- Konu Sahibi YILDIZ1980
-
arkadaşlar, doktor önceki tedavilerden farklı olarak prognex iğne yerine crınone jel verdi. sabah akşam birer tane vajinaya sıkılacak. ve hemen ayağa kalkıp hareket edilmesi gerektiğini söyledi. böylece ilacın daha iyi vücuda alındığını söyledi. yatınca ilaç etkisi daha az oluyormuş. fakat ayağa kalkınca çamaşıra akıyor, bir kısmı dışarı çıkıyor. bu normalmi? yoksa yanlışmı yapıyorum. ilaç yetersiz olacak diye tereddüt ediyorum. onca emek bu yüzden heba olmasın. çok korkuyorum.
arkadaşlar, doktor önceki tedavilerden farklı olarak prognex iğne yerine crınone jel verdi. sabah akşam birer tane vajinaya sıkılacak. ve hemen ayağa kalkıp hareket edilmesi gerektiğini söyledi. böylece ilacın daha iyi vücuda alındığını söyledi. yatınca ilaç etkisi daha az oluyormuş. fakat ayağa kalkınca çamaşıra akıyor, bir kısmı dışarı çıkıyor. bu normalmi? yoksa yanlışmı yapıyorum. ilaç yetersiz olacak diye tereddüt ediyorum. onca emek bu yüzden heba olmasın. çok korkuyorum.
allah allah civcivimm banada hemen kalk sakın yatma dedi boshayallersmile
Canım tedavin hayırlı olsun öncelikle güzel haberlerini duyarız inşallah...
Bende crinone jel kullanıyorum hala son 9 tanem bende tam tersi ilacı
uyguladıktan sonra 5 dkk yataktan kalkmıyroum banada hemşire hemen kalkma demişti..
Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum..Stres yapma canım..[/QUO
merhaba arkadaşlar öncelikle umarım hepinizin tedavisi hayırlı sonuçlanır.ben 8 haftalık hamilryim ve halen kullanıyorum crinone hafta içi sıkıp 5 dakika sonra klakıyorum mecbur okula gidiyorum ama hafta sonu yatıyorum ya herkes bişey söylüyür ban merkezde sıktıktan sonra hareket etmek lazım zaten o yüzden sabah veriyoruz demişlerdi ama dediğim gibi çoğunlukla yatıyorum ben sarı civicv sanırırm sen de hamnilesin tebrikler daha ne kadar kullnacaz bunu 12. haftaya kadar diyorlar ama birde ben de bazen crinone parçaları geri geliyor dün kahverengi bir akınıtyla beraber gelidi ödüm koptu ama dr crinone jel yüzündendir dedi neyse çok uzattım arkadaşlar umarım hepiniz isteğiinize kavuşursunuz dualarım sizinle
Ben de bu jelden kullanmaya başladım.Sabahları sıkıp 5 dakika yatıyorum sonra güne devam ediyorum.Hareket etmen gerekir dedi hemşire.Pazartesi transferim var, acaba o gün de yapacak mıyım? sanırım yapmamam gerekse hemşire uyarırdı.
Ben de bu jelden kullanmaya başladım.Sabahları sıkıp 5 dakika yatıyorum sonra güne devam ediyorum.Hareket etmen gerekir dedi hemşire.Pazartesi transferim var, acaba o gün de yapacak mıyım? sanırım yapmamam gerekse hemşire uyarırdı.
arkadaslar ben 5 yıllık evlıyım doktor bu ay crınone jel verdı adetımın gunu degıstı jelden mı yoksa hamılemıyım ...test yapıcam ama korkuyorum negatıf cıkar dıye...jelı kullanıp adetı gecıken varmı acaba .ACIL CEVAP
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?