• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çözümü ne

Aceleyegerekyok

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2015
113
100
103
Sıkıntıda olan arkadasimin konusunu sizlere sormak istiyorum, Cunku buraya üye değil,11 ay evlilik yaşayıp boşandı 21 yaşındayken, şuan 32 ,33 yaşlarında, ama bu sure zarfı içinde 1, 2 kişiyle yakınlaşması olmuş, Hayatına giren kişinin çok fazla olduğunu düşünüyor, ne birini tanımak istiyor, ne de evlenmek, daha önce belki bir çok kişi, bu durumu yaşamış olabilir, konuşuyoruz ama pek tesiri olmuyor ve kendini üzüyor. Ne yapabiliriz profesyonel yardım mi alsın?

Sıkıntıda olan arkadasimin konusunu sizlere sormak istiyorum, Cunku buraya üye değil,11 ay evlilik yaşayıp boşandı 21 yaşındayken, şuan 32 ,33 yaşlarında, ama bu sure zarfı içinde 1, 2 kişiyle yakınlaşması olmuş, Hayatına giren kişinin çok fazla olduğunu düşünüyor, ne birini tanımak istiyor, ne de evlenmek, daha önce belki bir çok kişi, bu durumu yaşamış olabilir, konuşuyoruz ama pek tesiri olmuyor ve kendini üzüyor. Ne yapabiliriz profesyonel yardım mi alsın?
İstemiyorsa yani bu onun tercihi ise hayatına öyle devam edebilir. Sonuçta hayata tek tabanca da devam edilebilir. İlla evlenmek zorunda değiliz.

Ama isteyip cesaret edemiyorsa, endişeleri arzunun üstünde ilerliyorsa tabi ki destek almalı.

İstemiyorsa yani bu onun tercihi ise hayatına öyle devam edebilir. Sonuçta hayata tek tabanca da devam edilebilir. İlla evlenmek zorunda değiliz.

Ama isteyip cesaret edemiyorsa, endişeleri arzunun üstünde ilerliyorsa tabi ki destek almalı.
Anne olmak istiyor aslında, bu düşünce sistemi onu alıkoyar maalesef

Hayatina duzgun birisi girecek ki evlensin korkulari vardir asamiyordur, yakinlarin konusmasindan ziyade profesyonel bir yardim daha etkili olur ayrica uzmanlarin videolarinida izleyebilir cunku olumlu ve dogru dusunmeye sevk ettikleri icin gercekten faydalo oluyor....

Kota mı belirlemiş kendine? Hey Allah 'ım.

Anne olmak istiyor aslında, bu düşünce sistemi onu alıkoyar maalesef
Sırf anne olabilmek için evlenilmez ki. Bunun için Birilerini tanı evlen diyemeyiz. Düşüncelerinden kurtulmak istiyorsa ve kendi başaramıyorsa kendisi zaten yardım almak isteyecektir. Bu mesele kişisel karardır, akıl hocalığı yapmak seni beni aşar. Maalesef

Bekar kadın istediğiyle birlikte olur kime ne? Kendini niye bu şekilde koşullamış anlamadım

Evlilik vaadiyle kandırılıp ilişki sonrası ayrılmışlarsa durum farklı tabi. O başka bişey.

Herkes evlenmek zorunda mı

Konudan hicbir sey anlamadım

"Evlenmek istemiyor
Konsuuruyoruz üzülüyor " ee yani?
Yani 2 ,3 kezde evlenebilir ayrılabilir, bir insan bu kadar sevgiliside olabilir dimi.. ayrılabilir !!bunların içinden, en azından birinin evleneceği kişinin olmasını istiyormuş ama olmamış. Ve tekrar yeni birini tanıması gerekiyor doğal olarak; sorun ettiği bu

Yani 2 ,3 kezde evlenebilir ayrılabilir, bir insan bu kadar sevgiliside olabilir dimi.. ayrılabilir !!bunların içinden, en azından birinin evleneceği kişinin olmasını istiyormuş ama olmamış. Ve tekrar yeni birini tanıması gerekiyor doğal olarak; sorun ettiği bu
Peki biz ne yapabiliriz bu durumda? 😀 bazı isler nasip kısmet

Size ne? Bir ilişkiye daha hazır hissetmiyordur, biraz ara vermesi gerekiyordur, istediği gibi biri karşısına çıkmamıştır yada evlenip tekrardan aynı şeyleri yaşamak istemiyordur vs..
Arkadaşınız gelip sizden bu konuda yardım talep etti mi?

Back
X