Canım ben 3 kutu aldım.Sende alırsın.Emekli sandığı sanırım senin öder yani.arkadaşlar crinon jeli reçeteye yazdırırken en fazla kaç adet yazdırabiliyoruz? bir ay geçmeden yeniden crinone alamıyoruz onu biliyorum fakat günde iki jel kullandığım için ayda 4 kutu yapıyor. tek reçetede 4 kutu ödüyor mu sgk?
vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler.
crinone jeli aile hekimi yazabiliomu acaba?
gittim bugün aile hekimine istanbul ümraniyedeyim ben ...benim dr yazdığı reçeteyi götürdüm gösterdim yazdırmak istiorum dedim ...özel reçete yazamıolarmış cezası varmış...devlet hastanesi yada semt polikliniklerinde yazdırabiliomuşum...
Arkadaşım doktor muhtemelen bilmediğinden seni başından savmış. Benim eşim de aile hekimi sistemden baktı ve yazılıyor dedi. Biz tedaviyi İstanbulda yaptırdığımız için eşim kendi yazamadı Sarıyer de ailemin bağlı olduğu aile hekimine gittik ona yazdırdık ve aldık.
jeli alabilmek için yinede elinde rapor olması gerekmezmi biz raporun çıkmasını beklemiştik çünkü yoksa eczane işlem yapamıyordu.
Arkadaşım doktor muhtemelen bilmediğinden seni başından savmış. Benim eşim de aile hekimi sistemden baktı ve yazılıyor dedi. Biz tedaviyi İstanbulda yaptırdığımız için eşim kendi yazamadı Sarıyer de ailemin bağlı olduğu aile hekimine gittik ona yazdırdık ve aldık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?