Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar. Uzun zamandır sürekli yüksek çıkan CRP nedeni bulunamıyor. Doktorlar antibiyotik de vermiyor. Doğal yöntemlerle nasıl düşürebilirim? (10-17 arası değer)
Merhabalar. Uzun zamandır sürekli yüksek çıkan CRP nedeni bulunamıyor. Doktorlar antibiyotik de vermiyor. Doğal yöntemlerle nasıl düşürebilirim? (10-17 arası değer)
Yaklaşık 1 sene olucak. Her kan tahlili verdiğimde 10-11 civarı çıkıyor, şikayet olarak bazen yorgunluk hissediyorum. Doktorlara göre yüksek değil ama sürekli böyle olması normal mi sizce? Bir de 1 yıldır rahim ağzı yaram var , o sebep olabilir mi? Hamilelik düşündüğüm için yakılması uygun değilmiş, 6 ayda bir kontrole gidiyorum
Dut kurusu kürü var. Onu deneyin geçmiş olsun.
Su ile yapılanda var süt ile olanda. Ben süt ile daha çabuk düştüğünr şahit oldum, ama aynı zamanda antibiyotik iğne de kullandım
Su ile yapılanda var süt ile olanda. Ben süt ile daha çabuk düştüğünr şahit oldum, ama aynı zamanda antibiyotik iğne de kullandım