crinone jel satınalırken...

pembemavi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
1.809
7
116
Antalya
arkadaşlar crinon jeli reçeteye yazdırırken en fazla kaç adet yazdırabiliyoruz? bir ay geçmeden yeniden crinone alamıyoruz onu biliyorum fakat günde iki jel kullandığım için ayda 4 kutu yapıyor. tek reçetede 4 kutu ödüyor mu sgk?

vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler.

canım geçen gün görümceme doktor 2 tane yazdı ama tekini verirler demişti muhtemelen ama gittiğimiz eczane 2sine verdi onu bence doktorun yada eczacıya danıişş

arkadaşlar crinon jeli reçeteye yazdırırken en fazla kaç adet yazdırabiliyoruz? bir ay geçmeden yeniden crinone alamıyoruz onu biliyorum fakat günde iki jel kullandığım için ayda 4 kutu yapıyor. tek reçetede 4 kutu ödüyor mu sgk?

vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler.
Canım ben 3 kutu aldım.Sende alırsın.Emekli sandığı sanırım senin öder yani.

kullanımını doktorun belirliyor.
eczacıda girerken yazıyor günde kaç kullanımının olduğunu.
muhtemelen öder diye düşünüyorum.
sana tavsiyem doktoruna rapor çıkarttır.
raporun olursa günün bitmeden 2-3 gün önce bağlı bulunduğun sağlık ocağına gider kolay kolay yazdırırsın.hemde raporlu olduğu için ücret ödemezsin.

arkadaşlar çok teşekkür ederim.

sarıboceq, devlet hastanesindeki kadın doğum uzmanındanda alabilir miyim raporu? o zaman istediğim sayıda alabiliyor muyum?

aile hekiminin yazabileceğini sanmıyorum tüp bebekte kullanılıyor çünkü gebeliktede kullanılan bir jel. benim reçetemde 2 kutu yazıyordu ve ikisinide aldım ama 4 ödermi bilmiyorum . 2den fazlasını ödemiyor diye biliyorum ama genede eczaneye sormanız gerekir.

gittim bugün aile hekimine istanbul ümraniyedeyim ben ...benim dr yazdığı reçeteyi götürdüm gösterdim yazdırmak istiorum dedim ...özel reçete yazamıolarmış cezası varmış...devlet hastanesi yada semt polikliniklerinde yazdırabiliomuşum...

gittim bugün aile hekimine istanbul ümraniyedeyim ben ...benim dr yazdığı reçeteyi götürdüm gösterdim yazdırmak istiorum dedim ...özel reçete yazamıolarmış cezası varmış...devlet hastanesi yada semt polikliniklerinde yazdırabiliomuşum...

Arkadaşım doktor muhtemelen bilmediğinden seni başından savmış. Benim eşim de aile hekimi sistemden baktı ve yazılıyor dedi. Biz tedaviyi İstanbulda yaptırdığımız için eşim kendi yazamadı Sarıyer de ailemin bağlı olduğu aile hekimine gittik ona yazdırdık ve aldık.

Arkadaşım doktor muhtemelen bilmediğinden seni başından savmış. Benim eşim de aile hekimi sistemden baktı ve yazılıyor dedi. Biz tedaviyi İstanbulda yaptırdığımız için eşim kendi yazamadı Sarıyer de ailemin bağlı olduğu aile hekimine gittik ona yazdırdık ve aldık.

jeli alabilmek için yinede elinde rapor olması gerekmezmi biz raporun çıkmasını beklemiştik çünkü yoksa eczane işlem yapamıyordu.

jeli alabilmek için yinede elinde rapor olması gerekmezmi biz raporun çıkmasını beklemiştik çünkü yoksa eczane işlem yapamıyordu.

Hayır gerekmez. Bu jel normal gebelerde de kullanılabiliyor zaten. Yada gebelik olmadan hormon hastalıklarında da kullanılabiliyor. Eczane jel değil diğer ilaçlar için bekletmiştir sizi bence. Bizde raporluyduk, gonal-f, ovitrale, lucrini raporla alabiliyorsun. Jel için direkman tüp bebek doktorumuzun yazdığı reçeteyi götürdük, aile hekimine ne için istediğimizi anlattık direkman yazdı. Eczanede sisteme baktı ve hemen verdi ilacımızı. Biz aynı reçetede rulid,prednol,parol ve cirinone %8 i yazdırmıştık toplamına 14 tl fark ödedik. Hangisine ne kadar olduğunu bilmiyorum ama.

pahalı ilaçmış die yazamam dedi.o zaman gıcıklıkmı yaptı anlamadımki ben...söledim bende nette forumlarda okuyorum yazılıomuş ve alınıomuş die ...hangi forum bakanlıkmı dedi...

Bence başka doktorda tekrar dene, eşime tekrar sordum o da yazılıyor sorun yok dedi. Yazdırıp almamış olsam belki doğrudur derdim ama ben sorunsuz hallettim. Umarım sen de halledebilirsin olmazsa kadın doğum doktoruna başvur nihayetinde yaklaşık 70 tl lik bir ilaç.

eşin nerde aile hekimi acaba bana o yazsın o zmn :) :32:

yarın test günüm hele bir sonucum belli olsunda hayırlı haberler alıyım hallederük inş.

Back
X