CRL 4 mm

muallimenedime1989

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2021
132
42
13
35
Ultrasonda yolk kesesi ile ilgili bilgi yok ama CRL 4 mm yazıyor. CRL araştırdığım kadarıyla bebeğin baş popo mesafesi. Bu bilgilerden ne anlamalıyız. kafam karıştı.

ptesi gittim SAT a göre 4+4 ama ultrasonda 6+1 çıktı.
yorumlarınızı alabilir miyim ?
Boyutu gayet normal. Ben de sat gore 2 gun onden gidiyorum. Ultrasona gore 6+1 iken benimkisi de 0.45cm di. Yani seninki de normal boyutta. Hamileliginin tadini cikart. Muhtemelen haftaya tekrar cagirmistir kalp atisini duymak icin.

doğru anladım dimi CRL varsa bebek kesin vardır? evet ama 2 hafta sonraya çağırdı haftaya izinde olacağı için.
Evet bebeginiz gorulmus. O zaman 2 hafta sonra kalp atisina bakar doktorunuz. Sonra da zaten muhtemelen 12.haftanizda tarama testi icin cagirir. Benim kalp atisina 7.haftada bakti. 12.haftaya tekrar randevu verdi tarama testi icin

Evet bebeginiz gorulmus. O zaman 2 hafta sonra kalp atisina bakar doktorunuz. Sonra da zaten muhtemelen 12.haftanizda tarama testi icin cagirir. Benim kalp atisina 7.haftada bakti. 12.haftaya tekrar randevu verdi tarama testi icin
çok sevindim. ama yolk yazmıyor usg de ona kafam takıldı biraz. ama yine de sevindim şu an :)

Kaç haftalık hamileyim bilen varsa yaza bilir mi ben doktora da sormadım hiç doktor da söylemedi daha yeni dedi o kadar .

Eklentiler

• IMG-20210924-WA0000.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 1.060
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…