Crinone jel kullananlar

Kizlar selam, bende bu klomen ve çatlama iğnesi oldum crinone JEL verdi Dr. Ama kullanmaya basladigimdan beri kasiklarimda ve karnimda agrilar oluyor. Bugün 5. Kullandim. Dr hamile olmadigindan emin olana kadar kullan dedi. Bu agrilar normal mi? Lütfen yardimci olun.
Canım merhaba ben de bu jeli kullanıyorum doktorum yatmadan kullan yat dedi ama geceleri uyutmuyo karın ağrısı yapıyo adet sancısı gibi senin gibi merak ediyorum ben de acaba böyle bi durum yaşayan hamile arkadaşlar var mı bilgilerinizi paylaşır mısınız lütfen :KK43:

Canım merhaba ben de bu jeli kullanıyorum doktorum yatmadan kullan yat dedi ama geceleri uyutmuyo karın ağrısı yapıyo adet sancısı gibi senin gibi merak ediyorum ben de acaba böyle bi durum yaşayan hamile arkadaşlar var mı bilgilerinizi paylaşır mısınız lütfen :KK43:

Selam canim benim 4. Ayim. Hatta bu ay asilama oldum. Ama hala gebelik yokk. Jel bana cok fazla gaz da yapiyorr. Jelin hamileligi kolaylastirici etkisi yok. Sadece rahim duvarini kalinlastirarakk dusuk riskini azaltiyorr. İnsaallaahh tez vakitte bebegine kavusursinn

Selam canim benim 4. Ayim. Hatta bu ay asilama oldum. Ama hala gebelik yokk. Jel bana cok fazla gaz da yapiyorr. Jelin hamileligi kolaylastirici etkisi yok. Sadece rahim duvarini kalinlastirarakk dusuk riskini azaltiyorr. İnsaallaahh tez vakitte bebegine kavusursinn
Teşekkür ederim canım amin rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşallah :KK3:

Kizlar sizunde rahim sizlama zongurdama oluyormu idrar testlermde normal cikti enfjsyn vs yok ilk gebelik tup bebej
vallaha bu jelden hersey oluyor ben hala kullanıyorum kasıntı sızlama akıntı ve bazen rahım dısarı cıkacak gibi canım acıyor hele o tortu birikiyor ya cok fena bundan bir kurtula bilsem :(

Canim senindemi tup ile olusti gebrlik.tup bebek merkezimi devam etti dedi yoksa baska doktormu bana baska doktor devsm et dedi 19 haftalik oldum bnde bi baskasida mantat olur fazlasi zarar dedi.kullan diyen doktorda erkn dogum ve dusugu onler fiyo

Canim senindemi tup ile olusti gebrlik.tup bebek merkezimi devam etti dedi yoksa baska doktormu bana baska doktor devsm et dedi 19 haftalik oldum bnde bi baskasida mantat olur fazlasi zarar dedi.kullan diyen doktorda erkn dogum ve dusugu onler fiyo
bendede tüp bebekle olustu gebeliğim mantar olmadı ama biraz sorun yasıyorum herseye razıyım bu kez olsun bebegi saglıklı bir şekilde kucagımıza alalım da rahim acıklıgı oldugu için kullanıyorum diğer bebegımde dikiş atıldı ve enfeksiyon yuzunden erken dogum oldu ve bebegimi kayıp ettim bu yuzden dikiş istemedım bu şekil idare ediyoruz insallah sorunsuz devam eder hepimiz için

Sabah crinone jelimi kullandım 5 dk. sonra büyük tuvaletim geldi ve tuvalette tüm jelin çıktığını gördüm sonra tekrar crinone jeli kullandım hata mı yaptım acaba?

