- 18 Eylül 2014
- 20
- 2
- 86
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben almak isterim. Hangi ildesiniz
Devlet karşılıyor zaten ilacı ben yazdırıyorum düzenli. siz ücretli mi aldınız?merhaba arkadaşlar. ben ikinci denememde hamile kaldım daha çok yeniyim. crinone jel kullanıyordum 10.haftanın sonuna kadar kullandım doktorum bıraktırdı. Elimde fazladan bir kutu crinone jel var 3 hata önce iki kutu almıştım bırakınca kutunun bir tanesi elimde kaldı. Kullanan ve ilgilenen varsa 60 tl ye satabilirim
Arkadaşlar ben de bu sürece yeni başlayanlardanım, 10 gündür kullanıyorum bu jeli, ancak prospektüste veya internette tam anlatmıyor ne kadar sokulacak, Az yada çok sokmanın zararı olur mu, bi de arada bi geri geliyor akıntı olarak jel, normal mi.
Ayrıca bugün aşılamın 11. Günü , öğlen pembemsi bi leke gördüm çamaşırımda devamı gelmedi. Yerleşme kanaması diye düşünmek istiyorum ama bi yerde okudum sanırım bu sitede jelden olabilirmiş o pembemsilik, ama 10 gündür hiç olmadı neden bugün olsun.
Ben 21 ocakta adet oldum yani aşılamam tutmadı. Demekki o pembemsilik jel den mişNasıl gidiyo tedavin. Jel bende de pembemsi, kahverengi olarak geri geliyor. İnşallah bişe yoktur. Normal diyorlar ama
Bi süre sonra tahriş yapıyo malesef normal bi durumMerhabalar. Ben de tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Ben de bu helden kullanıyor. 5. Haftan hamilelikle. Şimdiye kadar hiç avutmayan jel, bugün yaparken redmen canımı acıttı. Yanı vajınam acıdı ıcıne almak ıstemedı. Sizde de boyle olan oldu mu. Sebebi nedir ki? Şimdiye kadar hiç acımamıstı
Bence korkma renksiz akıntılar korkulacak şeyler degilMerhaba arkadaşlar size birsey sormak istiyorum. Bugün transferimin 4. Günü ve aksama doğru yumurta akı gibi bir akıntı geldi. Çok değil az miktarda. Korktum acaba embriyom tutunmadı da düştü mu dedim. Böyle durum yaşayan var mı? Embriyo tutunmadiginda bu şekilde bir akıntı seklinde düşer mi? Çok korkuyorum
Merhaba, 4 tüp bebek denemem de de bunu verdiler. Tutsa da tutmasa da akıyor o. Aslında akan jelin kendisi oluyor. Hiç korkma içini ferah tut.Merhaba arkadaşlar size birsey sormak istiyorum. Bugün transferimin 4. Günü ve aksama doğru yumurta akı gibi bir akıntı geldi. Çok değil az miktarda. Korktum acaba embriyom tutunmadı da düştü mu dedim. Böyle durum yaşayan var mı? Embriyo tutunmadiginda bu şekilde bir akıntı seklinde düşer mi? Çok korkuyorum
Andiktan sonra 5 dk. Uzanıp sonra biraz yürümem gerekiyor ki ilaç emilebiksin oradan yoksa birikir etkisinde azalirkızlar selam hamilelikte beşinci haftaya ilerleyorum. sabah akşam crinone jel kullanıyorum ama çok tahriş etti acayip bi kaşıntı ve tahriş yaptı bu akşam yenisini koyarken vajinamda biriktiğini gördüm hemde rengi hafif yeşilimsiydi galiba mantar oldum kız lar bebişime bişey olmaz demi sizdede böyle şeyler oldumu
Evet cnm 5 10 dk. Yat ama sonrasında ilacın tam. Emilebilmesi için muhakkak yürümekte gerekiyor yoksa vajinada birikir ilaç emilemezya arkadaşlar
crinone koyduktan sonra ayağa kalkıp yürüyünce hemen akmaya başlıyor ve çoğu gidiyor.bana hemşire koyduktan sonra 5-10 dk yatmamı söylemişti.
Düstu mu bebeginben bu jelden nefret ediyorum hamileyken her kullandığımda korkuyordum ki korktuğum başıma geldi
sonuçta basınçla ilacı sıkıyorsun ister istemez bi zarar veriyordur ikinciye hamile kalırsam asla ama asla bu jeli kullanmayacam evde bir kutu var gördükçe bile sinirim bozuluyor