- 4 Eylül 2021
- 132
- 42
- 13
- 35
- Konu Sahibi muallimenedime1989
-
ptesi gittim SAT a göre 4+4 ama ultrasonda 6+1 çıktı.Kac haftalik hamilesiniz ? Bebeginiz suan 0.40cm.
CRL gebeliğin boş olmadığını mı gösterir?Kac haftalik hamilesiniz ? Bebeginiz suan 0.40cm.
Boyutu gayet normal. Ben de sat gore 2 gun onden gidiyorum. Ultrasona gore 6+1 iken benimkisi de 0.45cm di. Yani seninki de normal boyutta. Hamileliginin tadini cikart. Muhtemelen haftaya tekrar cagirmistir kalp atisini duymak icin.ptesi gittim SAT a göre 4+4 ama ultrasonda 6+1 çıktı.
yorumlarınızı alabilir miyim ?
Bebeginizin kesede ve crl ise ölçümdürCRL gebeliğin boş olmadığını mı gösterir?
doğru anladım dimi CRL varsa bebek kesin vardır? evet ama 2 hafta sonraya çağırdı haftaya izinde olacağı için.Bebeginizin kesede ve crl ise ölçümdür
Evet bebeginiz gorulmus. O zaman 2 hafta sonra kalp atisina bakar doktorunuz. Sonra da zaten muhtemelen 12.haftanizda tarama testi icin cagirir. Benim kalp atisina 7.haftada bakti. 12.haftaya tekrar randevu verdi tarama testi icindoğru anladım dimi CRL varsa bebek kesin vardır? evet ama 2 hafta sonraya çağırdı haftaya izinde olacağı için.
çok sevindim. ama yolk yazmıyor usg de ona kafam takıldı biraz. ama yine de sevindim şu an :)Evet bebeginiz gorulmus. O zaman 2 hafta sonra kalp atisina bakar doktorunuz. Sonra da zaten muhtemelen 12.haftanizda tarama testi icin cagirir. Benim kalp atisina 7.haftada bakti. 12.haftaya tekrar randevu verdi tarama testi icin
Yolk a takılma canım, yaklaşık 13 haftalık olana kadar crl yazacak hep. Daha sonra fl yani üst bacak kemiği ölçülmeye başlanacağı için onunla boy hesaplanacakçok sevindim. ama yolk yazmıyor usg de ona kafam takıldı biraz. ama yine de sevindim şu an :)
Yolk a takılma canım, yaklaşık 13 haftalık olana kadar crl yazacak hep. Daha sonra fl yani üst bacak kemiği ölçülmeye başlanacağı için onunla boy hesapla
Foto attım bilgiler burada bakabilir misiniz?Yolk a takılma canım, yaklaşık 13 haftalık olana kadar crl yazacak hep. Daha sonra fl yani üst bacak kemiği ölçülmeye başlanacağı için onunla boy hesaplanacak
13.46 mm kesenin büyüklüğü, kese yaşı da 6 hafta 1 günlük canımEn altta da bu yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?