Crinone jel kullananlar

Evet çok şükür canım. Ama en zoru da son günmüş. İnşallah uyurum bu gece :) Allahım dualarımızın sonunda güzel sonuçlara şükretmeyi de nasip etsin :) ilk denemem. İnşallah güzel sonucumu da alıp paylaşırım sizinle:)

Bence doktora danışmadan kullanma canım. Allah korusun başka şeyler de olabilir. Zaten sen gebesin tutunma sürecini atlatmışsın. Bizim bilgimiz bunu tavsiye etmeye yetmez bence. Zaten gerek olsa doktorun söylerdi. Yine de sen bidahakine sor doktoruna.
Tamam canım doktora soruyum o zaman

Evet çok şükür canım. Ama en zoru da son günmüş. İnşallah uyurum bu gece :) Allahım dualarımızın sonunda güzel sonuçlara şükretmeyi de nasip etsin :) ilk denemem. İnşallah güzel sonucumu da alıp paylaşırım sizinle:)
Amin cnm inşallah. Guzel haberlerini duyrz ins hem bizede umut olrsnsorun neydi peki sizde

Benim fsh değerim 9 çıktı. Yumurta rezervinde azalma var dedi doktor. Tabi sadece fsh değil ultrasonla da baktı. Aşılama denemek istedi. Üniversite tıp fak. Deydi ilk doktor. Ben de oyalanmak istemedim direk tüp bebek deneyelim dedim. Yaşım da 31. Geç kalmak istemedik. Senin de ilk denemen mi?

Yok canım ben de bekliyorum aslında yarın test günüm. Çok az kaldı çok heyecanlıyım :KK70: sanırım transferden sonra başlamıştım kullanmaya. O kadar çok ilaç iğne var ki hangisi ne zaman başladı hatırlamıyorum :KK70: sen hangi aşamadasın?
Naptn cnm merk ettm sonucn ne?

Hadi ya herşeyde bi hayr vardr bizim icn hayrlsi ne zamnsa ozamn olcak biz anlamyz üzülüyoz ama Allahn bi bildiği vardr elbet nolur cok üzülme
Evet biraz daha iyiyim canım düne göre. Ama insan üzülüyo işte. Tabi herşey nasip kısmet. Yapabileceğimiz bişey yok malesef. Herşeyin hayırlısını istedim zaten. Hiç nolursa olsun demedim. Üzülmenin faydası yok. İnşallah toparlanıp yeni tedaviye başlayabilirim. Bakalım. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bize de tabi :) teşekkür ederim ilgin için.

Evet biraz daha iyiyim canım düne göre. Ama insan üzülüyo işte. Tabi herşey nasip kısmet. Yapabileceğimiz bişey yok malesef. Herşeyin hayırlısını istedim zaten. Hiç nolursa olsun demedim. Üzülmenin faydası yok. İnşallah toparlanıp yeni tedaviye başlayabilirim. Bakalım. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bize de tabi :) teşekkür ederim ilgin için.
Iyi olmana sevindm biraz tkma kafana toprla kendni sonra yola devam edicen cnm bizmde sinavimz buymus hakkmzda hayrlsi olsn herzaman inşallah bigün bizimde dualrmz kabul olck ben inanıyorum

peki dondurulmuş embriyo kaldı mı sende cnm?

Iyi olmana sevindm biraz tkma kafana toprla kendni sonra yola devam edicen cnm bizmde sinavimz buymus hakkmzda hayrlsi olsn herzaman inşallah bigün bizimde dualrmz kabul olck ben inanıyorum

Evet aynen canım. İnanmaktan başka çaremiz yok. İnşallah kabul olur dualarımız.

peki dondurulmuş embriyo kaldı mı sende cnm?

Hayır canım. 4 yumurtam vardı. 2si döllendi 2sini de transfer ettiler. Yalnız doktorum pazartesi tekrar idrar testi istedi. Emin olmak için istedi sanırım ama anlamadım çok saçma geldi bana. Kanda yoksa idrarda çıkarmı. Hiç böyle bişey yaptınız mı? Eşimde umutlanıyo ya ona üzülüyorum. Neden böyle bişey istedi ki.

