crinone jell

ben de günde 2 defa kullanıyorum.şu anda transferimin 16. günü. gebelik varla yok arası bişi. hiç bişi anlamadım.değerlerim düşük çıkıyo

slm bende crinone jel kullanıyorum şu an 5+3 haftalık hamileyim. bana yumurta toplandıktan hemen sonra kullanmamı söylediler ama günde bir defa kullanıyordum. bi kaç gündür jel geri geliyorya akıntı ile birlikte pembemsi geldi. doktoruma söyleyince iki günde bir kullanmamı söyledi. ama çok rahatsız edici bir şey bu ya keşke başka birşey verseler bunun yerine

slm bende crinone jel kullanıyorum şu an 5+3 haftalık hamileyim. bana yumurta toplandıktan hemen sonra kullanmamı söylediler ama günde bir defa kullanıyordum. bi kaç gündür jel geri geliyorya akıntı ile birlikte pembemsi geldi. doktoruma söyleyince iki günde bir kullanmamı söyledi. ama çok rahatsız edici bir şey bu ya keşke başka birşey verseler bunun yerine

çok haklısın aşırı rahatsız ediyor benide keşke bunun yerine iğne verse bundan daha iyiydi vallahi ama ne yapalım bebiş için katlanıyoruz işte...

[.........................................................

Son düzenleme:
çok haklısın aşırı rahatsız ediyor benide keşke bunun yerine iğne verse bundan daha iyiydi vallahi ama ne yapalım bebiş için katlanıyoruz işte...

evet canım ne yapalım herşey bebeklerimiz için. onlar sağlıkla gelsinler de anneleri herşeye razı :)))

arkadaslar transferımıın 3. :86:crinone jel %8 lık sabah kullanıyorum gunde ıkı kez kullanan var mı

Evet ayni seyi bende merak ediyorum. Dokrora israrla sordum. Bir tane az degilmu diye. Illaki bir tane olacak diyor. Ikincisi fazlalikmis.. Aslinda iki tane kullaninca bence daha cok icerde birikim yapabilir. Bakiyorum baskalari iki kere kullaniyor. Ama ben 2 kere kullandigimda saniyorum kan kalinlasmasi yapmisti. Oda iyi degil. Ozamanda inceltici kan ignesi falan kullanmak gerekebilir. Belkide 1 kullaninca az ilac kullanmak daha dogal.? Sen ogrenebildinmi?

Bana da günde bir defa denmisti. Kimilerine hic verilmiyor bile... sadece destek amacli zaten.

TRde crinonenin fiyati nasil??

Back
X