Crinone jel kullananlar

Ben de bu heli kullanıyorum. Bugün transferimin 3.günü sabah akşam olarak verdi doktorum. Aslında önce ssdece sabah vermişti transferden sonra progestan iğnesi de yazdı. Ben de o iğneden çok korkuyorum ama mecbur kalırsam yaptırcam mecbur:( doktordan eşdeğeri bir şey yazmasını rica ettim o da günlük 3 defa vajinal yoldan progestan tablet, sabah akşam da crinone jel önerdi. Ama şu an inanılmaz yanma ve kaşıntım var ağrıdan uyuyamadım sanırım tekrar iğneyi isteyeceğim. Aranızda aynı durumu yaşayanlar vsr mı?

Ben de bu heli kullanıyorum. Bugün transferimin 3.günü sabah akşam olarak verdi doktorum. Aslında önce ssdece sabah vermişti transferden sonra progestan iğnesi de yazdı. Ben de o iğneden çok korkuyorum ama mecbur kalırsam yaptırcam mecbur:KK43: doktordan eşdeğeri bir şey yazmasını rica ettim o da günlük 3 defa vajinal yoldan progestan tablet, sabah akşam da crinone jel önerdi. Ama şu an inanılmaz yanma ve kaşıntım var ağrıdan uyuyamadım sanırım tekrar iğneyi isteyeceğim. Aranızda aynı durumu yaşayanlar vsr mı?
ben sadece akşamları uyguluyorum neden 2 vermediki bana

Arkadaslar,dilerim tez zamanda yavrularinizi kucaginiza alirsiniz.
Ben nisanda transfer oldum,ilk denemeyle hamileyim cok sukur.
Darısı basiniza olsun.

Elimde 2 paket crinone jel kaldi.(3ay boyunca hergun sabah_aksam kullandim,2016_2017 trh li. Kurumum odemeyince ben de stoklamistim. 1 Paketi 70 tl idi)
Suan progestan 200mg vaginal tablet kullaniyorum. Ondan da var elimde(2 hafta icinde onu da birakacakmisim)
4 adet hibor igne, 3 proluton depot igne, 1 estrofem tablet var elimde.
Bunlarin hepsi elimde kaldi,temiz paketli,kullanim trhlerine 5_6 ay var.
Haziran_temmuz gibi biraktim ilaclarimi. Transferden sonra 3ay kullandim.
Almak isteyeniniz varsa cok uygun fiyata hepsini yollayabilirim?
Ozelden de yazabilirsiniz.
Istanbuldayim.

Allah yardimciniz olsun,guzel haberlerle gelirsiniz insallah.

ben sadece akşamları uyguluyorum neden 2 vermediki bana
Bana normalde iğne verdi iğneyi istemeyince yerine günde 3 defa progestan fitil, 2 defa crinone jel verdi. Jelde sıkıntım çok yok da haplar mahvetti beni. Fitil olarak kullanırken de çokzorlanıyorum hem de aşırı kaşıntım var. Sanırım iğneye geçiş yapacağım. Allah hepimize yardım etsin, yapmsm dediğimiz ne varsa yaptırıyormuş bu işler. İnşallah sağlıklı sıhhatli kavuşalım da bebişlerimize unutlur bu günlerde. Sizin transfer ne zamsn oldu?

Bana normalde iğne verdi iğneyi istemeyince yerine günde 3 defa progestan fitil, 2 defa crinone jel verdi. Jelde sıkıntım çok yok da haplar mahvetti beni. Fitil olarak kullanırken de çokzorlanıyorum hem de aşırı kaşıntım var. Sanırım iğneye geçiş yapacağım. Allah hepimize yardım etsin, yapmsm dediğimiz ne varsa yaptırıyormuş bu işler. İnşallah sağlıklı sıhhatli kavuşalım da bebişlerimize unutlur bu günlerde. Sizin transfer ne zamsn oldu?
ben ctesi günü aşılama oldum 23 kasımda tahlil yapılcak. sizin ne zaman yapıldı?

ben ctesi günü aşılama oldum 23 kasımda tahlil yapılcak. sizin ne zaman yapıldı?
Benim de transferim cuma günü yapıldı 18 kasımda sonuç belli olacak. Yatıyorum öyle, inşallah güzel haberler alırız hepimiz.

