Crinone jel kullananlar

Kızlar crinone jeli kullanıyorum bende ve hamileyim bugun duş alıcaktım ve vajinamın içinde biriktiğini gördüm bazıları topak topak dökülüyor diyor ama benden hiç dökülmedi su gibi akıntım var sadece ama içinde birikmiş dayanamadım parmağımla temizledim çok fazla birikmiş ya bide kahverengi hatta siyaha dönük. Peynirimsi iğrenç bişi bebeğime bi zararı olur mu parmağımla temizlemek zarar vermişmidir çok endişeliyim yardım edin lütfen ne iğrenç bişi bu jel

Kızlar crinone jeli kullanıyorum bende ve hamileyim bugun duş alıcaktım ve vajinamın içinde biriktiğini gördüm bazıları topak topak dökülüyor diyor ama benden hiç dökülmedi su gibi akıntım var sadece ama içinde birikmiş dayanamadım parmağımla temizledim çok fazla birikmiş ya bide kahverengi hatta siyaha dönük. Peynirimsi iğrenç bişi bebeğime bi zararı olur mu parmağımla temizlemek zarar vermişmidir çok endişeliyim yardım edin lütfen ne iğrenç bişi bu jel

Cnm telasss yApmaa olmamistirr..bebek rahimdee zaten ama bida oynamaaa sakinn haa

nedir bu jelden çektiğimiz kızlar.. yaklaşık 13 gündür kullanıyorum transferden sonra bugun 9. günüm tortu şeklinde gelmeye başladı 2 gündür korktum tabi ki.. allahtan buradaki paylaşımları takip ettim içim rahatladı normal olduğunu öğrenmiş oldum. yarın test günüm inş pozitifi görürüm :))

arkadaşlar ben jeli günde bir kez sabahları kullanıyorum ama jeli kullandiktan sonra sulu bir akıntı geliyor aranızda bu şekilde olan varmı?

dusuk tehlikem oldugu.icin doktor bu jelden banada verdi sabah aksam kullaniyorum ama islak hep jeli koyarken bugun sivi akti resmen hissettim normal dedi.doktorum
.allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins

bende yumurta toplamadan beri kullanıyorum yaklaşık 18 gün falan olmuştur.
dünden beri sızlama vardı.
bugün tuvaletimi yaparken yanma oldu
çok kötü bir şey...
bu jel yüzündenmiş demekki...
ne olacak böyle kullanmaya devam mı edicez yine de?

bende 15 gün kullandım, kahverengi lekem olmuştu çok az.

15 gün boyunca çok şükür hep normal akıntı geldi benden. ne kahverengi nede siyah, ne pembe ne kırmızı akıntı hiçbiri gelmedi.

kızlar lekeden sonra bugün 19 gün geçti. sürekli dinleniyorum.

inşallah tehlike yoktur değil mi?

var mı fikriniz

bende kuullanıyorum o jeli bendede yumurtanın sarısı gibi pelte şeklinde geliyor aranızda öyle olan varmı ne olur söyleyin kafayı yemek üzereyim çok sarı geliyor :14::14:

Bu jeli nerdeyse 12 gundur kullaniyorum. Daha bugun bayagi tahris ettigini fark ediyorum. Bayagi yakiyor simdi. Ilk defa bugun bazilari geri cikmaya basladi. Zaten merak ediyordum nereye gidiyor bunlar diye. Bir sekilde temizleme sansimiz yokmu bunu. Cok sinir birsey. aksama nasil kullanacagim bunu simdi ya.

vardı yada ben öle sandım değerim yükselmemiş yeni öğrendim 18. günümdü benim durumumu dikkate alma sen....

