crinone jel ve vajinada ağrı

vertigo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
471
7
96
Zonguldak
arkadaşlar merhaba .çok telaşlı biri olduğum için açtığım topikler vesilesiyle çoğunuz beni tanıyorsınızdur sanırım ama inanın burda bişeyleri paylaşınca insan rahtlıyor.kan değerlerine göre 4 haftalık hamileyim ve dualarım isteyen herkese RABBİMİN bu duyguyu taddırması için şu an crinone jeli hala kullanıyorum cts günü ilk ultrasona girecem ve sanırım doktor devam deip etmemei söyleyecek yani merkesen bize öyle dediler.ama arkadaşalr ben uygularken çok sıkıntı çekiyorum vajina bölem çok ağrıyor ve kızarmış durumda.ayrıca kasıklarımda da bariz ağrılar var .birde nolur bu yazdığıma gülmeyin yada beni yadırgamayın ama bunları konuşacak başka kimsem yok.tuvaletten sonra taharet alırken su bile çok acıtıyor yapmasam psikolojik olarak kötü hissediyorum.böyle bir sourun yaşayan oldumu acaba arkadaşlar ?

vertigo ne zaman yaptırdın transferini? ben 4 eylülde yaptırdım bugün adet günüm benim de vajinamda ve kasıklarımda ağrı var.sormak için doktorumu aradım ama ulaşamadım...

arkadaşlar merhaba .çok telaşlı biri olduğum için açtığım topikler vesilesiyle çoğunuz beni tanıyorsınızdur sanırım ama inanın burda bişeyleri paylaşınca insan rahtlıyor.kan değerlerine göre 4 haftalık hamileyim ve dualarım isteyen herkese RABBİMİN bu duyguyu taddırması için şu an crinone jeli hala kullanıyorum cts günü ilk ultrasona girecem ve sanırım doktor devam deip etmemei söyleyecek yani merkesen bize öyle dediler.ama arkadaşalr ben uygularken çok sıkıntı çekiyorum vajina bölem çok ağrıyor ve kızarmış durumda.ayrıca kasıklarımda da bariz ağrılar var .birde nolur bu yazdığıma gülmeyin yada beni yadırgamayın ama bunları konuşacak başka kimsem yok.tuvaletten sonra taharet alırken su bile çok acıtıyor yapmasam psikolojik olarak kötü hissediyorum.böyle bir sourun yaşayan oldumu acaba arkadaşlar ?
bende ilk zamanlar aynı sıkıntıları yaşamıştım.bana mümkün olduğu zamanlarda evin içindeyken bir etek giy ve iç çamaşırı giym demişlerdi.hava alması açısından vajinal bölgenin...
işe yaramıştı bende istersen sende bir dene.

benim transferim 3 eylülde oldu.o zamandan beri hafif ağrılarım verdı ama son bir kaç gündür çok fenayım.tuvalete bile gitmekten korkuyorum çünkü yaparken çok acıyor çok garip bir ağrı sanki birden kanamam olacakmış gibi.ben tüp bebek yaptırdığım merkezi aradım ama şu an iş bizden çıktı der gibi bir halleri vardı.ultrason için gideceğin dru bekle ona göre devam et dediler.bunun bir alternatifi yokmu ya iğnesi felan ona da razıyım.çünkü baya bir dönem kullancaz sanırım bunu. bu arada etek yöntemini dün denedim dayanamadım çıkarttım herşeyi gerçekten biraz rahtlattı.amaçok geçici.binbir zorlukla kavuştuğumuz bebeklerimiz için dayanacaz artık.

canım bende jel kullanıyorum .sonuç pazar belli olcak...bende agrı olmadı yoksa erken olduğu içinmi??bazen kasıklarımda agrı oluyor...inşalllaaahh bende pozitif sonuç alanlardan olurum.....

benim transferim 3 eylülde oldu.o zamandan beri hafif ağrılarım verdı ama son bir kaç gündür çok fenayım.tuvalete bile gitmekten korkuyorum çünkü yaparken çok acıyor çok garip bir ağrı sanki birden kanamam olacakmış gibi.ben tüp bebek yaptırdığım merkezi aradım ama şu an iş bizden çıktı der gibi bir halleri vardı.ultrason için gideceğin dru bekle ona göre devam et dediler.bunun bir alternatifi yokmu ya iğnesi felan ona da razıyım.çünkü baya bir dönem kullancaz sanırım bunu. bu arada etek yöntemini dün denedim dayanamadım çıkarttım herşeyi gerçekten biraz rahtlattı.amaçok geçici.binbir zorlukla kavuştuğumuz bebeklerimiz için dayanacaz artık.

Kullandigin jel sanirim progesteron takviyesi icin ...

Bunun hap ve igne olan cesitleri de var ..

Doktorunla konusup hap kullanimina gecebilirsin ..

Her ne kadar onlarinda yan etkileri olsa bile bu sikayetlerinden kurtulabilirisin ..

Saglikli ve rahat hamilelikler diliyorum ..

vertigo ben de bugün doktorumu aradım o da bana bu ağrıların kanama olmadığı müddetçe normal olduğunu söyledi. benim ağrılarım da senin tarif ettiğin gibi, aynı adet olacakmışım gibi ağrıyor. ben cumartesi günü doktora gidicem keseye baktırmak için umarım en kısa süre bu ağrılardan kurtuluruz. bi de bence ağrıları jel yapmıo, ama sana alerji mi yaptı diye düşünüyorum ...

papatya seninle aynı anda göreceğiz inşallah keselerimizi.umarım bebeklerimiz ordadır .sanırım ben de bir de idrara yolları enfeksiyonu var dra danışcam artık birde benim göğüslerim acayip şişti ve ağrıyoe yatakta dönerken sanki bir külçe gibi ağrı yapyrlar.bu da hormonun etkisi olsa gerek. yeterki bebeklerimiz bizimle kalsın herşeye dayanıcaz artık

Back
X