crınone jel hakkında...

YILDIZ1980

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
861
6
46
İstanbul
arkadaşlar, doktor önceki tedavilerden farklı olarak prognex iğne yerine crınone jel verdi. sabah akşam birer tane vajinaya sıkılacak. ve hemen ayağa kalkıp hareket edilmesi gerektiğini söyledi. böylece ilacın daha iyi vücuda alındığını söyledi. yatınca ilaç etkisi daha az oluyormuş. fakat ayağa kalkınca çamaşıra akıyor, bir kısmı dışarı çıkıyor. bu normalmi? yoksa yanlışmı yapıyorum. ilaç yetersiz olacak diye tereddüt ediyorum. onca emek bu yüzden heba olmasın. çok korkuyorum.

evet canım jeli yaptıktan sonra kalkıp biraz hareket etmen gerekli rahim gerekli olan kadarını alıp gerisini dışarı atıyor bendede böyle hatta bazen rengi koyu bile geliyor. Normaldir endişe etmene gerek yok. Yalnız jeli uyguladığın aparatı sonuna kadar sıktığın yere kadar içeri itmen gerekli

Canım tedavin hayırlı olsun öncelikle güzel haberlerini duyarız inşallah...
Bende crinone jel kullanıyorum hala son 9 tanem bende tam tersi ilacı
uyguladıktan sonra 5 dkk yataktan kalkmıyroum banada hemşire hemen kalkma demişti..
Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum..Stres yapma canım..

slm
banada doktorum gece yatarken yap ve yat dedi. Zaten gerektiği kadarını vucüt alır dedi. Bu ne ya herkes birşey diyor...

Arkadaşlar az önce doktoru aradım, içim rahatsız olunca sordum, jeli sıktıktan sonra kalkıp yürüyorum yatmıyorum ama birazı dışarı akıyor dedim. Kendisi yatmak ilacın emilimini azaltıyor, kalkın ve yürüyün, hareket sıarsında vücut alacağını alır gerisini atar, atılan önemli değil dedi banada.

bana doktorum hiç bilgi vermemişti nasıl kullanılacağı hakkında ilk denememde hep yatmıştım, tutmadı
ikinci denememde yatarak sıktım evde bir kaç tur atıp yatmıştım.
şimdi 3. yü yapacaz. herhalde bu sefer de farklı bir yöntem denerim ayakta yapar gezerim yine diyorum.

Ben de bu jelden kullanmaya başladım.Sabahları sıkıp 5 dakika yatıyorum sonra güne devam ediyorum.Hareket etmen gerekir dedi hemşire.Pazartesi transferim var, acaba o gün de yapacak mıyım? sanırım yapmamam gerekse hemşire uyarırdı.

Transferin hayirli olsun. Jeli transferden once degil transferden sonra kullaniyorsun. Bana doktorum ole demisti

jojimbo, ben de bugün yumurta toplattım. sanırım pazartesi transfer olacak. hemşire sıkı sıkı tembihldi :) transfer sabahı yapmayacaksın, yumurtaların rahme ulaşmasını engeliyor dedi. o gün olanı akşam transfer sonrası yapacakmışım. Sen yine bir sor istersen yanlışlık olmasın o kadar uğraşıyoruz.yerimseniben

arkadaslar ben 5 yıllık evlıyım doktor bu ay crınone jel verdı adetımın gunu degıstı jelden mı yoksa hamılemıyım ...test yapıcam ama korkuyorum negatıf cıkar dıye...jelı kullanıp adetı gecıken varmı acaba .ACIL CEVAP

canim crinone jel pregestan icerdigi icin kanamayi önlüyor.herkeste ayni olmaz ama cogunlukla biraktiktan sonra adet basliyor.iki ihtimalide aklindan cikarma cunku birkac sefer bu yuzden hayal kirikligi yasadim.ins.seninki bebistendir..Rabbim saglikli hayirli evlatlar versin hepimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…