• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama CRINONE JEL LUTFEEENNN

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hayalmeyal3

Hasbunallah ' ve nimel' vekil ... ❤
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
157
Puanlar
23
Kızlar merhaba ben dün aşılama oldum ve doktorum bana crinone jel verdi artı estrofem ben bu jeli nasıl kullancam doktora sordum anlattı ama günde 1 kez mı akşamı sabah mı onu soramadım yardım kizlarrrrr 💚💚💚

Bunu doktorunuz belirler burdan yorumlanacak bişey mi?
Kimisi günde 2 kimisi 3 kullanıyor. Doktora sormaya utandınız mi anlamadım?

Kızlar merhaba ben dün aşılama oldum ve doktorum bana crinone jel verdi artı estrofem ben bu jeli nasıl kullancam doktora sordum anlattı ama günde 1 kez mı akşamı sabah mı onu soramadım yardım kizlarrrrr 💚💚💚
Ben kullandım benim ki sabah akşam dı.Uygulamadan sonra 10 dk. evin içinde yürümemi istemişti.Arkadaşın dediği gibi herkesin ki farklıdır.Doktor ya da hemşirenize mesaj atıp sorabilirsiniz

Ben aşılamada sadece akşamları kullandım canım. Tüp bebekte ise sabah akşam kullandım.

Back
X