Crinone jel kullananlar

ne demek umut, yardımcı olabildimse ne mutlu bana.
bizde hep buralardan ögrendik mrk ettiklerimizi, halada hamilelğimle ilgili bişey aklıma gelnce acarım hemen burayı tecrübeli arkadaşlarasorarım, aklına ne takılırsa özelden de sorabilirsin burdan da...
temizle sen o jeli her gün, ve bol su ile yıka anca öyle rahatlarsın, hergün yıkarsan katılaşma yapmayacagı için kanamada yapmaz... bebek için deger be arkadaşım dayan azcık daha

evet hergün temizleniyor, her akşam işten dönünce ilk iişim o oluyodu benim :1:
ve 5 aylık hamileyim hala parcaları geliyor sanki..kötü bi jel ama degiyor meleklerimizin sağlığı için di mi

slm arkadaşım, bende bugün kullanmaya başladım.(6+3 haftalık hamileyim) iyiki buldum sizi, bu jel hakkında bilgim oldu. ben hem clexan yapıyorum hemde bu jeli kullanıcam. Allah hepimize sabır versin. bu arada hergün aynı saatte mi yapmak gerekiyor? bende hafif karın ağrısı yaptı. normal mi ki?

ya arkadaşlar bende jel kullanıyorum bugün 8. günüm test günüme 4.gün var ama üç gündür ara ara bel karın kasık ağrısı oluyo bide kahve rengi akıntı geliyo sizdede oldumu:59:[/QUOTE

slm arkadaşım. bugün başladım jel kullanmaya. ve aynı seninki gibi karnım belim ağrıdı. ve kahverengi minik minik akıntım geldi. tabi korkudan ne hale geldim anlatamam. hemen doktorumu aradım. kanamaya dönmediği sürece korkma dedi. gel sen korkma tabiii. epeyce ağladım. bu arada 6+3 haftalık hamileyim

slm kızlar bende 13+2 günlük hamileyim sabahları kullanıyorum crinone jel ve hala kullanıyorum 14 haftalık olana kadar kullanacakmışım dr rum söyledi neden mantar yapıyormuş bu jel şükür bende olmadı şimdi ama sonra olurmu idrarımı yaparken yanma oluyor jelden sonraki ilk yapmamda sizdede oluyormu ben genellikle yatıyorum bişey olur korkusuyla bunun bir zararı varmı

ya arkadaşlar bende jel kullanıyorum bugün 8. günüm test günüme 4.gün var ama üç gündür ara ara bel karın kasık ağrısı oluyo bide kahve rengi akıntı geliyo sizdede oldumu:59:[/QUOTE

slm arkadaşım. bugün başladım jel kullanmaya. ve aynı seninki gibi karnım belim ağrıdı. ve kahverengi minik minik akıntım geldi. tabi korkudan ne hale geldim anlatamam. hemen doktorumu aradım. kanamaya dönmediği sürece korkma dedi. gel sen korkma tabiii. epeyce ağladım. bu arada 6+3 haftalık hamileyim

korkma arkadaşım için rahat olsun kanama yoksa sorun yok crinone jelin reçetesindede yazıyor zaten korkulacak bişey deyilmşş bu durum

slm kızlar bende 13+2 günlük hamileyim sabahları kullanıyorum crinone jel ve hala kullanıyorum 14 haftalık olana kadar kullanacakmışım dr rum söyledi neden mantar yapıyormuş bu jel şükür bende olmadı şimdi ama sonra olurmu idrarımı yaparken yanma oluyor jelden sonraki ilk yapmamda sizdede oluyormu ben genellikle yatıyorum bişey olur korkusuyla bunun bir zararı varmı
bendekullandım crinone jel 14 hafta, şimdi süpperr mantarım var, jelden olabilecegini hiç düşünmemeiştim...

selam arkadaslar,

bendede 5. haftada (5+...) kahverengi lekelenme basladı ara ara, dr. crinone %8 sabah 1 verdi. durdu lekelenme ama şimdi arasıra jel geri geliyor, bazen sarı bazen kahverengi korkuyorum acaba lekelenme içte devam ediyormu diye.. çarş. dr. kontrlum var inşallah bebeğimizin kalp atışlarını duyarız:)

arkadaşlar ben jeli günde bir kez sabahları kullanıyorum ama jeli kullandiktan sonra sulu bir akıntı geliyor aranızda bu şekilde olan varmı?

arkadaşlar ben jeli günde bir kez sabahları kullanıyorum ama jeli kullandiktan sonra sulu bir akıntı geliyor aranızda bu şekilde olan varmı?

