Crinone jel kullananlar

antalyadayım mesajınızı geç gördüm kusura bakmayın ürünü başkasına verdim

Merhaba Dr bu aksam acilde yazdı bu jeli ancak ne kadar içeriği sokacagimi bilemedim ve korktum prokpekdüsdede pek aciklayici değil sonuna kadar içeri mi sokacagim

Ben almak isterim. Hangi ildesiniz
merhaba arkadaşlar. ben ikinci denememde hamile kaldım daha çok yeniyim. crinone jel kullanıyordum 10.haftanın sonuna kadar kullandım doktorum bıraktırdı. Elimde fazladan bir kutu crinone jel var 3 hata önce iki kutu almıştım bırakınca kutunun bir tanesi elimde kaldı. Kullanan ve ilgilenen varsa 60 tl ye satabilirim
Devlet karşılıyor zaten ilacı ben yazdırıyorum düzenli. siz ücretli mi aldınız?

Arkadaşlar ben de bu sürece yeni başlayanlardanım, 10 gündür kullanıyorum bu jeli, ancak prospektüste veya internette tam anlatmıyor ne kadar sokulacak, Az yada çok sokmanın zararı olur mu, bi de arada bi geri geliyor akıntı olarak jel, normal mi.

Ayrıca bugün aşılamın 11. Günü , öğlen pembemsi bi leke gördüm çamaşırımda devamı gelmedi. Yerleşme kanaması diye düşünmek istiyorum ama bi yerde okudum sanırım bu sitede jelden olabilirmiş o pembemsilik, ama 10 gündür hiç olmadı neden bugün olsun.

Arkadaşlar ben de bu sürece yeni başlayanlardanım, 10 gündür kullanıyorum bu jeli, ancak prospektüste veya internette tam anlatmıyor ne kadar sokulacak, Az yada çok sokmanın zararı olur mu, bi de arada bi geri geliyor akıntı olarak jel, normal mi.

Ayrıca bugün aşılamın 11. Günü , öğlen pembemsi bi leke gördüm çamaşırımda devamı gelmedi. Yerleşme kanaması diye düşünmek istiyorum ama bi yerde okudum sanırım bu sitede jelden olabilirmiş o pembemsilik, ama 10 gündür hiç olmadı neden bugün olsun.

Nasıl gidiyo tedavin. Jel bende de pembemsi, kahverengi olarak geri geliyor. İnşallah bişe yoktur. Normal diyorlar ama

Nasıl gidiyo tedavin. Jel bende de pembemsi, kahverengi olarak geri geliyor. İnşallah bişe yoktur. Normal diyorlar ama
Ben 21 ocakta adet oldum yani aşılamam tutmadı. Demekki o pembemsilik jel den miş :( şubatın sonunda iğnelere başlayacaz sonrasında 2. aşılama inşallah. İlk aşılama öncesi klomen kullanmıştım 5 gün.

Merhabalar ben 6 hftalk hamileyim daha once bir kurtajm oldu kalbatisi durdu bide kizim var 5 yasinda suan crinone jel kullaniyorm 3 gundur dusuk riskm yok ama kullanmaya baslayinca butun belirtilerim gtti hc hamile gbi hissetmiyorm kasik batmalari azaldi gogusler hassa doldundu suan normal gbiler karnimdada cok gaz dolasiyor ve ilac bende hc uyku hali sersemlk fln yapmadi normalmi acaba brde asiri idrara cikiyorum

merhaba kızlar bende dün akşam kullanmaya başladım ama inanılmaz bir kasık ağrısı şişkinlik oldu sizinde öyle oluyormu 2 kere kimyasal gebelik geçirdim dr bunu verdi progesteron hapıyla birlikte

Kizlar 6 haftalik gebeyim. Bu jeli kullanırken çubukta kan gördüm. Sonra kalkarken peceteye sildigimde 3 4 damla kıpkırmızı kan oldu. Çok korktum. Bu şekilde olan var mi?
Içerde birikme yaptığı için çubuk önce girmedi ben azcik zorladım. Hata bende ama bu şekilde kanaması beni endişelendirdi.

mrb arkadaşlar benimde dondurulmuş embriyo transferim olacak inşallah.. yarın başlayacam bu jele sabah akşam kullanmam gerekli.. bide progesteron iğnesi verdi günde 1 defa..
ama bu jeli kullanmaktan tedirginim....
jeli yaptıktan sonra 15 dk yürü dediler bana.. bazıları yatıyormuş.. ??