bendede tüp bebekle olustu gebeliğim mantar olmadı ama biraz sorun yasıyorum herseye razıyım bu kez olsun bebegi saglıklı bir şekilde kucagımıza alalım da rahim acıklıgı oldugu için kullanıyorum diğer bebegımde dikiş atıldı ve enfeksiyon yuzunden erken dogum oldu ve bebegimi kayıp ettim bu yuzden dikiş istemedım bu şekil idare ediyoruz insallah sorunsuz devam eder hepimiz için
Insallah sag salim aliruz allah yardimcmz olsun kullanmaya dewam edecegiz napalim yeterki hayirlica dogsunlar

Insallah sag salim aliruz allah yardimcmz olsun kullanmaya dewam edecegiz napalim yeterki hayirlica dogsunlar
Arkadaslar bende bu jeli ikinci kez kullaniyorum ilk kullandigimda herkesin yasadigi problemleri bende yasadim hele o kasinti yok mu mahvetti beni ama bana bu jeli kullanirken yapilmasi gereken en onemi seyi soylememisleer . Jeli kullandikdan sonra mutlaka 1 saat yuruyus herkese tavsiye ediyorum ilk kjllandigimda yasadiklarimi yasamiyorum cok sukur

Tedavim Bittiği İçin Elimde kalan ilaçları satıyorum.(SAMSUN 'dayım)
Crinone %8 jel 2 kutu = 65 TL
son kullanma tarihi = mayıs 2017
özelden msj atın kargo ile göndereyim. Rabbim herkesin dileğini versin.

Meraba ben bu jelden kullaniyorum..ya özel olcak ama vajinaanin o en aşağı kısmına mi...yoksa ortaya dogrumu girdiyoruz bu jeli acaba?????
Kafam karışık yanlış yapiyosam.ya idrar yoluna sıkıyor sam diye korkuyorum. .

Meraba ben bu jelden kullaniyorum..ya özel olcak ama vajinaanin o en aşağı kısmına mi...yoksa ortaya dogrumu girdiyoruz bu jeli acaba?????
Kafam karışık yanlış yapiyosam.ya idrar yoluna sıkıyor sam diye korkuyorum. .
günaydın, jeli açtıktan sonra vajinanın içine sokabildiğin kadar sokup (rahme ulaşması için) sıkıyorsun.

arkadaslar bişey sorucam bu jeli bana da verdiler ama içeriği hakkaında çok bilgi vermediler ne işe yarıyor söyleyebilirmisiniz

merhaba hanımlar,

dün doktorum bana crinon verdi.16 gün sonra başlamamı söyledi.ama ben doktora bu ney neye yararı var diye sormayı atladım :)
umarım faydası olur.hamile değilim şuan ben burda anladığım kadarıyla hamiller kullanmış.bana neden verdiki acaba..

merhaba hanımlar,

dün doktorum bana crinon verdi.16 gün sonra başlamamı söyledi.ama ben doktora bu ney neye yararı var diye sormayı atladım :)
umarım faydası olur.hamile değilim şuan ben burda anladığım kadarıyla hamiller kullanmış.bana neden verdiki acaba..

canım jel rahim duvarının kalınlaşması için kullanılıyor.

merhba hanımlar,

ben bu sabah crinone jele başladım.çok özür dileyerek soruyorum kusura bakmayın ama doktorum erkek bunu ona soramadım.çubuğu rahmimizdeki delikten mi sokucaz yok yüzeysel sıksak öyle yeterlimi ya :/ bide yatıyor musunuz bi süre.
yardımcı olursanız sevinirim.

Kizlar meraba bende 3 haftalik hamileyim.1haftadir bu jeli kullaniyorum.En son dun aksam 10da kullandim ama bugun sari renkte akintiyla beraber jelde geliyor normalmi??Yoksa dusukle ilgili biseymi bu akinti sari renk olmasi korkuttu :(

Aynı dertten bendede var ya bir aydır birşey yoktu yeni yeni başladı benimki yeşil olarak geri donuyor çok korkuyorum perşembe doktora gidecem soracam. İnsaAllah kotu birşeyd degildir

Back
X