Arkadaşlar bu jeli yanlış mı kullanıyorum internette bi video izledim animasyon sıktıgimiz kısma ıgne batiriyordu.siz böyle birşey yapıyor musunuz? Bide sanki tam bosalmiyor benim jeller biraz içinde kalıyor

Arkadaşlar bu jeli yanlış mı kullanıyorum internette bi video izledim animasyon sıktıgimiz kısma ıgne batiriyordu.siz böyle birşey yapıyor musunuz? Bide sanki tam bosalmiyor benim jeller biraz içinde kalıyor
Canım iğne olayını bilmiyorum ben öyle yapmamıştım fakat olmaması lazım çünkü havayla birlikte sıkınca çıkıyor. Yoksa çıkmaz bence. Zaten tamamı çıksın diye de hem iyice salla hem de çıkartınca kalmışsa içinde sıktığın yeri elinle düzelt yani içine tekrar hava gelsin sonra yine sallayarak en ucuna getir içindeki jeli ve tekrar sık. Yalnız ucu açık olduğu için ikinci kez sallarken dikkat et etrafa sıçramasın aşağı doğru vurur gibi salla altına peçete falan tutabilirsin. İlk başta iyice sallayabilirsen bunlara gerek kalmıyo :)

Canım iğne olayını bilmiyorum ben öyle yapmamıştım fakat olmaması lazım çünkü havayla birlikte sıkınca çıkıyor. Yoksa çıkmaz bence. Zaten tamamı çıksın diye de hem iyice salla hem de çıkartınca kalmışsa içinde sıktığın yeri elinle düzelt yani içine tekrar hava gelsin sonra yine sallayarak en ucuna getir içindeki jeli ve tekrar sık. Yalnız ucu açık olduğu için ikinci kez sallarken dikkat et etrafa sıçramasın aşağı doğru vurur gibi salla altına peçete falan tutabilirsin. İlk başta iyice sallayabilirsen bunlara gerek kalmıyo :)
Teşekkürler canim sanırım aceleci davrandigimdan oldu.insallah bi sorun olmaz yarın transferim var..

İnşallah olmaz canım. Ama transfer sırasında rahimi temizliyorlar zaten. Jel kalmıyo içinde. Az olması da bence problem olmaz o yeteri kadarını alıp fazlasını atıyor zaten. Hayırlı olur inşallah transferin :)

Allah razı olsun canım. Sanırım seninde az yumurtan oluşmuş.benimde öyle rezervim az.Allah hepimizin yardımcısı olsun..
İnşallah olmaz canım. Ama transfer sırasında rahimi temizliyorlar zaten. Jel kalmıyo içinde. Az olması da bence problem olmaz o yeteri kadarını alıp fazlasını atıyor zaten. Hayırlı olur inşallah transferin :)

Allah razı olsun canım. Sanırım seninde az yumurtan oluşmuş.benimde öyle rezervim az.Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Evet canım. 4 taneydi. Önemli değilmiş ama kalitesi önemli olan. İnşallah senin kaliteli olur canım :)

Slm Kızlar bende bugun kullanmaya basladım 5+5gunluk hamileyim.. Dr sabah akşam verdi ama 10 gün sonra sadece aksamları kullanacaksın dedi..sıklıkta sonra uzanma 10 dk dolaş dedi..aranızda benim gibi olan varmi

Slm Kızlar bende bugun kullanmaya basladım 5+5gunluk hamileyim.. Dr sabah akşam verdi ama 10 gün sonra sadece aksamları kullanacaksın dedi..sıklıkta sonra uzanma 10 dk dolaş dedi..aranızda benim gibi olan varmi

bende geçen sefer günde 2 tane Krinone vardı ben sabah 7 akşam 19 kullandım hareket etmek için.
Bu sefer doktor bana günde sadece 1 kere yazdı ben sabah 8 de kullanıyorum ve yatmıyorum hareket ediyorum. Bu hareket önemlisi Krinonum bir özelliğidir.

Back
X