Crinone jel kullananlar bakabilir mi?

Ay-19aysegul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2016
589
390
103
37
Yarın inşallah transferim olacak dün akşam jeli yaparken canım çok acıdı ve lavaboya gittiğimde yanma hissi ve peceteye silince kan geldi.adet kanaması gibi değil sadece lavaboya gidince silince geliyor. Doktoruma sordum bu ilacın alternatifi yok dedi sıkıntı olmaz dedi ama yinede içim rahat değil sizlerde de oldu mu bu durumu yaşayanlar bana yazabilir mi lütfen sanırım desteğe ihtiyacım var

Yarın inşallah transferim olacak dün akşam jeli yaparken canım çok acıdı ve lavaboya gittiğimde yanma hissi ve peceteye silince kan geldi.adet kanaması gibi değil sadece lavaboya gidince silince geliyor. Doktoruma sordum bu ilacın alternatifi yok dedi sıkıntı olmaz dedi ama yinede içim rahat değil sizlerde de oldu mu bu durumu yaşayanlar bana yazabilir mi lütfen sanırım desteğe ihtiyacım var
Jeli kullanırken kapağını kırınca biraz akıyor, o akan ilacı da dışına sür en azından tahrişi azaltır.kendini sıkma ilacı yaparken.ben de 12. Haftaya kadar transfer öncesi başlayarak kullandım.

Jeli kullanırken kapağını kırınca biraz akıyor, o akan ilacı da dışına sür en azından tahrişi azaltır.kendini sıkma ilacı yaparken.ben de 12. Haftaya kadar transfer öncesi başlayarak kullandım.
Sürüyorum ilacı ama rahim sanki kendini kapatıyor girmiyor. Kanama olunca korktum sende böyle bişey olmusmuydu sence zamanla rahim alışır mi

Sürüyorum ilacı ama rahim sanki kendini kapatıyor girmiyor. Kanama olunca korktum sende böyle bişey olmusmuydu sence zamanla rahim alışır mi
Ben de olmadı ama bazen ilacın aparatını iterken acıdı, her gün aynı kolaylıkla kullanamadım yani. İnşallah kısa zamanda düzelir senin de. İyi bir ilaç, faydalı.

nasıl kullanılıyor bu jel bilgisi olan?
Canım hemşirenin sana anlatmasi lazımdı. Kutunun icin de 15 tane aplikatör var onun kalın yerinden tutup sallıyorsun diğer ince yerine asla dokunma çünkü o yer vajina içine girecek basında çevirerek kırılan bi kapak var onu kırınca ilaç biraz çıkıyor sonra yavaşça vajinaya itiyorsun hepsini baş tarafındaki o kalın yerden bastırarak içine gidiyor ilaç sonra çekerken yine basarak çek yoksa vajinaya sıktığın ilacı tekrar içine çeker

hemşire anlattı anlatmasına ama aşılamadan yeni cıkmıştım kafam yerinde degıl di eve gelince unuttum:) prospektus de de tam bir acıkca acıklama bulamadım ama şimdi kafama yattı sen anlatınca hayırlısı olsun canım:=)

Back
X