Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar herkes bu jeli günde 2 kez mi kullanıyor?b en sadece sabahları yapıyorum.yoksa yanlış mı anladım?bak şimdi içimi bi korku sardı.benim de hafif kahve rengi-pembe kupkuru geri geliyor
ACİL CEVAP!
kızlar herkes bu jeli günde 2 kez mi kullanıyor?b en sadece sabahları yapıyorum.yoksa yanlış mı anladım?bak şimdi içimi bi korku sardı.benim de hafif kahve rengi-pembe kupkuru geri geliyor
ACİL CEVAP!
Selam arkadaslar, benim sizlere sorum olacak, bagkur la, bu jel kac fiyata alabiliyoruz ? cevaplarsaniz sevinirim
benim 5. haftam dün jel,n rengi biraz kahveye dönük geri geldi.çok korktum.sabahları kabusum oldu bu jel.acaba aparatı fazla mı itiyorum.ne bileyim insan bu kadar zor bebek sahibi olunca böyle hassas davranıyor.hamile ler sizde de zaman zaman böyle renk değiştirip geri gelme var mı?içimizde ne var ki böyle oluyor?
bu jelin normalde fiyatı ne kadar ki??çünkü ben daha önceki ilaçlarla birlikte bu ay 55 ilaç kesintisi ödeyecem:))
bu arada sen çalışıyor musun?ben bu hafta raporluyum ve haftaya ne yaparım bilemiyorum.yolda yürümeye bile korkuyorum.hemen belim ağrıyor,gücüm tükeniyor.sende de var mı değişiklikler?