Crinone jel kullananlar

Arkadaşlar bir sorum olacak ben hamileym kese görmemeye az kaldı bu ceinone jeli sabah bir kere kullanıyorum uzun zamandır geri gelmemişti önceden geldiğinde açık renk geliyordu dün resme kahve ve siyah küçük parcalar geldi bu kötü birşey mi korkuyorum yardımcı olursa ni sevinirimm:110:

Arkadaşlar bir sorum olacak ben hamileym kese görmemeye az kaldı bu ceinone jeli sabah bir kere kullanıyorum uzun zamandır geri gelmemişti önceden geldiğinde açık renk geliyordu dün resme kahve ve siyah küçük parcalar geldi bu kötü birşey mi korkuyorum yardımcı olursa ni sevinirimm:110:
Uzun süre kullanınca oluyor öyle merak etme içinde atıyorum 1 haftalık jel var havayla temas edince dışarı pembe sarı kahverengi siyah gibi renk donusumuyle çıkıyor ne kadar eskiyse rengi o kadar koyulaşıyor normal bir durum

konuştum canım doktorumla ama sistemde 1x1 göründüğü için yazamam dedi. parayla alıyorum artık yapcak bişi yok :KK43:
meraba canım sağlık ocağına gidip durumu aile hekimine anlatırsan düzeltme yaparlar. benim yakın zamanda yaşadığım bir sorundu.sanırım doktorunun işine gelmiyor. sağlık ocağı aile hekimine git bence yazık verdiğin paraya.yani düzeltilebiliyor.

meraba canım sağlık ocağına gidip durumu aile hekimine anlatırsan düzeltme yaparlar. benim yakın zamanda yaşadığım bir sorundu.sanırım doktorunun işine gelmiyor. sağlık ocağı aile hekimine git bence yazık verdiğin paraya.yani düzeltilebiliyor.

12 haftayı doldurdum artık canım çok şükür bi şekilde gerek kalmadı artık ilaca. Allahım kimseyi kullanmak zorunda bırakması, sorunsuz hamilelik ler versin inşallah

korkma canım benim de öyle oluyordu içini ferah tut :)

Kızlar bu jeli kullanmaya baslicam
Kullanırken çok ileriye doğru mu itmek lazım zararı olur mu nasıl kullancam yardiiiim edin

Youtube da videosu var ben onu izleyip yapmıştım, tavsiye ederim. Sonuna kadar zorlamadan yap rahim ağzına kadar gidiyor zaten tedirgin olma, bebeğe gelmez...

Teşekkürler bebek yok henüz hazırlık aşaması ama umarım olur :)
Saglicakla kucağına al bebişini

merhabalar bende crinone jel kullanıyorum fakat ilacı açtığımda hepsi dışarı fışkırıyor. böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba ???

Merhaba kizlar. Transferimde 2.gunum. Yunurta toplamadan itibaren sabahlari bir kere olacak sekilde kullaniyordum. Transferden sonra sabah aksam olarak kullanmaya basladim
Jeli vajinaya uyguladiktan sonra kasik agrim oluyor benim nedendir bilmem. Bir de bu ilaci aile hekimleri yaziyor mu

Merhaba kizlar. Transferimde 2.gunum. Yunurta toplamadan itibaren sabahlari bir kere olacak sekilde kullaniyordum. Transferden sonra sabah aksam olarak kullanmaya basladim
Jeli vajinaya uyguladiktan sonra kasik agrim oluyor benim nedendir bilmem. Bir de bu ilaci aile hekimleri yaziyor mu
Yazılıyor canım 6 kutu ödeniyor hemde kaşık ağrısı na gelince bende olmamıştı ama kişiden kişiye değişir

Arkadaşlar mrb benim ctesi günü aşılamam yapıldı banada bu jelden verildi ne için kullanılıyor bu jel

Arkadaşlar mrb benim ctesi günü aşılamam yapıldı banada bu jelden verildi ne için kullanılıyor bu jel
Bebek tutunsun.herhangi bir düşüğe sebep olmaması için kullanılıyor.. Ben bir ay kullandım aşılamaya hamile kalmistim ama sonlandırıldı.. İnsaAllah Rabbim emeğinin karşılığını verir canım. Hayırlı olsun

Bebek tutunsun.herhangi bir düşüğe sebep olmaması için kullanılıyor.. Ben bir ay kullandım aşılamaya hamile kalmistim ama sonlandırıldı.. İnsaAllah Rabbim emeğinin karşılığını verir canım. Hayırlı olsun
Neden sonrandirildi cnm

Back
X