Benim de transferim cuma günü yapıldı 18 kasımda sonuç belli olacak. Yatıyorum öyle, inşallah güzel haberler alırız hepimiz.
inş canm ben çalıştığım için yatamıyorum Allah verirse nasıl olur hepsi vesile Allahım inş emeğimizin karşılığını verir ben hep dua edıyorum nasip bakalım zaman nasıl geçecek bilmiyorum.acayip merak içindeyim. sonucunu mutlaka haber ver cnm olurmu hakkımızda hayrlısı olsun

inş canm ben çalıştığım için yatamıyorum Allah verirse nasıl olur hepsi vesile Allahım inş emeğimizin karşılığını verir ben hep dua edıyorum nasip bakalım zaman nasıl geçecek bilmiyorum.acayip merak içindeyim. sonucunu mutlaka haber ver cnm olurmu hakkımızda hayrlısı olsun
Ben 2 hafta rapor aldım daha doğrusu doktorum raporu zorunlu veriyor zaten. Belki sizin aşılama olduğundan daha farklıdır. Amin inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız. Ben bu işlerin bu kadar zor olduğunu bilmezdim Allah herkese öaddi manevi yardım etsin.. Hangi ilaçları kullanıyorsun peki?

Hiçbir belirti arama inan o sıkıntıya girme.. Benim yüzümde sivilce çıktı, adet gibi bacakların agridi, Üşüdü... Bildiğin buz gibiydi.. Ben adet belirtilerimi böyle yaşıyordum.. Ve 13.gün aynı zamanda aşılama yaptırdığımiz arkadaşlar vardı onlar idrar ttesti yapınca yapım dedim yaptım ve çift çizgi cikti. Onlarinkide cikmisti.Sonra kan testi çıktı. Sonrası istee sonlandırıldı.. Onun için hiccc stres yapma. Elinden geldiğince ağır iş yapma.. Çok ayakta durma.. Saglikli beslen yeter..Merakla bekliyorum insaAllah Rabbim yüzümüzü güldürür

Hiçbir belirti arama inan o sıkıntıya girme.. Benim yüzümde sivilce çıktı, adet gibi bacakların agridi, Üşüdü... Bildiğin buz gibiydi.. Ben adet belirtilerimi böyle yaşıyordum.. Ve 13.gün aynı zamanda aşılama yaptırdığımiz arkadaşlar vardı onlar idrar ttesti yapınca yapım dedim yaptım ve çift çizgi cikti. Onlarinkide cikmisti.Sonra kan testi çıktı. Sonrası istee sonlandırıldı.. Onun için hiccc stres yapma. Elinden geldiğince ağır iş yapma.. Çok ayakta durma.. Saglikli beslen yeter..Merakla bekliyorum insaAllah Rabbim yüzümüzü güldürür
saol canım benim Allah razı olsun ağır iş yapmıyom işim oturarak zaten hiç yormuyorum kendimi çok dikkat ediyorum Allah razı olsun eşimde çok yardımcı oluyo sağolsun Rabbim hepimizin yuzunu guldursun inş. sen hangi aşamadasın canm

Ben 2 hafta rapor aldım daha doğrusu doktorum raporu zorunlu veriyor zaten. Belki sizin aşılama olduğundan daha farklıdır. Amin inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız. Ben bu işlerin bu kadar zor olduğunu bilmezdim Allah herkese öaddi manevi yardım etsin.. Hangi ilaçları kullanıyorsun peki?
benim aşılama ondan demekki canm hakkında hayrlısı olsun inş hayrlı haberleri verirsn bol bol dua et canm ben hem kendime hemde hepinize dua ediyom canlarım

ya karnımda hafif hafif ağrı var normalmi sizdede böle şeyler oldumu acaba

Sağolun kızlar bol bol dua edelim elimizden geleni yaptık takdir Allah'ın..benim şu an sıkıntım aşırı vajinal kaşıntım var mantar olmuş gibi. Doktorumla görüştük fitil yerine progestanın hapını kullan dedi. Aslında önce iğne vermişti ama ben onun yerine ilaç istedim. Aranızda iğne vurulmadan hamile kalan var mı? Sonrasında pişman olmaktan korkuyorum:(

Sağolun kızlar bol bol dua edelim elimizden geleni yaptık takdir Allah'ın..benim şu an sıkıntım aşırı vajinal kaşıntım var mantar olmuş gibi. Doktorumla görüştük fitil yerine progestanın hapını kullan dedi. Aslında önce iğne vermişti ama ben onun yerine ilaç istedim. Aranızda iğne vurulmadan hamile kalan var mı? Sonrasında pişman olmaktan korkuyorum:KK43:
Canım tüp bebek konusunda bilgim yok inan.. Ama aynı kapıya çıkıyor kadınlar kulübünden arastir bak öyle daha iyi bir sonuç alırsın.. Fitil yerine iğne kullananlar yaz

ya arkadaşlar bişy sorcam bu jeli kullanıyorum fakat içerisi dolmuyo ki ya ben çok rahatsız oldum pelte pelte beyaz bişy geliyo normalmi ki o

Back
X