selam, bende sabahları kullanıyorum, 30 dk. yatakta dinlendikten sonra günlük aktivitelerime devam ediyorum. bu sırada su gibi hergün olmasada akıntı geliyor.

selam, bende sabahları kullanıyorum, 30 dk. yatakta dinlendikten sonra günlük aktivitelerime devam ediyorum. bu sırada su gibi hergün olmasada akıntı geliyor.

sağol canım ben 20 haftalık hamileyim aynı zamanda serklajda var bazen korkuyorum bebeğin suyumu die ama jeli atmadan önce bişey yok jeli attıktan sonra oluyor akıntı ve jelin birikintileri dışarı çıkıyor...

sağol canım ben 20 haftalık hamileyim aynı zamanda serklajda var bazen korkuyorum bebeğin suyumu die ama jeli atmadan önce bişey yok jeli attıktan sonra oluyor akıntı ve jelin birikintileri dışarı çıkıyor...

geçmiş olsun canım.. bendede sıvı hal,nde geliyor zaman gectikten sonrada topak topak geliyor..

Bende sabah akşam kullanıyorum ama aklıma takılan sonradan kesik süt gibi pıhtı pıhtı geri gelmesi acaba işe yaramadağından mı yoksa posa niyetine mi*

bana dr. 1 hafta daha kullan, 9 a giricem bırak dedi ama hiç bırakmak istemiyoum, sanki bırakırsam kanamam flan olur die bi esintiye kapıldım.. kullansam ne zararı olurkı 12.haftaya kadar

arkadaşlar birşey sormak istiyorum. jeli kullanırken hazneye tamamen itiyor musunuz? yoksa yarıya kadar mı? teşekkürler..

arkadaşlar son 10 gündür falan jel geri döndüğünde içinde siyah siyah parçacıklar rengide koyulaştı bu neye delalettir acaba?

arkadaşlar birşey sormak istiyorum. jeli kullanırken hazneye tamamen itiyor musunuz? yoksa yarıya kadar mı? teşekkürler..

arkadaşlar son 10 gündür falan jel geri döndüğünde içinde siyah siyah parçacıklar rengide koyulaştı bu neye delalettir acaba?

canım yarıdan fazla hazneye girmesi tamamdır tam olarak girsede sorun değil ona göre ayarlanmış zaten

bendede kahve rengi parçacık geliyordu sorun olmamıştı ama dr sor sen yinede

Merhaba arkadaşlar sabahları jeli kullandıktan sonra özellikle akşama doğru anlatamayacağım bir öfke patlaması var içimde sanki ilacın etkisi zannedersem sizde de oluyor mu ? Nerdeyse gebeliğimden zevk alamayacağım sırf bu yüzden bırakmayı bile istiyorum.
Allah'ıma şükür ki namaz var hayatımızda en büyük dayanağım bir de tabi Kur'an-ı kerim meali okuyorum tesbih çekiyorum rahatlıyorum.

Son düzenleme:
selam arkadaşlar, bu jeli bugün kullanmaya başladım. sabah uyguladım ve akşama doğru belimde ağrı vdıe kasığımda sancıla hissetmeye başladım. :( bu histen yaklaşık yarım saat sonra wc ye gittiğimde peçeteyle silindim ve gördüğüme inanamadım resmen kandı bu:((( 6 haftalık hamileyim.. aşılamadan sonra ilk ultrasona kadar iğne vardı yanı düne kadar.. bugün dediğim gibi jele başladım... ama bunları yaşayınca neler oluyor diye soruyorum kendime ve size..!!! neler oluyor???
:18::18::18:

bu jeli kullandığında arada az da olsa kanama sorunu yaşayan oldumuuu ?? benim transfer 19 aralıkta oldu ve crinone jel verdi dr um.eveli gün birkaç damla kırmızı gördüm çamaşırımda silince de pembe akıntı geliyordu.dün birşey olmadı ama bugün yine aynı çamaşırımda yine ikiüç damla kırmızı ve silmekle yine kırmızı bukez....ne olmuş olabilir...moralim çok bozuldu ilaç kullanmak istemiyorum çok sıkıldım.....

arkadaşlar ben geçen hafta aşılama oldum ve doktor bana crinone jel verdi,ancak kullanmaya başladıktan sonra o geri gelen topaklar yada akıntılar dışında jöle kıvamlı çok yapışkan bir akıntım geliyor.yani gelen ilaç akıntısı jöle kıvamında ve yapışkansı geliyor.mantar olunca hani olurya öyle işte.doktorumu aradım kana karışmıştır ondandır dedi,devam et dedi ama benim içim rahat değil,varmı aranızda benim gibi aynı durumu yaşayan?

Back
X