- 3 Ekim 2024
- 81
- 10
- 8
- 24
- Konu Sahibi nazligrad28
Merhabalar. Uzun zamandır sürekli yüksek çıkan CRP nedeni bulunamıyor. Doktorlar antibiyotik de vermiyor. Doğal yöntemlerle nasıl düşürebilirim? (10-17 arası değer)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar suredir ?Merhabalar. Uzun zamandır sürekli yüksek çıkan CRP nedeni bulunamıyor. Doktorlar antibiyotik de vermiyor. Doğal yöntemlerle nasıl düşürebilirim? (10-17 arası değer)
Yaklaşık 1 sene olucak. Her kan tahlili verdiğimde 10-11 civarı çıkıyor, şikayet olarak bazen yorgunluk hissediyorum. Doktorlara göre yüksek değil ama sürekli böyle olması normal mi sizce? Bir de 1 yıldır rahim ağzı yaram var , o sebep olabilir mi? Hamilelik düşündüğüm için yakılması uygun değilmiş, 6 ayda bir kontrole gidiyorumNe kadar suredir ?
But sikayetiniz varmi ?
Merhaba,Merhabalar. Uzun zamandır sürekli yüksek çıkan CRP nedeni bulunamıyor. Doktorlar antibiyotik de vermiyor. Doğal yöntemlerle nasıl düşürebilirim? (10-17 arası değer)
Sizinki kaça yükseliyordu? Geçmiş olsun size deDut kurusu kürü var. Onu deneyin geçmiş olsun.
Su ile yapılanda var süt ile olanda. Ben süt ile daha çabuk düştüğünr şahit oldum, ama aynı zamanda antibiyotik iğne de kullandım
Dur kurusu deniyorum şu an. 1 hafta olucak artık. Ne kadar süre kullanabilirim bu kürü? Günde bir defe aç karına içiyorumDut kurusu kürü var. Onu deneyin geçmiş olsun.
Su ile yapılanda var süt ile olanda. Ben süt ile daha çabuk düştüğünr şahit oldum, ama aynı zamanda antibiyotik iğne de kullandım
300 küsüre kadar yükselmişti hastane de yatmıştım ben sonra evde kürlere devam ettimSizinki kaça yükseliyordu? Geçmiş olsun size de
İnanın bi süresi var mı bilmiyorumDur kurusu deniyorum şu an. 1 hafta olucak artık. Ne kadar süre kullanabilirim bu kürü? Günde bir defe aç karına içiyorum