tup bebek tedavim devam ederken dojtorum crinone jeli onermisti. Her sabah ise gitmeden once kullaniyordum fakat ustune 10 da kadar yurume firsati bulamadan araba kullaniyordum.(10 dk yurunurse vucut tarafindan emilimi artiyor) tabi arada minik tortular olmuyor da degildi. transferimin 10.gunu ozel bolgede zonklama seklinde bur agri basladi. Kahverengi lekelenmelr artik kan rengi olmaya basliyordu. Birkac saat sonra kananam artti ve izin aldim. Evde bi karin agrisi basladi klozete zor yetistigimde kocaman bir parca dustu ve ben feryat figan aglamaya casladim. kanla karismis bu sertlesmis seyler,tortular....o kadar korktum o kadar uzuldum ki...oysa su an gebeligim devam ediyor. Size onerim ya jeli kullandiktan sonra 10dk evde yuruyun ya da ignesini hapini falan kullanin...

kızlar merhabalar.. umarım birisi görür bu yazımı ve cevap verir...ben 2 adet dondurulmuş trasnferimin sonrasında bugün 7. günümdeyim.. hiçbir belirtim yok sadece crinone jel yüzünden 2 gündür tortunun arasına sıkışmış çok çok çok hafif pembemsi parçacık gelmeye başladı..ve bu beni çok aşırı korkutmaya başladı.. ne olur birileri yazsın.. yardımınıza ihtiyacım var....

kızlar merhabalar.. umarım birisi görür bu yazımı ve cevap verir...ben 2 adet dondurulmuş trasnferimin sonrasında bugün 7. günümdeyim.. hiçbir belirtim yok sadece crinone jel yüzünden 2 gündür tortunun arasına sıkışmış çok çok çok hafif pembemsi parçacık gelmeye başladı..ve bu beni çok aşırı korkutmaya başladı.. ne olur birileri yazsın.. yardımınıza ihtiyacım var....

Öncelikle hayırlı olsun.

Jelin çok farklı renklerde gelmesi normal, hiç endişe etme. Hatta kahve, turuncuya benzer, yeşilimsi, siyahımsı da gele bilir. Bir de hiç bir belirti arama. Çünki belirtinin olmaması yanıltıcı olduğu gibi, yalancı belirtiler de ola biliyor. Sen test yapana kadar kiç kalbini bulandırma.

Son düzenleme:
kızlar jeli sabah akşam mı kullanıyorsunuz ? ben sadece sabahları kullanıyorum. yumurta toplandığı gün başladım. dediğiniz gibi pamuksu ufak şeyler oluyo ama napalım artık . hareket etmek şart bunu kullanınca o yüzden ben işe gittikten sonra kullanmayı düşünüyorum gerçi ordada nerde sıkacaksam :)

Öncelikle hayırlı olsun.

Jelin çok farklı renklerde gelmesi normal, hiç endişe etme. Hatta kahve, turuncuya benzer, yeşilimsi, siyahımsı da gele bilir. Bir de hiç bir belirti arama. Çünki belirtinin olmaması yanıltıcı olduğu gibi, yalancı belirtiler de ola biliyor. Sen test yapana kadar kiç kalbini bulandırma.

çok teşekkür ederim canım sağolasın :) o kadar korktum ki anlatamam.. aslında bu benim 2. tüp bebek denemem..ilkinde o bahsettiğim pembemsi renk çok daha sık geliyordu ve 10. gübnümde adet olmuştum.. yine öyle olmasından çok korkuyorum .bugün artık 8. günüm oldu..test günüme az kaldı.. ömrümden ömür gidiyor sanki...

buarada sen ne durumdasın? merak ettim.. bilgilerine ihtiya:3:cım olabilir..

çok teşekkür ederim canım sağolasın :) o kadar korktum ki anlatamam.. aslında bu benim 2. tüp bebek denemem..ilkinde o bahsettiğim pembemsi renk çok daha sık geliyordu ve 10. gübnümde adet olmuştum.. yine öyle olmasından çok korkuyorum .bugün artık 8. günüm oldu..test günüme az kaldı.. ömrümden ömür gidiyor sanki...

buarada sen ne durumdasın? merak ettim.. bilgilerine ihtiya:3:cım olabilir..

İn şee Allah bu sefer güzel haberler alırsın. Bu tedavin en zor yanı beklemek zaten. Allah kolaylık versin.

Bense 7. deneme için beklemedeyim. Donmuş tedavisi olucak kısmetse. Daha ne zaman yapılacağına karar vermedik. Hayırlısı olsun.

Back
X