Son düzenleme:
Merhabalar. Ben de tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Ben de bu helden kullanıyor. 5. Haftan hamilelikle. Şimdiye kadar hiç avutmayan jel, bugün yaparken redmen canımı acıttı. Yanı vajınam acıdı ıcıne almak ıstemedı. Sizde de boyle olan oldu mu. Sebebi nedir ki? Şimdiye kadar hiç acımamıstı

Hayırlı olsun. İçinde kalıntı birikmiş ola bilir. Parmağınla her zaman temizle, yoksa tahriş eder.

Merhabalar. Ben de tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Ben de bu helden kullanıyor. 5. Haftan hamilelikle. Şimdiye kadar hiç avutmayan jel, bugün yaparken redmen canımı acıttı. Yanı vajınam acıdı ıcıne almak ıstemedı. Sizde de boyle olan oldu mu. Sebebi nedir ki? Şimdiye kadar hiç acımamıstı
Bi süre sonra tahriş yapıyo malesef normal bi durum

Merhaba arkadaşlar size birsey sormak istiyorum. Bugün transferimin 4. Günü ve aksama doğru yumurta akı gibi bir akıntı geldi. Çok değil az miktarda. Korktum acaba embriyom tutunmadı da düştü mu dedim. Böyle durum yaşayan var mı? Embriyo tutunmadiginda bu şekilde bir akıntı seklinde düşer mi? Çok korkuyorum

Merhaba arkadaşlar size birsey sormak istiyorum. Bugün transferimin 4. Günü ve aksama doğru yumurta akı gibi bir akıntı geldi. Çok değil az miktarda. Korktum acaba embriyom tutunmadı da düştü mu dedim. Böyle durum yaşayan var mı? Embriyo tutunmadiginda bu şekilde bir akıntı seklinde düşer mi? Çok korkuyorum
Bence korkma renksiz akıntılar korkulacak şeyler degil

Merhaba, 4 tüp bebek denemem de de bunu verdiler. Tutsa da tutmasa da akıyor o. Aslında akan jelin kendisi oluyor. Hiç korkma içini ferah tut.

Merhaba arkadaşlar size birsey sormak istiyorum. Bugün transferimin 4. Günü ve aksama doğru yumurta akı gibi bir akıntı geldi. Çok değil az miktarda. Korktum acaba embriyom tutunmadı da düştü mu dedim. Böyle durum yaşayan var mı? Embriyo tutunmadiginda bu şekilde bir akıntı ile düşer mi

Teşekkür ederim çok sağolun 😊

Kull
kızlar selam hamilelikte beşinci haftaya ilerleyorum. sabah akşam crinone jel kullanıyorum ama çok tahriş etti acayip bi kaşıntı ve tahriş yaptı bu akşam yenisini koyarken vajinamda biriktiğini gördüm hemde rengi hafif yeşilimsiydi galiba mantar oldum kız lar bebişime bişey olmaz demi sizdede böyle şeyler oldumu
Andiktan sonra 5 dk. Uzanıp sonra biraz yürümem gerekiyor ki ilaç emilebiksin oradan yoksa birikir etkisinde azalir

ya arkadaşlar
crinone koyduktan sonra ayağa kalkıp yürüyünce hemen akmaya başlıyor ve çoğu gidiyor.bana hemşire koyduktan sonra 5-10 dk yatmamı söylemişti.
Evet cnm 5 10 dk. Yat ama sonrasında ilacın tam. Emilebilmesi için muhakkak yürümekte gerekiyor yoksa vajinada birikir ilaç emilemez

ben bu jelden nefret ediyorum hamileyken her kullandığımda korkuyordum ki korktuğum başıma geldi

sonuçta basınçla ilacı sıkıyorsun ister istemez bi zarar veriyordur ikinciye hamile kalırsam asla ama asla bu jeli kullanmayacam evde bir kutu var gördükçe bile sinirim bozuluyor
Düstu mu bebegin

Back
X