hayır yazdıramıyorum her hafta hastaneye gidip tekrar yazdırmam gerekiyor. Dr düşük tehlikesi yazmasına rağmen 2 kutu yazmasına rağmen vermiyor eczaneler.
kızlar selam hamilelikte beşinci haftaya ilerleyorum. sabah akşam crinone jel kullanıyorum ama çok tahriş etti acayip bi kaşıntı ve tahriş yaptı bu akşam yenisini koyarken vajinamda biriktiğini gördüm hemde rengi hafif yeşilimsiydi galiba mantar oldum kız lar bebişime bişey olmaz demi sizdede böyle şeyler oldumu
kızlar ben de 5 haftalık hamileyim transferden beri crinone kullanıyorum ve 1 hatadırda ara ara kahverengi bir akıntıyla geri geliyor çok sinirlerim bozuluyor görünce ben de doktorumu aradım onun yerine prestegeron iğne kullanabilirsin dedi aynı şeymiş.valla ben şu kahverengi akıntıyı görmeyeyimde delik deşik olmaya razıyım.bir de doktorum hamilelikte ilk 3 ay risklidir hele tüp bebekle hamile kalanlar için risk biraz daha fazla mümkün olduğunca dinlenmelisin dedi ben de kendimi çiviledim şu anda yatağa biliyorum abartıyorum ama çok zor oldu bugünlere gelmek.Allah önce verip sonra almaz inşallah bunu kimseye yaşatmaz
slm kızlar son zamanlarda crinone çıkarken pembe gibi oluyordu. bugünde bi kısmı çıktıktan sonra tuvalet kağıdı ile sldiğimde hafif kanama oldu.ama hemn durdu.şuan kanama felan yok.crinoneden böyle bir etki gören varmı acaba:1no2:
Bir kaç hafta önce benim oldu gece yaptığımda hemde çok telaşlandım dr um hemen yat muhtemelen tahriş olmuştur dedi ama sabahı sabah ettim tabi. Sabah 8 de hastaneye koştum gittim çok şükür dr umun dediği gibi sadece tahriş etmişim. Kötü bir şey olsaydı kanaman devam ederdi dedi. Seninde muhtemelen benzer bi şeydir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?