Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 defa aşılama yaptırdık olmadı. artık tüp bebek yaptırmaya karar verdik
saol peluş ya gidince sorcam demişsin ya doktora.sorabilirmisin acaba bu progesteron ilaçlarının yeni iğnesi çıkmış.bu o mu diye?????banada belki bulamayabilirsin demişti doktor.
arkadaşlar selam bende crione jel kullanıyorum sabah akşam ayrıca cyole prognova hap kullanıyorum günde 3 kez dondurulmaşlarla transfer oldum ve cuma test günün bu ilaçlar gebelik oluşunca zarar vermezmi
Günaydın sude benim eşimdede aynı sorun vardı 5 yıl önce varikosel ameliyatı oldu sayı normal düzeye hatta fazlasına çıktı fakat ileri hareketli sayısı yetersizdi. aşılamalarımız bizimde negatif sonuçlandı. 2. deneme tüp bebekte çok şükür allah yüzümüze güldü. Gerçi sadece eşimin problemi yoktu benim fsh ımda 14 tü. ama sonunda oldu inanmak ve iyi bir hastane seçimiye ben bu mucizenin olmayacağına inanmıyorum.
Erescim bizler tüp bebek annesi olabilmek için nelere katlanıyoruz. Ve ben hamile olmama rağmen ne kadar acı çekçeğim ne kadar rahatsız olacağımın hiç bir önemi yok bebeklerim sağlıklı olsunlar sağlıkla doğsunlar ve ben onlar için her türlü eziyeti çekmeye razıyım. Bence sen iğne araştırmalarını falan bırak. Tamam pek hoş bi şey değil crinon mutlaka rahatsızlık veriyor ama sen buna neden katlandığını atlıyorsun bence. Toplamında hamileliğinin 12. haftasına kadar kullanıcaksın katlanman gereken süre bu biraz daha sabırlı olamazmısın. Sana transferi ve tedavini hangi dr yaptıysa kimseye aldırmadan onun söylediklerinde dışarı asla çıkmamalısın bence. Açıkçası ben öyle yapıyorum çünkü bu işi bilen insanlar onlar kulaktan dolma şeylerle kendi aklını karıştırma tedavilerin çoğu kişiye özel senin ihtiyacın crinonsa katlanmalısın şekerim. Açıkçası ben bi bebek için günde 2 tane yaptığım crinon değil 10 dk da bir bile crinon yapmaya razıyım. Sevgiler.:teselli:
saol peluş ya gidince sorcam demişsin ya doktora.sorabilirmisin acaba bu progesteron ilaçlarının yeni iğnesi çıkmış.bu o mu diye?????banada belki bulamayabilirsin demişti doktor.
günaydın canım benim eşimde 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu henüz test yaptırmadık....ilk testimizde sayı 27 milyon, hareketlilik %10 morfoloji %3 çıktı...
inşallah düzelme olmuştur....Ameliyattan sonra eşine ilaç verdiler mi benim eşime hiçbirşey vermediler de ben keçiboynuzu yediriyorum sürekli faydasını görürüz inşallah...
slm ebrizm nerde yaptırdınız tüp bebeği acaba biz istanbul amerikan hastanesine gidicez
arkadaşlar bendende büyük beyaz parça geldi bu embriyo olamaz değilmi yani beyaz olmazdı galiba çok küçük olmasına rağmen embriyonun düştüğünü görebilirmiyiz acaba
canım haklısın tabi bende herşeye katlanırım.ama bu ilaç her seferinde tahriş ediyor.ilaç koyu kaverengi çıkıyor.hafifte kanama olabiliyor. belliki bir enfeksiyona sebep olmuş.1 ayım daha var. benim korkum enfeksiyon ilerlerse daha kötü olacak diye... hatta belkide ilaç kullanmak zorunda kalacağım.çünkü eğer ilaç sebep oluyorsa herseferinde dahada tahriş edip enfeksiyonu artıracaktır.
crione grçekten berbat bişey bencedeeeeeeee geçen defa ben 1.5 aylık düşük yaptım o gerçekten beterdi ama hiç sevinemem,ştik zaten kandeğerleri düşüktü gebelik var ama düşükle sonuçlanır denildi 1.5 ay dayana bildi ozamn 3 taneydi şimdi 3 embiriyomun 2 canlandı 2 transfer edildi