• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21ci haftada cinsiyet

Luvia892

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2025
41
9
1
33
Merhaba herkese daha öncede konu açmıştım kafam çok karışık 4 cü gebeliğim 3 çocuğum var ilk kez başıma geliyor 17 haftaya kadar çift cinsiyetten mikro penisten dahi şüphe edilmişti artık o ihtimal yok detaylı ultrasona girdim Dr 3 saniye baktı kız dedi ama bugün enfeksiyon şikayetim de vardı kendi druma gittim kafamı karıştı ben kesin kız diyemiyorum çıkıntı varmış bacaklar çok açık değil 3 çizgi olan kız işaretini göremiyorum ama testisleride göremiyorum dedi biraz daha bekleyelim dedi varmı başına gelen böyle bir durum

Merhaba herkese daha öncede konu açmıştım kafam çok karışık 4 cü gebeliğim 3 çocuğum var ilk kez başıma geliyor 17 haftaya kadar çift cinsiyetten mikro penisten dahi şüphe edilmişti artık o ihtimal yok detaylı ultrasona girdim Dr 3 saniye baktı kız dedi ama bugün enfeksiyon şikayetim de vardı kendi druma gittim kafamı karıştı ben kesin kız diyemiyorum çıkıntı varmış bacaklar çok açık değil 3 çizgi olan kız işaretini göremiyorum ama testisleride göremiyorum dedi biraz daha bekleyelim dedi varmı başına gelen böyle bir durum
Canım detaylı ultrasonda herşey daha net gözüküyor bence detayli ultrasona gittigin doktorla bir süre devam et yada perinatolog doktoru bul kendine onunla devam et 🙏🏻
Kadın dogum doktorları bazı şeyleri net göremiyorlar .
Bende şuan riskli gebeyim ne zaman gitsem normal kadin doğuma kafam karisik donuyorum. perinatologla da takipteteyim ayireten doğumum perinatologla olucak.

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah sizde bebeğinizi🌸Açıkçası perintologtan hiç memnun kalmadım normalde detaylı 45 dk 1 saat sürer 20 dk baktı bunlar özel doktorlar birde bulunduğum ilçede perintolog yok uzakta kalıyor kendi kadın doğum doktorum çok eski tanıyorum da güveniyorumda haricinde başka kadın doğum Dr larına gittim hep benzer şeyler söylediler bakalım

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah sizde bebeğinizi🌸Açıkçası perintologtan hiç memnun kalmadım normalde detaylı 45 dk 1 saat sürer 20 dk baktı bunlar özel doktorlar birde bulunduğum ilçede perintolog yok uzakta kalıyor kendi kadın doğum doktorum çok eski tanıyorum da güveniyorumda haricinde başka kadın doğum Dr larına gittim hep benzer şeyler söylediler bakalım
Benim bebeğimin problemlerini normal kadin doğum göremiyor.
O yuzden perinatolog önerdim .
Cinsiyetine kız diyorlardı erkek çıktı detayli ultrasonda .
uzun bir süre de kız dedi normal kadin doğum doktorları 23 haftalikken bile.
Perinatolog erkek oldugunu söylüyor dememe rağmen ben kız görüyorum bende bir yanlislik var ozaman diye kendi kendini sorguluyordu.
Umarım bir an önce açıklığa kavuşur bebeğiniz kız mı erkek mi öğrenebilirsiniz 🙏🏻☘️
Test önerdiler mi ?
Çok aklına takiliyorsa,endişelendiriyorsa seni aslında kan testi yaptirabilirsin cinsiyeti net çıkar .

Çok teşekkür ederim🌸 İnanın kime güveneceğimi şaşırdım artık nift testini klasik olarak önerdiler ama istemedik ondada yanlış çıkanlar var hemde baya fazla konularını takip ediyorum hatta bazılarında xxy xyx şeklinde çıkan sonuçlar olmuş cesaret edipte yaptıramam sanırım bebeğin biraz daha büyümesini bekliycem yada başka bir yerde tekrar detaylı yaptırıcam sizde peki doktorunuz neden erkek bebeğe kız dedi ultrason da bacaklar kapalı yada açısı mı kötüydü 3 çocuğum daha var ne söyledilerse o çıktı hiç şüphe etmek aklımıza bile gelmedi ozaman

Back
X