• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Crinone Jeli açarken yarısı dışarı akıyor :(((( Yardımmmm!!

msruya

coming soon... :)
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2012
475
28
68
Ankara
Ya arkadaşlar o kadar aşılama falan, bir sürü Kez Crinone kullanım, hiç bi sorun olmuyodu. İki gün önce yeni kutu adım, iki gündür fitilin ucunu kopartırken yarısından çoğu dışarı akmaya başladı. Hatta her gün iki tane jeli heba ediyorum boşu boşuna. Onu da geçtim, feda olsun da, bugun mesela ilki oldugu gibi kullanamadan dışarı boşaldı çubuktan, ikincisini açtım yarısı yine dışarı boşaldı yine de kulandım. Ama şimdi korkuyorum, yani hamileyim, ya az gelirde, düşüğe sebep olursa. Günde bir tane kullanıyodum, acaba akşam bi tane daha mı kullansam :(((( O zaman da fazla mı gelir diye korkuyorum :(( Bi de niye böyle olmaya başladı anlamadım, her gün böyle mi uğraşıcam :((( Bunu yaşayan var mı nolurrr yardımmm !!!!

arkadaslar tek ben mıyım bu sacma seyı yasayan????

Slm.ben.tup bebegı istda yaptırdım orda hıç sorun yoktu. Ne zamanki memlekete geldım senınkı gıbı ılaç dışarı çıkmaya basladı. Prospektusu okursan göreceksin yüksek rakımlı yerlerde basınc dolayısı ile bu sorun yasanıyor.çözüm olarak ise sıktığımız uca bıcakla bır delık açtıktan sonra çevirme işlemini yapmak gerekiyor.

Slm.ben.tup bebegı istda yaptırdım orda hıç sorun yoktu. Ne zamanki memlekete geldım senınkı gıbı ılaç dışarı çıkmaya basladı. Prospektusu okursan göreceksin yüksek rakımlı yerlerde basınc dolayısı ile bu sorun yasanıyor.çözüm olarak ise sıktığımız uca bıcakla bır delık açtıktan sonra çevirme işlemini yapmak gerekiyor.

canım çok sagol ya. Yarın oyle deneyeyım. kancayı cevırdıgımız ust uca degıl, alt kısımdaki dıkdortgen kutusuna delık acacagız dimi??

Merhaba sabah crinone jelimi kullandım 5 dk. sonra büyük tuvaletim geldi ve tuvalette tüm jelin çıktığını gördüm sonra tekrar crinone jeli kullandım hata mı yaptım acaba?

Ben hala devam ediyorum ve büyük olan kısmı altta tutuyorum kutuyu boşaltın ve ince kısım yukarı gelecek şekilde kutuya yerleştirme yapın faydası olur o zaman büyük kısımda toplanıyor

Tedavim Bittiği İçin Elimde kalan ilaçları satıyorum.(SAMSUN 'dayım)
Crinone %8 jel 2 kutu = 65 TL
son kullanma tarihi = mayıs 2017
özelden msj atın kargo ile göndereyim. Rabbim herkesin dileğini versin.

Back
X