CRP 1.08

dlosum0144

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2024
5
2
1
27
Lütfen yardım Kan tahlili sonucum CRP 1.08 çıktı. Daha önce CRP si yüksek çıkanlar Oldumu .?

Referans değeri kaç ki laboratuvarınızın, genelde 5 oluyor. Bende 11 falan olduğu oldu doktor bu kadar düşük değere bi şey yapamayız her şeyden kaynaklanabilir dedi

Her hangi bir kanser hücresi olduğunda yükselirmiş . Ve şuan koltuk altı bezem var ve lenflerim şiş durumda o yüzden çok korktum . Hemotolojiye gittim kan değerimin demirimin düşük olduğunu söyledi ve demir takviyesi aldım damar yolundan .

Kanser hücresini Googleden mi araştırdın ndjdndjnd

Benim o durumdayken kriz geçiriyordum. Siz nasıl dayanbildiniz
Benim değil annemin. Stent var böbreğinde, vücuttaki enfeksiyonu temizleseler de ona yapışabiliyor o da tekrar vücudu enfekte edebiliyormuş. Bundan sonra 1 aya yakın hastanede kaldık zaten. Neler çekti bi o biliyor galiba çok yüksel

Yaa çok üzüldüm gerçekten. Allah şifa versin

Biliyorum.Ondan şaşırdım.
Birim farkı varsa 10.8 dir belki bir ihtimal.
O bile hafif yükseklik hafif viral enfeksiyon olabilir.
50-60lara gelmedikçe çok ciddi bir durum değil.
Benim iki kere arka arkaya ellilere kadar yükselmişti

Ben de hafta sonu yaşadığım ishal ve kusma şikayeti ile doktora gittigimde crp 43 çıktı. Mide ve bağırsak sendromu dedi. Ishal için probiyotik bir ilac verdi , bakalım ilacin bugun 3. günü çok şükür ilk günlere nazaran cok daha iyiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…