Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar benim transfer oldu crinone jel kullanıyorum her kullanımdan bir saat sonra yesil ve krem renkte tortu olarak dönüyor sanki hiçbir ise yaramiyormus gibi hissediyorum bu normal mi sizce..????
Arkadaşlar benim transfer oldu crinone jel kullanıyorum her kullanımdan bir saat sonra yesil ve krem renkte tortu olarak dönüyor sanki hiçbir ise yaramiyormus gibi hissediyorum bu normal mi sizce..????
Bende ilk kullandığımda olmuştu havayla temas ettiğinde renk değişiminin olduğunu okumuştum zaten zaman geçtikçe tortu olarak geri dönüyor yinede seni çok rahatsız ediyorsa dr una bi sor istersen hayırlı sonuçlar diliyorum
cnm hıç endışe etme normal bunlar bendede oldu hatta zamanla kahverengı bıle gerı gelebılır.jelın ucunu toplu ıgneyle delıp kullan daha rahat içerı gırıyor tavsıyem sana
cnm hıç endışe etme normal bunlar bendede oldu hatta zamanla kahverengı bıle gerı gelebılır.jelın ucunu toplu ıgneyle delıp kullan daha rahat içerı gırıyor tavsıyem sana