünceden kurtulup hayatını mahvetmemesiPeki biz ne yapabiliriz bu durumda?bazı isler nasip kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?